Reklama

Od nového roku hubnu!

Inez (St, 4. 4. 2007 - 06:04)

Anno, já už ti to tady asi jednou psala, chápu, že každý se cítí dobře při určité váze a může chtít zhubnout, i váží normálně. Ale tvé dvě momentální touhy jsou protichůdné. Chceš zhubnout a zároveň otěhotnět. Nechci ti dělat nějaké kázání, ale asi si budeš muset vybrat, protože jedno u tebe momentálně asi vylučuje druhé. Nech věcem volný průběh, nestresuj se z každého kila (mimochodem, tvé tělesné parametry by ti kdekterá z nás mohla závidět!). Věci se neodehrávají jen na tělesné úrovni, často je při zdravotních problémech primární psychika. Toužíš po dítěti, ale tvé podvědomí může těhotenství odmítat, protože se k němu váže fakt, o kterém píše Míša. Takže nejlíp bude hodit se do pohody. Dám příklad - moje kamarádka před lety chtěla druhé dítě, ale nedařilo se, pět let. Pak šla k nějakému šarlatánovi, dal jí bylinkové čajíčky na půl roku a řekl jí, že po dobu užívání určitě neotěhotní, až za určitou dobu po dokončení kúry. A pointa je samozřejmě v tom, že za půl roku, když k němu šla "na kontrolu", byla ve čtvrtém měsíci. Jasně že to byl podvodník, ale podařilo se mu to, co zástupům doktorů ne: zklidnit psychiku, odpoutat od přílišné fixace na problém, která může působit kontraproduktivně.

vicky (Út, 3. 4. 2007 - 19:04)

Anno, a nemyslis, ze bys prave ted nemela hubnout. ja si nemuzu pomoct,ale telo hubne protoze dostava mene kalorii, protoze strada. jses si jista ze to je vhodne pro otehotneni?

anna (Út, 3. 4. 2007 - 15:04)

Míšo, to je sice pravda, ale už opět cítím, že to nevyšlo, takový vnitřní pocit. Přesně jako poprvé a to taky nevyšlo. No nic, nebudu sem motat svoje problémy, je to diskuze o hubnutí, tak se spíš zaměřím na to.

Anna (Út, 3. 4. 2007 - 07:04)

Ahoj holky, tak hlásím pořád stejnou váhu i míry. 66,9kg. Prostě mám chuť še teď na to vyprdnout, protože opravdu dodržuju dietní jídelníček, ale ty hormony jako kdyby mě zablokovaly tělo. V pátek jsem byla na inseminaci, už druhé a teď čekám 14 dní na výsledek. To čekání je nejhorší. A mimochodem, v neděli jsem poprvé asi po 3 měsících porušila dietu - prostě jsem už nevydržela a dala jsem si delisu a čokoládu. Ale neřeším to, od včerejška jsem zase zpátky ve svém stylu stravování. Teď už jsem ve fízi, kdy by mě stačilo alespoň 64kg. Ale nebudu to lámat přes koleno.

Ája (Po, 2. 4. 2007 - 22:04)

Ahoj holky, po měsíci jsem zpět. Odtáhli mě do nemocnice a na operaci, tak jsem se ani nestihla rozloučit, ale už jsem doma a snad to bude dobrý. Zapojuji se zpět do dietního úsilí, protože po operaci do mě rvali hormony vrchem, spodem a podařilo se jim zvednout moji váhu o nehezký tři kila. Ale nevadí, pustím se do hubnutí znovu a to by bylo, aby to nešlo dolů :o))

Inez (Po, 2. 4. 2007 - 16:04)

Čau kočulky, víkend u kamarádky se vydařil, o co víc jsme debužírovaly, o to víc jsme turistily, takže výsledná energetická bilance jest řádně na nule. Tudíž pro závěrečný účet měsíce března platí, co jsem nahlásila v pátek. Dnes pro jistotu odlehčuju v předtuše blížících se velikonoc. V Praze a dalších metropolích to asi není taková rizikovka, ale Morava... Tvrdím, že když se potácí ožralej zpívající chlap po ulici, všude na světě se tomu říká alkoholismus, jen na Slovácku folklór!
A ty rekonstrukce a zařizovačky... V tom jsem asi lehce úchylná, já bych nejradši, kdybychom mohli vymalovat a rozestavit nábytek tak, aby se to nejbližších 50 let nemuselo měnit, protože když je doma takový ten stavebně-malovací bordel, nemám ten správný jogínský mír v duši... Zažili jsme to vloni a teď už dlouho nechcííí!!! A navíc máme problém, kam za bojové situace uskladnit kluka a jeho vozíky a rehabilitační harampáky. Letos nás naštěstí čeká jenom oprava střechy garáže, což můj vnitřní klid tolik nenaruší. Tak užívejte krásné jaro, v MFD psali, že na jaře se hubne nejlíp, tak se těším!!! A esi né, žaluju novináře :-)))

kasie (Po, 2. 4. 2007 - 16:04)

tak Vás zdravím dámy měsíc je včudu a zůstala na váze 71kg. No hlavně, že jsem nepřibrala lítala jsem měsíc po doktorech jak divá a potom to čekání na výsledky, prostě děs a hrůza cytolka strašně dlouho travá a na sono jim naštěstí odpadla pacietka tak mě vzali. Očkování proti klíšťové enc. jse taky zvládla 2dávku jsem měla 1měsíc v ledničce, teď není a asi nebude. Tak se držte a pa.

Renca (Po, 2. 4. 2007 - 13:04)

Zdar holky, uz nemam moc cas sem chodit, mam hodne prace, ale hubnuti mam v hlave stale.
Nekdy fakt hresim, nejde to jinak, porad nejake oslavy, a hlavne vytecne vecere u znamych. proklinam to i sebe.
Ale pak se zase umim dokonale nekolik dnu hlidat, takze hlasim vahu 56,9, no je to jen o trochu, ale to magicke uz 56 mi fakt voni. Miry se moc lisit nemohou, nestihla jsem se ani zmerit, stehna jsou rozhodne stejna, snad jen pas se mi zda ponekud vyraznejsi. No jo, holt to jde pomaaalu...
Tenhle tyden jedu v ocistovani sebe sama, a chci pridat na stepperu, a jsem zvedava, jak se to do vikendu pohne.
Takze vsem drzim palce, zase sem urcite juknu, papa

Romita (Po, 2. 4. 2007 - 13:04)

Ahoj holky....takze radostne hlasim,ze mesic oslav a zranic zkoncil.Taky hlasim,ze nam to sezralo nekolik tisicovek,mozna bych mohla napsat i 2 desitky,ale to uz je jedno.Nesnasim brezen!Kazdej viken jen navstevy a to i v tydnu.Rekla bych,ze jsme totalne zruinovani.
Miso.....jo jo radeji vymalujte sami.My jsme to taky zvladli a to i s tim,ze mame uplne kazdou mistnost barevnou.V byte se nam misi 9 barev a to je teprve mazec.Ale muzu rict,ze se to vsem moc libi.Miso jakou linku mas na mysli?My jsem zadnou nedelali.Aha...pod stropem,ze jo?!My jsme malovali barvu hned pod strop,nekdo totiz dela opravdu linku,ale bilou.Jako,ze barva,bila linka a strop.No to je fuk,se zas nejak motam.Kazdopadne,kdyz to udelate sami,usetrite a jeste na sebe budete pysni!Malir si vezme sileny prachy.My jsem si koupili uz rovnou namichany barvy.Ve stavebninach.Protoze je to lepsi a levnejsi.Kdysi jsme kupovali barvu v Bauhausu,nebo kde,nevim presne,ale to je strasne drahy.Jedna mistnost nas stala 3 tisice a ted jsme dali za celej byt,mozna 4.
Katy...to musite mit uzasne krasny!!!!
Tak se mejte moc krasne holky!Papa

Martina2 (Po, 2. 4. 2007 - 11:04)

Tento víkend mě čeká ta svatba, takže to nevidím úplně růžově. Zrovna jsem si dneska koupila nové oblečeníčko, tak snad se po té svatbě do toho ještě vlezu...:o))) Včera jsem byla v posilovně a v pohodě. Ještě se chystám ve středu, at mám nadmakáno...:o)

Martina2 (Po, 2. 4. 2007 - 11:04)

tak já zdravím v krásném jarním dni, taky jsem si nechala doma papírek, tak jen po paměti. Váha 61,5Kg a míry prsa 94, pas 72, boky 94, stehno 54. Já už taky zvyšuju příjem, občas si o víkendu dopřeju něco nedietního (jako včera McFlurry v mekáči), ale váha nejde nahoru, tak aspon tak. Možná se časem sníží.

katka (Po, 2. 4. 2007 - 08:04)

míšo radši si to asi udělejte sami... zkušenosti taky nemám, ale není nad to, když takovouhle drobnou práci si člověk udělá sám. samozřejmě stavební záležitosti a podobně bych naopak vždycky radši přenechala nějaký firmě.

tak se děvčata mějte hezky, zas pádím dom a přijdu až za týden. držte se!!! čao

katka (Po, 2. 4. 2007 - 07:04)

ahojda holky,
taky se hlásím. váha 81,2... ježiš já si zapomněla lísteček s mírama doma, tak napíšu po paměti. prsa 98, pas 90, boky 108 (?), stehno 64.

u nás doma rekonstrukce - koupelna je hotová a krásná, ted se ještě dodělávaj další věci, včera se malovalo a dnes nějaký dokončování a pak úklid a ono to ještě na celý týden vyjde. ale budem to mít krásný :-)) miluju zařizování bytu, mohla bych to dělat jako koníčka i u ostatních :-))

Vicky (Ne, 1. 4. 2007 - 14:04)

posledni dobou nestiha,takze jen vaha: 94..miry asi az priste. ubytek je bidny,ale vzhledem k okolnostem to jeste ujde.

Evík (Ne, 1. 4. 2007 - 09:04)

Já jsem trochu polevila v úsilí a hlásím 59 kg.
Míry budou si stejné. Nechce se mi to kontrolovat, protože jsem na sebe naštvaná.

Romita (So, 31. 3. 2007 - 10:03)

Zapomela jsem na stehynko-58

Romita (So, 31. 3. 2007 - 09:03)

Ahoj holky.....vaha-78,prsa-99,pas-83,boky-101....pisu to dnes,protoze zitra nebudu doma!

Inez (Pá, 30. 3. 2007 - 07:03)

Ahoj kočinky a kocourku, protože dnes odjíždím a mohla bych se zvážit a ohlásit až v úterý, činím tak už dnes. Hodina pravdy ukázala, že je to dnes 71,2, míry beze změny. No při tomto tempu... ehm, ehm... no ale kilo za měsích je 12 za rok, není-liž pravda... :-))) A navíc mě čeká náročný duben, velikonoce a dvě oslavy, ojojoj!!! Užijte si víkend, držte se a v úterý jsem tady jako na koni!

Martina2 (Čt, 29. 3. 2007 - 13:03)

jdu ke kadeřnici, tak mi držte palce at to dobře dopadne. Ještě nevím jak to chci, tak to bude zajímavé...:o)

Martina2 (Čt, 29. 3. 2007 - 13:03)

docela dobrá ne...:o) třeba mě tam zaujali takové ty omáčky od Panzani, že jsou docela přijatelné....ty já moc ráda.

Reklama

Přidat komentář