Reklama

Od nového roku hubnu!

Monika (Po, 12. 3. 2007 - 11:03)

Já vím, prostě mi to tak blbě vyšlo :-/ ale snad to nějak zmáknu. Zdravím Katku!!!

katka (Po, 12. 3. 2007 - 11:03)

zdravím děvčata!
teda s tím spinningem, to jste dobrý! asi bych u toho chcípla, pardon za to slovo :-)) tak to vám držím palce, ať si brzo zvyknete, jste dobrý!

můj víkend jídelně - jakž takž ok. sice včera jsem měla k obědu twistra - celýho, ale jinak v ten den ještě snídani a jinak už nic, nebyl čas a vůbec hlad, pěkně mě to zasytilo, ale do večera jsem ho v sobě pořád cítila, toho twistra :-))

ale mám nové zjištění - ta hitparáda na čem ujíždíme, jak jsme si tu psaly, tak ta už teď asi neplatí, momentálně si ujíždím na dvou věcech, který jsem si povolila - každej den si musím dát trochu rozinek a po dvou plátkách kuřecí šunku a sejra, většinou eidam. to mi stačí k uspokojení chutí, ale pravda, dávám si to skoro každý den. nebo prostě dokud mi to nedojde, nakupuju jen o víkendu.

vůbec tak nějak všechny jste sem psaly, že se držíte dobře, to je správný... akorát lucko!!!! dej si na to pozor, udělej tu tlustou čáru, jak to tu někdo psal, ale znova se snaž to nedělat a bude to zas dobrý, uvidíš. držím palce, drž se!

Monika (Po, 12. 3. 2007 - 11:03)

Tak to já mám dneska pročišťující den. Piji jen kopřivový čaj, který střídám se zeleným + v nouzi hladu nějaká ta zeleninka. Po víkendu se to dá s přehledem vydržet a když mám chuť, tak si takový den dávám týden co týden. No a zrovna mi to dneska tak blbě vyšlo, že mám na dnešek ten spinning, tak snad tam nezkolabuji, ale to snad ne... zásoby energie mám víc než dost!!! Schválně se zítra ráno zvážím, jestli po tom pročiťujícím dni + hodině spinningu něco zhubnu.

Monika (Po, 12. 3. 2007 - 11:03)

Ano, jsou to ty měřiče s pásem na tělo a hodina je o hodně dražší. Míšo a ty už si byla kolikrát na spinnu? A vidíš nějaké výsledky?

Monika (Po, 12. 3. 2007 - 11:03)

Jo a nejhorší, co jsem mohla udělat bylo to, že jsem se před hodinou spinnu najedla a při hodině se mi totál zvedal kufr, že jsem myslela, že odpadnu a vyletí to ze mne! Takže před tím už taky ty dvě hodinky pro jistotu nejím!!! Chybama se holt člověk učí!

Monika (Po, 12. 3. 2007 - 11:03)

Zrovna na to jsem se chtěla zeptat, jestli po tom jíst nebo ne. Tak už alespoň vím. To já kráva jsem se po spinnu hned najedla!!! Takže ode dneška po sportování už nejím - maximálně nějakou tu bílkovinu. Pro jistotu. Tak snad to hubnutí už půjde.

Monika (Po, 12. 3. 2007 - 11:03)

No já jsem od někoho slyšela, že ten měřič někde dávají. Slyšela jsem, že jsou hodiny spinnu jen vyloženě pro redukci hmotnosti a tam ty měřiče dávají, aby si každý kontroloval tu svou tepovou frekvenci. Jenže tohle není v mém městě :-( ale už v těch větších. Škoda, no! Na ten spinning jsem se objednala do konce tohoto měsíce, a to 2x za týden, tak jsem zvědavá, jestli do konce měsíce něco zhubnu. Musím ještě vypilovat tu mou stravu. Na ten tepový měřič už jsem taky měla zálusk a chtěla jsem si ho koupit, ale jsou strašně drahé... ale myslím, že ta investice se i vyplatí. No nevím...

Monika (Po, 12. 3. 2007 - 11:03)

Míšo a dávají vám ten tepový měřič, kde si měříš tep? Já mám totiž takový pocit, že jsem spíš za hranici spalování a spíš spaluji ty cukry než tuk. Což na hubnutí efekt nemá.

Monika (Po, 12. 3. 2007 - 11:03)

Já jdu teprve po třetí. Poprvé jsem vyloženě nezvládala!!! Červená jak rak, totálně propocené tričko, prostě fakt na infarkt! Podruhé už to bylo o trošku lepší, tak jsem zvědavá na dnešek. Jenže, co jsem se tam ptala holek, jestli hubnou nebo ne, tak mi říkaly, že hubnou jen když hodně omezí stravu, takže zas jsme u té stravy!!! Jinak se bojím toho, že je to spíš aneaerobní sport, kde se pálí spíš cukry než tuky, protože tam kam chodím já, tak nedávají ani tepový měřič a člověk si pak nemůže zkontrolovat v jaké je tepové frekvenci. Tak mám z toho takové rozporuplné pocity. Marťo a ty na spinn taky chodíš? A jak často?

Martina2 (Po, 12. 3. 2007 - 10:03)

no Moniko po spinningu určitě...:o))) to člověk musí být poloviční..hihi a kdyžtak do pátku ještě času dost. Možná ti ale narostou svaly a pak ta váha vypadá že nic ale není to tak. Taky by mě zajímalo jestli hubnu tuky nebo i nějaké ty svaly.

Monika (Po, 12. 3. 2007 - 10:03)

Holky, já jdu dneska taky na spinning, tak jsem zvědavá! Jo a Marťo, gratuluji k váhovému úbytku! To opravdu potěší, doufám jen, že se taky dočkám a budu se taktéž radovat!

Martina2 (Po, 12. 3. 2007 - 10:03)

jo a taky jsme si včera dali pořádně do těla na squashi, fakt super, a nic mě dneska nebolí!!!! kupodivu. Míšo držím palce na spininku dneska..:o) já asi vytáhnu už to kolo radši..hihi

Martina2 (Po, 12. 3. 2007 - 10:03)

zdravím do krásného začátku týdne. Nejradši bych šla ven se psem a ne tu pracovat..:o( Tak snad se dočkám. Tentokrát byl víkend docela náročný (asi 3 návštěvy) ale odolala jsem chipsum a dalším pochutinám. Jen jsem se nadlábla lososa a neodolala šopáku s balk. sýrem a octovou zálivkou. Ale asi to zase takové drama nebylo protože ráno jsem měla po týdnu o 1,5kg méně..:o)) Dneska jsem si vzala nové džíny. Kdysi jsem si je koupila, že do nich zhubnu...a jaksi už je to dávno a dneska jsou mi v pohodě. Tak jsem ráda za nový kousek oblečení, manžel se všude chlubí, jak hubnu a já se mu snažím vysvětlit, že to nemusí troubit do celého světa...:o)))

Monika (Po, 12. 3. 2007 - 10:03)

Byl tam odkaz na dotaz prodavače, tak jsem se jich tam na to zeptala. Tak jsem zvědavá, jestli mi vůbec odpoví! Když tak dám vědět!

Monika (Po, 12. 3. 2007 - 10:03)

http://www.extraceny.cz/index.php?id=2&jazyk=cs&katalog=3799&detail=4621 Tady je odkaz na tu nutriční digi váhu - zatím nejlevnější, co jsem na internetu našla. Jenže nepíšou, jestli jsou hodnoty v češtině a jestli se tam dají doplňovat další údaje.

Monika (Po, 12. 3. 2007 - 10:03)

Tuším, že do některých tam jde přidávat svoje potraviny, které ten dotyčný jí nejčastěji a v té kalkulačce nejsou. Ale jak říkám - u některých to jde, u některých nikoliv. Sama sháním o tom víc informací. Jinak jen digi váha je fajn, ale zdá se mi, že digi váha s tou nutriční kalkulačkou nezabere tolik času jak ta normální. Víš jak - zvážíš si něco, musíš si to pak někde vyhledat v energetických tabulkách - to je opravda ztráta času.

Monika (Po, 12. 3. 2007 - 09:03)

Takový light den po víkendu je pro mé tělo přímo balzám - stejně nikdy po víkendu nemám hlad, takže proč toho nevyužít k očistě. Holky, normálně jsem si celý den zapisovala, co jsem snědla a večer si to podle energetických tabulek zkusila vypočítat, kolk KJ jsem za ten den snědla a normálně jsem měla z toho šok jak něco! Protože, i když jsem jedla zdravá jídla, tak v množství toho bylo víc a tím pádem i hodně KJ, takže už se nedivím, proč nehubnu, když zťápu přes den kolem 6.000 KJ - někdy i více, a to si myslím kdo ví jak zdravě nejím! A to bych měla příjmout jen 4.000 KJ!!! Je to opravdu jen o tom množství. Chci si koupit nutriční kalkulačku (digitální váha s nutričními hodnotami). Nemáte ji někdo? Že byste mi doporučili. Na internetu jich je sice spousta, ale bohužel nutriční hodnoty jsou v cizím jazyce, a to nechci. Myslím, že taková věcička je super prospěšná věc!

Renca (Po, 12. 3. 2007 - 08:03)

Zdarec babuchy,
vikend nebyl tak zly, ale rozhodne ne zdravy.
Moniko, ja mam taky light den, preci jen v brisku skoncilo i to, co na hubnuti moc nezabira:-)))
Hezky den vsem...

Monika (Po, 12. 3. 2007 - 07:03)

Blue - já jsem na tom úplně stejně. I když si dávám většinou light jídla, tak stejně chodím dokud nesním další porci toho dietního jídla (což už se většinou rovná tomu jako kdybych si dala normální porci normálního jídla), takže ve výsledku je to stejně o ničem. U mne je problém hlídat to množství!!! A dost mne taky honí mlsná a většinou na něčem pitomým zhřeším, a pak mám výčitky jako hrom!

Monika (Po, 12. 3. 2007 - 07:03)

Ahojky holky!!! Přeji Vám hezký den. Já jsem taky bohužel zhřešila o víkendu, ale opravdu minimálně. Dřív bych zhřešila víc a hlavně jsem si dávala pozor na množství snězeného jídla, takže víkend beru z 50% úspěšný. Dokonce jsem odolala bramborovému salátu s řízkem a místo toho snědla těstovinový salát s kuřecím masem, takže docela dobrý, ne? Dnešní den si dávám opět takovou malou očistu (jen čajík, voda a zeleninka) - prostě jsem tak zvyklá, že si pondělí vždycky dávám takové light. Dost mi to vyhovuje a nastartuje mne to na celý týden.

Reklama

Přidat komentář