Reklama

Od nového roku hubnu!

Karolína (Po, 26. 2. 2007 - 16:02)

Mirka: Ono to možná tak zní, že hodně hladovím, ale když zrovna nemám ovoce, zeleninu, nebo sem tam kousek té ryby, tak si mezi tím dám rýžový chleba, vlákninu a tak. Zeleninového salátu docela i kopec. Není to až tak, že bych skončila u jednoho jablka za den. Jím as pětkrát, snažím se hodně pít.

Ale rozumím tomu, co píšeš. M¨ěli jsme na tělocvik (omlouvám se) hrozného kréténa. A ve třídě byl kluk, který byl opravdu hodně silný. Kantoři se mu smáli a strašně ho zesměšňovali. Dokonce v bazénu se na něm vozili a volali na něho: Hrochu, přidéééj. A to byli, prosím učitelé!!! Spolužák zanevřel na lidi a dnes žije někde v Krkonoších, na horské budě, daleko od lidí jako technik, či co. Smutný příběh.

Mirka (Po, 26. 2. 2007 - 16:02)

Je to děs, je to děs. Jestě mám teplotu, tak se mi mlží dioptrie. Omluva hluboká za ty šílený překlepy.

Mirka (Po, 26. 2. 2007 - 16:02)

Karolíno, já vím, že ti tady všechny holky spílají, ale nemůžu jinak, než s nima souhlasit. Vzpomenu si vždycky na našeho učitele těláku na střední, který měl 42 g i se železnou postelí a furt na nás, holky v pubertě řval: Jo děvčata. Hovno ve vývoji. Líný jste jak svině. Nežrat a makat. - Jenže Martina, moje kámoška si to vzala tak k srdci - že ve 4 semestru na vejšce jsme jí v Motolským krematoriu kupovali kytku na rakev. Zemřela ve 20 letech s váhou 42 kg a výškou 179 cm na totální kolaps organizmu. Je to smutný, je to určitě i o něčem jiném, než bys chtěla poslouchat, řekneš si určitě: Ta je blbá, já mám jiný problémy a ona tak kecá. Jenom ti chci říct, co jsem tu už jednou plácala. Že se holky fakt musíme mít rády i s těma faldíkama. Dělat něco proto, aby smizely, je určitě v pořádku a je to fajn. Ale chce to změnu životního stylu a ne sebedestrukci. Tak doufám, že brzy napíšeš, jak pěkně baštíš, dobře zkombinovanou a čerstvou a potravu a neblázníš s hladověním. Pa

Karolína (Po, 26. 2. 2007 - 16:02)

Omlouvám se za chyby, či vynechaná písmena. Dělám u toho na druhém počítači a pak to tak vypadá, píšu jak Tatar. :))

Karolína (Po, 26. 2. 2007 - 16:02)

Judita: jenom suchary? 30 kg dole? To je dost šílený. No, já vím, že zdraví máme jenom jedno, taky nejsem žádný osmnáctiletý plašan, co hubne, protože je to in. Pravda je ještě to, že neumím vařit. Pobyt v kuchyni je pro mě něco jako v laboratoři na Měsíci, kde se orientuji jen obtížně. Takže vymýšlet denně co vlastně kombinovat a co moci a nemoci jíst a dodžovat hodiny kdy to jíst je náročnější o to, že sem na málo probádaném území. :(

Judita (Po, 26. 2. 2007 - 16:02)

Jo holky tech dalších 15kg jsem zhubla taky asi za 4 měsíce a to tak že jsem jedla 5x - 6x denně a vynechala jsem úplně bílou mouku a sladký a to opravdu funguje 100% akorát že ted to nák nedodržuju nák mi to nejde to sladký !!! :o))

katka (Po, 26. 2. 2007 - 16:02)

ovoce - kapitola přesně pro mě. nad tím mám spoustu otazníků, ale odpovědět si asi nemusím. všude se říká, jeden dva kousky ovoce stačí, přitom já jsem na něm téměř živená od tý doby co hubnu, sfutruju aspoň 5 ks ovoce denně, i hroznový víno, případně i banán někdy, ale přitom hrozn. víno by se při redukci nemělo vůbec (psali v hubnutí s MF) - a jaktože teda hubnu i když jím dost ovoce? hm?

Judita (Po, 26. 2. 2007 - 16:02)

Ahoj holky já teda tady nemám komu co radit,ale Karolíno opravdu natvrdo NEBLBNI mluvím z vlastný skušenosti já prvních 30kg zhubla do 4 měsíců jedla jsem jen suchary nic jinýho a můžu ti říct že jsem si rozhašila tak organismus že já ještě pitomá ze 100kg začala chodit na pitomej aerobik (nevím jak se to přesně píše) a začala jsem mít takový problémy který už budu mít do konce života prostě se moje imunita obrátila proti mě a proto když někoho slyším držím dietu tím že nežere skoro vůbec tak mu musím vždycky vynadat :o)) každý máme organismus jiný,ale prosím tě neblbni takhle nezahrávej si ze zdravím je to to nejcenější já to bohužel zjistila pozdě a něco pro pobavení já ted sežrala půlku jablečního závinu teda ve středu to bude paráda držte se kočky :o)

Karolína (Po, 26. 2. 2007 - 15:02)

Renča: Brokolice bude zítra. Taky mám v lednici kapustičky a špenát listový, ten ale opravdu chuťově není nic moc. s tím ovocem právě nevím. Někde jsem četla, že by se měl konzumovat při redukční jeden kousek denně ráno a jeden v poledne nejpozději, kvůli obsahu cukrů. No, v každém případě, když mám ovocný den, tak to mám jablko ráno, pomeranč tak ve dvě odpoledne a mezitím rýžový chlebíky a večer třeba jen kousat mrkev.

Karolína (Po, 26. 2. 2007 - 15:02)

Katka: díky za názor :)). Vím, že to myslíš dobře a vím, že máš pravdu. Řekla bych to asi takhle, zatím se v té dietě hledám a hledám potraviny, které jsou nízkokalorické, přitom zasytí a mají dostatek bílkovin a málo tuků. Až budu mít doma plátky škamouna a ten Nutrend, tak se to kapku upraví, předpokládám dvě dávky Nutrendu, do toho zeleninové saláty, sem tam ovoce a vlákninu. Ale je fakt, že když sním nad 800kcal, tak nezhubnu ani deko! Mám to vyzkoušeno, to stojím. Mám pomalý metabolismus. Lovečák Ti strašně závidím, za kousek uzeniny bych pomalu vraždila ale držím se, přestože doma v lednici má manža pečené kuře. Pevnou vůli - to bych snad i měla, tedy, zatím. No, a dneska kromě toho rajčete ještě zařadím salát z čánského zelí a zakapu ho citronem, 2 surimi a rajče je opravdu dost málo. :)

Renca (Po, 26. 2. 2007 - 15:02)

Karolino, to je spatne, ty musis malo, casto, a hlavne rozmanite.....
ty musis jist take brambory, musis treba lusteniny, fazole obsahuji velke mnozstvi bilkovin, ty si udelej teplou brokolici, a jez trochu krutiho masa.....proste takhle bys ze zivota nic nemela. Na jednom bilem jogurtu neni nic spatneho.
uzeninu si dej jednou tydne, kup si sunku, to zase neni tak spatne...

ty proste stahujes zaludek, ale takhle by ti to dlouho nevydrzelo...stahuj ho, ale rozmnanite, to ze se dopujes vitaminama, to taky neni spravne, tak se dopuj prirozenou formou. Ovoce, a kopec zeleniny.
Ty asi hodne vydrzis, oproti nam mas vetsi vuli, tak to zkus rozmaniteji......

Martina (Po, 26. 2. 2007 - 15:02)

teda ten jídelníček karolíny je fakt děsný. To tělo musí hrozně trpět. Takhle si akorát zaděláváš na zdrav. problémy. Lepší je jíst 5x denně a nepřežrat se. Pomáhá mi když myslím den dopředu co si zítra dám. Nakoupím si na svačinu atd. Už jsem to tu psala. Jsem spokojená a vlastně mám pocit že pořád něco jím. Nemám potřebu do sebe pak naprat cokoliv. Za 14dní mám dole zatím 2,5kg.

katka (Po, 26. 2. 2007 - 15:02)

karolíno, z tvýho popisu mě normálně mrazí! ty brutálně hazarduješ, řekla bych! já vím, že chceš shodit co nejdřív co nejvíc kg, ale zdá se mi to opravdu extrémně extrémní jak malounko jíš! promiň, předtím jsem vyčinila inez, že se cpe sladkým, tak tobě teďka vyčiňuju, že nejíš skoro vůbec. víš co tak si občas něco dej co máš ráda, třeba kousek uzeniny. hele nebudu rozumovat, ale já si dávám každý odpoledne kus lovečáku. jo hlídám se, hodně, nepřejídám se, jím málo, převážně O/Z, ale ten lovečák si prostě dám a netloustnu, naopak hubnu. nebo mám v plánu dát si čokoládku až si jí manžel načne, mini twistra z kfc apod., ale ještě na to ani nedošlo, protože prostě pro to zatím nebyl prostor. ale vidíš, že i takovýhle děsný hříchy mám v plánu. nebud k sobě tolik krutá, mám strach, že tohle nejde vydržet! a pokud jde a vydržíš, tak mám obavy o tvoje zdraví. hele víš co, zkus se třeba poradit s nějakým odborníkem, napsat tohle někomu, třeba na atlas-žena maj vpravo poradnu hubnutí a to se mi zdá bejt jakž takž ok, jestli to není zas až příliš nebezpečný. jinak ale obdivuju tvojí vůli, to každopádně. nezlob se na mě, prostě jsem ti to musela napsat :-)

Karolína (Po, 26. 2. 2007 - 15:02)

Renca: No zatím cvičím tak, že jezdím na rotopedu a posiluji na takovém posiovacím nářadí. A někdy cvičím s flaškama s dobrou vodou. Ale ten psilovací stroj je fajn, docela slušně mě po něm bolí svaly, tak aspoň vím, že tam někde jsou. :)

Karolína (Po, 26. 2. 2007 - 14:02)

Jé, tady se to rozjelo, že nestačím dočítat. :)) Ač jsem včera zhřešila jogurtem, váha ke mě byla milosrdná. Mám nyní 126kg!!! Ale pořád je to za cca tři týdny o 7kg méně. Akorát to na mě není vůbc vidět, ale co bych chtěla, že, při takové nadváze. :(

Ano, jím hodně málo, ale právě tak nějak divně. V poledne jsem měla 1 surimi vařený ve vodě, za chvíli budu mít druhý. Pak večer asi 10 dkg rajčat. Ale tím, že cvičím, mi určitě chybí bílkoviny, takže jsem si objednala Šmakouna, což jsou bílkovinové plátky bez tuku a cholesterolu, kde 100 gkg má asi 60 kcal a 60% bílkovin. A měla by mi přijít i ta Nutrend dieta, takže aspoň něco vyváženého. Jinak se cpu vitamínama a železem (když není maso) a beru C.L.A. Booster.

Otázka je, co pak. Protože zpočátku to jde dolů o něc rychleji a pak šlus, takže až se váha zastaví, nevím, co udělám. Zatím je přede mnou cíl - zhubnout na 80kg, což je ještě 46!!! kg. Postupně, samozřejmě. Až se dostanu (haha) na tuto váhu, uvidíme, co dál, aby se nedostavil jojo efekt. Ale to je hudba budoucnosti.

Kdybyste viděly, jak strašně mi chybí kousek uzeniny!!!

Renca (Po, 26. 2. 2007 - 14:02)

Mirko, s delenou, kterou jsem drzela jednou jen ciste kvuli zdravi, jsem zhubla bleskovou rychlosti, je to stoprocentni, jedina vada je, ze dost kombinaci musis prestat jist, treba testoviny se syrem...nebo brambory se syrem, pro hodne lidi je tezke to dodrzovat. Me to tehdy vydrzelo asi pul roku, pak se to nekde pomotalo, a uz jsem to porusovala pak porad. Ale neco mi zustalo, treba maso s klasickou prilohou nejim do ted a i mivam tendence si delit urcity potraviny.

Karolino, jsi odvaha, dobra zprava je, ze silou vule muzes byt polovicni. Ale musis zacit pestovat aerobni cinnost, i kdybys jen mela behat po schodech. Cetla jsem reportaz o jedne zene,byla nafocenna nekolikrat, byla obezni, a bylo neuveritelne, co se sebou dokazala za pul roku udelat. Jednoho dne se rozhodla, odrazila se pustem, ktery trval 2 dny, pak jedla strasne malo ale casteji, i 7x denne, a z nejakych 110 se dostala na 56 kg. Cetla jsem to asi 3x a obdivovala ji.

Muj vikend byl opet katastroficky, v sobotu ani ne, byla jsem lyzovat, ale v nedeli jsem ty tuky zase dohnala. Vzdy, kdyz jsem po nejake akci mam hrozne zravou. Desnou zravou, tak me dnes i presla chut, a zitra si davam radikalni pust. Potrebuju se nutne procistit a prolit vodu.

Taky se v tom nejak placam, jsem nabouchana terorii, o zdravy zivotni styl se zajimam pres 10 let, dlouho me to fungovalo, ale ted po te 30 tce se moje telo se mnou rve...Premyslim o tom, ze zkusim to, jist vickrat denne, v malych davkach. Dost lidi na tom zhublo, a hlavne celkem rychle a bez hladu.

Mirka (Po, 26. 2. 2007 - 12:02)

Začínám být zvědavá na výsledku v březnu. Všechny holky jste hrozné šikovné, všechny hýbete s váhou, to je super. Já se teda taky chválím, ale zatím z toho mám takový opatrný pocit, protože se v jídle fakt neomezuju a s tou dělenou stravou mám až zase 0,5 kg dole. Takže celkem za týden 3,5 kg. Jíte taky některá dělenou? A pokud ano, jste taky některá na sladké. Mě totiž ta chuť na sladké s dělenou úplně přešla, až se mi to nezdá, tak se chci zeptat, co ostatní, jestli jsem sama takový exot, nebo je nás víc? Jo pro informaci, držím jenom tu nejlehčí. Takže ovoce i zelenina dohromady...atd... ale vypadá to dobře. prosím ozvěte se, zda v tom někdo jedete taky. Já vím, že tady je i diskuze čistě o dělené, ale tady u vás je mi tak nějak líp. Každý večer se těším, až si počtu co kdo a jak. To vědomí, že nás "bojuje" víc je k nezaplacení. Tak čauky.

Inez (Po, 26. 2. 2007 - 11:02)

Katko, s těmi typy postav máš recht, mám dvě kolegyňky, obě měří kolem 160 cm a váží cca 70 kg. Jedna je typické jablko - štíhlé nohy, velká prsa, michelinky v pase, druhá hruška - prsa půlky nulky, úzký pas, velký zadek a silná stehna. A ta hruštička vypadá o tři konfekční velikosti menší než jablíčková.

martina (Po, 26. 2. 2007 - 11:02)

dřív jsem si kupovala mořské řasy s ananasem a vždycky jsem 2kg zhubla bez diety. Tak možná by to trochu pomoct mohlo. Nemyslela jsem bez pohybu, ale holt člověk nechodí každý den do posilovny.... Ale Míšo tobě se daří zhubnout jak tu tak čtu, ne?

martina (Po, 26. 2. 2007 - 11:02)

ještě jedna věc, ve vitalandu mi paní doporučila, že je dobré při dietě jíst ještě spalovače tuku, protože normálně se tuky spalují jen při cvičení, ale tohle zabírá i když se člověk zrovna ten den nehýbe. Tak to chci vyzkoušet. Nemáte s tím někdo zkušenosti? je to celkem drahé.

Reklama

Přidat komentář