Reklama

Od nového roku hubnu!

Renca (Čt, 22. 2. 2007 - 15:02)

Magnum, minonky, jejda...
Ja po vcerejsi cokolade Milce mam dnes utrum, nic nebude a hotovo...

Lucie (Čt, 22. 2. 2007 - 15:02)

Jdu si dát Magnum, jsem z toho psaní a čtení celá unavená.

Lucie (Čt, 22. 2. 2007 - 14:02)

Ono záleží na počasí a na námaze. V zimě ty 2 litry asi stačí, ale v horku je třeba přidat. Aspoň 3 litry jsou O.K.

Inez (Čt, 22. 2. 2007 - 14:02)

Míšo, jasně že má - minimálně vápník, železo, mangan, důkazem budiž všudypřítomně se usazující vodní kámen. S pitným režimem jsem na tom líp než se stravovacím, dva až tři litříky denně dám, střídám stolní vody, minerálky, ovocné a bylinkové čaje, vše neslazené, rezervu mám snad jen v tom, že piju jemně perlivé, lepší by bylo bez bublinek, ale k tomu se snad postupně dopracuju. S kávou jsem před časem skoncovala, velmi výjimečně si dám vídeňskou, ale to spíš jako zákusek, když sedíme s kamarádkami někde v restauraci, a musí být s pravou šlehačkou (na tomto místě prostě MUSÍM udělat reklamu kavárně v pasáži Slunce v Uherském Hradišti, ale fakt tam nejsem zaměstnaná a opravdu mi za to nic nedali:-))), vídeň mají snad lepší než v samotné Vídni!). No a čurám taky furt.
Dnes jsem dostala blbé zprávy od segry, musí na operaci, tak z toho mám nerva, padly na to (zatím) dvoje miňonky.

Lucie (Čt, 22. 2. 2007 - 14:02)

Romi, ta žlutá barva je právě tím, že málo piješ. Správná moč má být úplně průhledná, bez většího zápachu. Moje máma má stejný problém, a to pije ještě míň, včera jsem jí to počítala, tak vypila 1 kafe a asi 2 malé hrnky čaje. je jí 61, tak jí pořád říkám, ať se nediví, až skončí na dialýze. Je to horší než s malým dítětem. Mě nepřijde jako problém každou hodinu vypít aspoň 2 deci vody.

Renca (Čt, 22. 2. 2007 - 14:02)

Romito, ted jsi me rozesmala, ja se prece neptala co curas, to ja vim, ale na tu tvoji legracni zminku, ze ani nechapes, kde se to v tobe bere, jsem reagovala take otazkou. A jinak, spravne moc by mela byt zluta jen po ranu, pak uz by mela byt spis cira, koukej pit, jo?
Lucie, me treba ty 4 litry prijdou moc, ale 2 litriky je nutnost.

Romita (Čt, 22. 2. 2007 - 14:02)

Co curam?No zlutou moc.Hodne zlutou.Nevim,jak presne jsi to myslela Renco?Celulitidu mam hnusnou jako krava!!Bleeee....to je presny!!!

Lucie (Čt, 22. 2. 2007 - 14:02)

Já jsem učitelka a ve škole běhám každou přestávku, někdy pro jistotu na začátku přestávky i na konci, takže se mi už kolegové smějou, ale v dobrém. Lepší běhat pořád než vůbec. Pití je fakt důležitý, ale tak do těch 4 litrů, protože pak se zase moc přetěžujou ledviny. Já myslím, že v zimě je optimum tak 2,5 - 3 litry a v létě tak 3 - 4 litry. Čím víc pijete, tím míň sníte, to je fakt!!!

Renca (Čt, 22. 2. 2007 - 14:02)

No prave Romito, aby vse fungovalo jak ma, potrebujeme vodu. Jinak se nam zacne zavodnovat organismus, taha ji i z podkozi, a tim se nam pak objevuje celulitida, blbe pracujou ledviny, nestaci se likvidovat skodliviny. Rozhodne pitim vody rozjedes metabolismus a zacnou se vic vyplavovat skodlivyny z tela.
A Romito, co curas? Prave to, co se ti misto dodanych tekutin odcerpava z organismu, pak to nefunguje jak ma.
Ja jsem na to taky previt, ale je znat, kdyz piju a nepiju. Opravdu se clovek citi jako rybka.
A tak jsem si ted nasadila jeste vetsi pitnej rezim, jak nevim jak vy, ale me se k tem spickum strasne zhorsila celulitida, a to je fakt hnus.Ble

Vicky (Čt, 22. 2. 2007 - 14:02)

mam stejne problemy, jak hodne piju chodim i co pul hodiny. vzhledem k tomu, ze jsme mala kancelar a ostatni nechodi tak je to celkem trapas.

Romita (Čt, 22. 2. 2007 - 13:02)

Holky sorry za preklepy!!Pisu jako dabel a pak to tak vypada!!

Romita (Čt, 22. 2. 2007 - 13:02)

Holky...takze ja jsem zjistila,ze za den vypiju ted tak 1,5 l ciste vody a to je vse!renca psala,ze pokud malo pijeme ,tak se nase telo zavodni,takze kdyz zacnu nasavt vodu,bude to lepsi?Me to fakt sere!!

Co se tyka curani...pravidelne,kdyz nekam jedem,tak pro jistotu nepiju cely den a stejne chodim curat po hodinach!!Ale nechapu co curam,kdyz nic nepisu!Je to takova deprese z toho,kam jako pujdu kdyz se mi bude chtit a to je takovej stres,ze se mi chce i ze vzduchu!!

Vicky (Čt, 22. 2. 2007 - 13:02)

tak vazeni rano - naha a pred sprchou..protoze mokre vlasy pridavaji gramy :-). jinak k te konvici, ja nekde cetla ze nektere filtruji az moc, vsechny mineraly az je ta voda z nich skodliva,ale to bylo pred par lety..mozna uz je to podchycene.

Renca (Čt, 22. 2. 2007 - 12:02)

Jo tak...to by me zdrzovalo:-)
nekde jsem cetla, ze nas organismus je na chlor tak zvykly, ze mu to nic nedela, ale je fakt, ze nekde je chutove desna, ja ji mam nastetsi tady na jihu vybornou...

Renca (Čt, 22. 2. 2007 - 12:02)

No vo tom zadna, voda je nejlepsi! ja ji piju take z kohoutku, ale musim tedy ted v zime dohanet to mnozstvi. V lete toho vypiju taky dost, ale jinak po ranu, pokazdy, davam si mirne teplou vodu s pulkou citronu, udajne to detoxikuje ledviny, a hlavne, u me to nastartuje spravne metabolismus, je to vsude napsane, a u me to funguje, vetsinou jdu hned potom na zachudek :-O

Lucko, parada, tak to ma byt...
S curanim mam take problem, protoze kazda sklenicka me po chvili donuti, rikal gyndar, ze pry kdyz takhle casto litam, je to znamka, ze mi to tam dole dobre funguje. Ti co piji a nechodi, maji evidentne trochu problem...

Miso, kefir je tekuta strava, a do tekutin za den se pripisuji i polevky..
Jinak napriklad, jablko take obsahuje cast vody, a to se take pocita.
Ale na odbourani tukovych zasob je to nase piti velmi dulezite, nemluve o lepsi pleti atd.

Brita konvice nebo ta "specia" joga, vubec nevim, o co go :-)

Lucie (Čt, 22. 2. 2007 - 11:02)

Je fakt, že každá voda z vodovodu je jiná. U rodičů na moravě je fakt dobrá, průzračná, studená. Doma to mám horší, ale dá se to. Navíc jsem teď četla studii, že voda z vodovodu je mnohem kvalitnější a víc hlídaná než většina balených vod v obchodě. Takže pijte!

kasie (Čt, 22. 2. 2007 - 11:02)

Tak Vás zdravím dámy. Já bumbám vodu z kohoutku tak pravidelně, že mi dcera doma říká glgna. Krom toho jsem schopna za noc vypít 0,5 litru. Minerálky nemusím - bublinky mi dělají zle na krk - ihned po napití začnu chraptět. Mám ráda silnou tureckou kávu jednu po ránu a další v poledne. Mám velice nízký tlak a toto mi dělá moc dobře a krom toho mi to doporučila doktorka. Alkohol nemusím jedině snad k jídlu skleničku piva. Tak zatím pa a bumbejte

Lucie (Čt, 22. 2. 2007 - 11:02)

Já teda s pitím nemám problém, hned ráno, jak vstanu, tak vypiju tak půl litru vody na ex, protože jsem úplně vysušená, a než jdu do práce, tak dalšího půl litru. No a celkem přes den dám ty 3 litry určitě, v létě i víc. Hodně teď piju zelený čaj Sayonara a Hannasaki, to je tak 6 hrnků za den. Navíc beru ten Unilakt, takže to pít musím, chtě nechtě. Nejvíc mě štve, když třeba jedu dlouho vlakem, jak mě to čeká teď v sobotu, tak se musím krotit, protože normálně chodím čůrat prakticky každou hodinu dopoledne, odpoledne je to míň, ale ve vlaku by to nešlo, záchody jsou dost hunus, takže stačí 1x a dost. Pravidelně mě na konci takové osmihodinové cesty bolí hlava.
A to vážení myslím je fakt nejlepší ráno na lačno po vyprázdnění, přes den váha kolísá a večer už vůbec není objektivní, to byste nemohly vůbec jíst ani pít! Takže važme se ráno, bude nám hej!

Renca (Čt, 22. 2. 2007 - 09:02)

:-))))) Ja Miso pri zehleni taky strasne chlastam...
Jinak ja jsem zavislacek na zelenym, cerny caj vhodny neni, ale jeden hrnek by nemel denne by nemel skodit. A co se tyce kavy, tak jeden hrnek a hned + 2 sklenice vody, melo by to pak byt v cajku....
Mluvili jsm nedavno s jednim lecitelem, a ten rekl, ze puvod hodne nemoci/ napriklad i tezky migreny/ je v nedostatku tekutin.

No Katko, tak vodu taky nekdy vecer piju, ale to jen kdyz jsem cely vecer ridic, jinak si parbicku bez alkoholu neumim snad ani predstavit.
Blby co, si obcas pripadam jako trochu alkoholik:-))

katka (Čt, 22. 2. 2007 - 09:02)

já zase piju jen a jen vodu, neperlivou nebo jen jemně perlivou. jako ráno si dám kávičku, ale jinak nemusím, ani čaj ne, ani alkohol ne, prostě jsem schopná jít pařit a kalit ale pít celej večer jenom mojí milovanou vodičku.
a co se množství týká, je to různý, někdy padne 2,5 l nebo i víc bez problémů, jindy jeden litr... ale stoprocentně to člověk pozná, jakmile se začne cítit unavený, napije se a je jak rybička.

Reklama

Přidat komentář