Reklama

Od nového roku hubnu!

Lucie (Út, 20. 2. 2007 - 15:02)

Mě teda Activia chutná, ráno vždycky vypiju ten jejich zákys a fakt mi to dělá dobře na žaludek. Ale je fakt, že s mlíkem se to přehánět nemá, hrozně zanáší organismus. Jo a je známá věc, že dospělý kočky mlíko vůbec nesmějí, jen koťata. My tak kočku málem otrávili a ještě jsme dostali od doktora parádně vynadáno. Je to jako krmit psa čokoládou. Je to pro ně jed. Teď jsme snědla 2 palačinky s tvarohem a sotva funím.

Inez (Út, 20. 2. 2007 - 14:02)

Holky, nevím, čím to je, ale od okamžiku, kdy jsem se rozhodla zhubnout, mám chutě na samé "přibírací" věci! Ach jo! A s mlékem je to tak, jak psala Mirka, mám tři kočky a vůbec mléko nemůžou, mají po něm průjem. A pro lidi je nejlíp konzumovat zakysané mléčné výrobky, nejlepší je čistý bílý jogurt s živou kulturou. Mám radši normální, třeba z Laksymy, jihočeský ve skleničkách nebo Hollandia, vůbec mi nechutná Activia, přijde mi taková umělá.

Romita (Út, 20. 2. 2007 - 13:02)

zdarec koceny.....takze 30 let,176 cm,80,5 kg!!!Hnus!!radsi ani nepisu,jak jsem to mela pred tim,mam pocit,ze od toho 1.1 se mi ta vaha kurevsky meni!!Takze bylo to 83,taky 81 a taky 77,5 ...no proste báááájo!Takze ja jsem porad na houpacce!Taky jsem ted nejak necvicila.Co se tyka te mlecne diety,me nepripada,ze nejak strasna!Jsou lidi,kteri daji i litr mlika denne a to proste proto,ze jim chutna!Ja treba mliko nepiju vubec a ani syry a jogurty.Takze ja jsem naprostej bezmlicnak.Ajo zkus a uvidis a nebo jak to tady nekdo psal,dej radeji misto mlika kefir.Ten je zdravejsi.
Tak cusky holky....

Mirka (Út, 20. 2. 2007 - 13:02)

Ty polívky jsou fakt dobrý. Ty jsem držela před operací já a bylo to fajn. Žádnej hlad, žádný nedýmání a teploučko v brýšku. Bylo to v zimě, takže zelenina studená, chemická, saláty nic moc. Ale polívečky byly fajn. Můžu jedině doporučit. jo a k tomu mlíku. Třeba taková kvasinková infekce, která mě trápila skoro dva roky - vynechání mlíka - a pohoda.

Renca (Út, 20. 2. 2007 - 12:02)

Jo Mirko, tak to presne je. Ja mam o mleku dost nastudovano, a i muj pritel, milovnik mleka, drive vecer na spani 2 hrnky, pochopil, ze na tom neco bude, kdyz diky konecne konzumaci prestal mit vecne ucpany dutiny a prestal vecne pokaslavat.
Ajo , potrebujes to tak rychle, zkus byt na polivkach tyden dva, proste prevazne tekuta strava, je to hladovy, ale ucinny.

Ája (Út, 20. 2. 2007 - 09:02)

Žádnou předoperační dietu mi nedali, jde pouze o krátkodobou narkózu. Ale teď jsem byla na zákroku, výsledky budou za 14 dní, pak než se naplánuje operace, tak se snad z mléčné diety vzpamatuju. Jinak o škodlivosti mléka vůbec nepochybuju, mýmu dítěti bych ho nedala ani náhodou, je astmatik. Doktorka mi řekla, že u něj je mléko vlastně zabiják, no stejně ho nikdy nechtěl, od doby co jsem přestala kojit nevypil ani deci. A já uvažuju o tom, že ho v dietě nahradím H.A.mlékem pro kojence, to snad škodlivý není.Jinak, já pohyb sice miluju, ale vzhledem k zdravotním problémům mi zbývají jen procházky a plavání, toho si ale užívám dosytosti.

Mirka (Út, 20. 2. 2007 - 09:02)

atopický - samozřejmě.

kasie (Út, 20. 2. 2007 - 09:02)

tak Vás zdravím dámy. Jak tak koukám tak se nám to tady trochu obměnilo.
Výška 176 cm, 38 let
01.01. - 75,00kg
01.02. - 72,50kg
Jak tak na to koukám tak budu ráda když k 01.03 bude na váze 71,5kg. Holt musím být realista 72kg jsem měla několik let - ne a ne jít dolů. Snad se to povede. Tak zatím pa

Mirka (Út, 20. 2. 2007 - 09:02)

Renčo, mluvíš mi z duše s tím mlékem. Já mám s dětmi zkušenosti s ohledem na otopický exzém, kdy mi lékař opravdu kapacita přes alergie řekl, že pokud chci dítě zabít, ať mu cpu klidně mléko, ale pokud chci, ať přežije a prosperuje, ani kapku. My jsme totiž začali atopem a skončili zauzlením střeva. Hrozná doba. Dnes v poho. Pravda je, že žádný jiný savec nepožívá mléko jiného druhu. Dokonce i chovatelé koček vám řeknou, že kravské mléko by kočka vůbec neměla. Když jsem kojila svého druhého syna, tak jsem dokonce měla sama zákaz pít mléko - s ohledem na to, co se stalo prvorozenému. A druhý syn v životě nestonal... a to myslím vážně. Nikdy nepotřebovat antibiotika. Ale to už jsme asi na jiné diskuzi. Tak se nezlobte. ahoj všem. P.S. Na ten pilates fakt žádný ohlas? Tak to asi nebude taková bomba, když to nikdo necvičí. Ahoj všem

Renca (Út, 20. 2. 2007 - 09:02)

Jinak Maliko, ja uz myslela na nejaky AIDS, kdyz mluvis, ze mas neco odpiskaneho.
Ostatni nemoce, i onkologickeho razu se daji casto v zacatcich lecit, takze nestras, a preji ti, abys to zase vyresila do tvoji zivotni pohody,kterou jsi mela, mej se hezky.....a ozvi se...

Renca (Út, 20. 2. 2007 - 09:02)

Mam asi nejmin, ale potrebuji tak jako tak sundat 7-9 kilo...
Vyska: 168 cm.
Váha: 59 kg, opet.
Věk: 31 let

Muj jednoznacny cil do leta: 50-51 kg, ale... jde to nejak ztuha.

S tou mlecnou stravou, nechci vam do toho kecat, do takove diety bych vubec nesla, mozna zhubnes, ale zhuntujes si streva, o mleku je vseobecne znamo, ze pro lidsky organismus je tezce stravitelny. Nemluve o vyse zminenych kvasinkach v tele a zahlenovani organismu.
Moje dite dost marodilo, a az vylouceni mlecnych vyrobku doma, tedy spise omezeni, protoze ve skolce to do ni cpou stale, pomohlo k tomu, ze nedostane skoro ani rymu.
U me to plati obdobne, ani obycejnou chripku nechytam. Kdysi jsem se cpala jogurtama, a ryma byla dost casto.Ted to nehrozi.
Ale nikomu nic nevnucuji, jsou to jen me zkusenosti.
Sport, no u me je to ted mizerie, ale jinak jsem cinorody clovek, jaro me zase nakopne, krome lyzi zimu doslova nenavidim. Tak jsem ted takovy medved, co pres zimu zakrni.

katka (Út, 20. 2. 2007 - 08:02)

maliko moc moc držím palečky, zní to opravdu dost vážně s těma nemocema, věřím, že budeš v pořádku a moc moc ti držím palce!!! tvoje optimistický zprávičky mě vždycky hrozně nakoply a udržovaly v tom, že jsem se dokázala už vidět jak budu "hubená". a pak to hnedka jde samo :-)

jinak jsem spíš nesportovní typ, je to nutný zlo. ale jako občas doma sednu na rotoped, z vlastního donucení, jen občas. miluju svižný procházky, tůry! v létě kolo, ale žádný velký vyjížďky. plavání je taky fajn, ale nějak ho moc nepraktikuju, asi jsem líná se sbalit a jít. s lyžováním je to jako s plaváním, je fajn, ale vykopu se tak jednou za zimu na kopeček. na léto plánuju zkusit inline brusle. prostě pokud je to na čerstvým vzduchu tak ok, ale jak je to zavřít se někam, tak to KO :-/

co se týká stravování, myslím si, že nejlepší cestou je jíst hodně střídmě, malé porce často. a myslím, že dát si i něco hříšnýho tučnýho nebo sladkýho nevadí, pokud si člověk jen uzobne, aby potěšil chuťový buňky a zároveň nenacpal ty tukový. žádné diety jsem nikdy nezkoušela, takže nemůžu posoudit vůbec.
teď jsem jen začla tak, že jsem ze dne na den vše uplně změnila. jedla jsem samý sušenky, sladkosti, velký porce, skoro nic zdravýho. a teď si dám normální snídani (jak doporučují tak cereálie+ovoce+jogurt), to zasytí uplně hrozně, že si jogurt někdy nechám na později. a dál přes den hory ovoce a zeleniny, ale vybírám si takový, který mi chutná, protože například do salátu bych se asi v životě nedonutila, to bych s tím sekla okamžitě ble. prostě jsem se naučila si zajít v pondělí do obchodu a tam toho hodně nakoupit, něco nechat doma, zbytek natahat do práce a často chodit do ledničky a ujídat O/Z. někdy si dávám i teplý oběd, porce na pár lžic na malý talířek, jenže jsem líná si vařit, jinak bych měla oběd každý den. z práce chodím kolem 17h a pak doma se snažím už jíst jen malilinkato, rajče, kedlubnu apod. ale víte co, na to, že toho zas tak moc nesním, tak nemám vůbec hlad ani moc chutě. každopádně asi desetkrát míň než jsem kdy měla. a cítím se svěží. věřím, že takhle to už vydržím, že toto už jsou moje nový a trvalý stravovací návyky. musím na to hodně myslet, abych se včas najedla, abych to pak nedofutrovávala něčím fakt lákavým, ale jde to docela nenásilně.

ale každýmu vyhovuje něco jinýho a každý si na to svoje musí přijít sám, v čem se bude cítit pohodlně a zároveň to pro něj bude efektivní :-)

s těma údajema tedy ještě počkám, jestli se ještě někdo přihlásí, myslím že tu byla ještě viky, romita, evík atd., pak je sem jednou za pár stránek vyvěsím.

MIrka (Út, 20. 2. 2007 - 08:02)

To Ája: Ájo, pokud tě čeká narkoza a potřebuješ se dostat na váhu přípustnou pro narkózu, je to určitě dost silná motivace. Ale pozor na tu mléčnou dietu. Opravdu. Mléčná bílkovina zaplísňuje organismus a pokud tě čeká zásah do organismu, po kterém bys třeba musela užívat antibiotika, zkus tu dietku raději bez těch mléčných dní. Nebo se zeptej Romi, jestli by nešlo mléko nahradit živou kulturou. Navíc,nedali ti lékaři klasickou předoperační redukční dietu? Ta předoperační je totiž super.
To Inez: Jsem ráda,že má někdo doma rotoped taky pro ozdobu. U nás na něm pěkně vysí vyžehlené košile. Jsem prostě hrozná.

Inez (Út, 20. 2. 2007 - 06:02)

S mým sportováním je to velmi slabé, především přes zimu. Před dvěma lety jsem občas chodila s kamarádkou do fitka, ale pak otěhotněla, a jak jsem nad sebou neměla dozor, tak mé návštěvy posilovny řídly a řídly, až zřídly docela. Doma nám stojí rotoped, ale jeho funkce spočívá víceméně v tom, že zabírá místo. Nemám žádné vážné zdravotní problémy, které by mi bránily cvičit, mám jen lehkou srdeční arytmii, na kterou mi sport spíš doporučují, jsem prostě jen LÍNÁ, takový knihomolný typ. V létě je to lepší, pěstujem s rodinkou turistiku a hrajem tenis.

Ája (Po, 19. 2. 2007 - 23:02)

čau holky, tak znovu hlásím své míry
Výška:168cm
Váha: 85
Věk: 25
Romi, moc díky za tu dietku, musím fakt nutně a rychle :o(( čeká mě narkóza. Večer jsem přiběhla ze špitálu, za čtrnáct dní budou výsledky a pak na sál. Vidím, že se ty zdravotní problémy tady množí. Maliko, doufám, že budeš v pořádku, z tvých vzkazů vždycky čišel optimismus a teď najednou samej smutek. Doufám, že vše zvládneš a dobře dopadneš.
Jinak váha se potvora moc nehýbe, tak uvidíme jak potvora odolá mléčné dietě.
Zatím pa pa

Mirka (Po, 19. 2. 2007 - 22:02)

No jejda. Holky jako proutek. Já měla taky tak. Ještě jsem se chtěla zeptat, jaký sport kdo provozujete a jaké máte zkušenosti. Já můžu jenom něco lehčího, teď mi v IKEMu poradili pilátes. Můžete se někdo ozvat, kdo máte zkušenosti. Nebo vůbec holky co cvičíte?

Inez (Po, 19. 2. 2007 - 21:02)

Nevím, jestli je to pravda, ale bylo by to krááááásné! Pokud si dobře pamatuju, v druháku na gymplu jsem měla kolem 55 kilo...

Mirka (Po, 19. 2. 2007 - 20:02)

Holky, můj lékař mi řekl zajímavou věc. Prý to,jak budeme vypadat v dospělosti (míněno po porodu dětí) se rozhoduje do 16 let věku. Do té doby se určuje množství tukových buněk. My potom stylem života jenom určujem, jak moc je nakrmíme. Co si o tom myslíte? Není to blábol? Protože pokud ne, tak bychom všechny při střídném způsobu života, mohly vypadat jako ve sladkých 16 letech. máte

Judita (Po, 19. 2. 2007 - 20:02)

Ahojky kočandy :o) Maliko to bude všechno ok neboj držíme palečky.Pro Katku moje parametry 170cm 25let 1.2. 85kg 19.2. 84,5kg doufám že už to poleze jen dolů,můj cíl je dostat se na 69kg do konce roku,ale čím dřív tím líp :o)) zatím pa pa držte se )))

Lucie (Po, 19. 2. 2007 - 20:02)

Parametry pro Katku:
170 cm, 30 let
12.2. 94 kg (asi, nejsem teď doma, tak se nemůžu kouknout do záznamů, ale tahle váha je tak pořád kolem dokola už asi půl roku)
cíl: do letních prázdnin aspoň 80 kg, jinak postupně na 65 kg (70 kg bude taky dobrý)

Katko, možná by bylo dobrý udělat nějaký seznam nás všech s údaji a vyvěsit ho, ať máme přehled. Já jsem si to sice zpětně četla, ale je toho strašně moc. Děkuji.

Reklama

Přidat komentář