Reklama

Od nového roku hubnu!

kasie (Čt, 15. 2. 2007 - 11:02)

Tak včery byl valentýn a já dostala 3velký bonboniéry, ta jsem hodila do sekretáře a snědla půl ananasu. jak tak koukám tak se na nás púodepisuje počasí tady prší a prší. jedno pozityvní jsem dnes zažila, stoupla jsem na váhu a hle 71,5kg, což je fajn. Teď jsem akorát posnádala krajíc chleba s medem a kávou a jdu znovu pracovat. Tak zatím pa

Malika (Čt, 15. 2. 2007 - 10:02)

Ahoooooj koceny, tak tady to vypada!!! Jen vezmu kramle a uz kazdej hresi noooo vcetne me, posledni tyden uplna nezdrava hruza, stes je zabijak. Resila jsem vcelku velke zivotni veci, uf jedna vec uz je kladne vyresena a ja si mohu oddychnout, ze nejsem MAMINKOU!!!! Jeste me ceka jedna zivotni zkouzka a jak tohle vyjde v poho, tak to tak oslavim, ze jestli zhresim tak mi to bude uplne jedno a jestli to vyjde zaporne, tak ze me bude tycka. Ja su pekne nemocna,ale prave jsem si koupila pernamentku do bazenu, tak tam jdu i s rymou:( KOCKY!!!! Opet najizdime na zdravou stravu a stes at jde do ...... preci nas nemuze znicit! Do baziku chodim hlavne kvuli stresu, jenze tam vzdycky narazim na kamarady vrrrr nenavidim kdyz me ocumujou v plaveckach ehehe, tak skocim sipecku a uz nevychazim ehehe. Jinak ja rika Katka, pokud nesportujeme, tak aspon pozitivne mysleme! Mame na to a dokazeme to! Dokazali to lidi pred nama, tak proc bychom to nedokazaly taky!!!!!!!!! No uz meskam do prace, holky ja valim nebo bude pruser. Jakej byl Valentyn??? Ja neocekavane dostala asi 5 Valentynek ehehe, jenze zadna ani tak realna jak bych si prala. Chlapi jdou ted mimo ME! Jinak se z nich z cvoknu! Ale ten sexiiiik, hubne se s nim NEJ NEJ fnuk! Preji prijemny den pro vsechny zeny kteri s nama hubnou.

Anna (Čt, 15. 2. 2007 - 10:02)

Ahojky,
chtěla jsem se také vložit do diskuze. Před deseti lety jsem zhubla z 82kg na 58 kg. Při výšce 176cm. Trvalo mi to asi 1,5 roku.Od té doby se držím +-5kg. Ale vloni jsem vysadila antikoncepci, kterou jsem brala skoro těch deset let v kuse. A nenaskočila mi menstruace. Od té doby lítám po doktorech a protože bych chtěla mimi, tak už jsem půl roku v léčbě v centru asistované reprodukce. Mám za sebou jednu inseminaci, neúspěšnou. Teď mě čeká druhá. Za dobu léčby jsem přibrala asi 8kg. Mám 66kg, ale udržuju si to zuby nehty. Samá zelenina, jogurty, bílé maatd. Máte někdo podobné problémy? Je to síla, psychicky mě to deptá. Nechci dál přibírat, ale na druhou stranu chci i to mimi. Takže co s tím? Za každou zkušenost předem děkuji.

Lenka (Čt, 15. 2. 2007 - 08:02)

Já se pro jistotu vážím jednou za týden, vždy v pondělí ráno, když vstanu, jinak během týdne rozhodně váha kolísá a bylo by to pro mě demotivující.

katka (Čt, 15. 2. 2007 - 07:02)

ahojky, teda to se to tu rozjelo tenhle týden nějak pesimisticky. :-( ale no ták děvčata, vždyť už je za dveřma jaro, doufám, že se u vás věci brzo spravěj k lepšímu!!! mě se ted váha taky nehýbe, v neděli jsem dokonce sportovala a pořád jím málo, ale poskočí mi vždy jednou za pár dní a pak se třeba čtyři pět dní drží podobně a pak zase poskočí třeba o třičtvrtě kila. no jako jasný, že by bylo nejlepší mít tam každej den míň a míň, ale lepší nic než přibírat hm? a mějte fajn pocit z toho, že aspoň něco pro sebe děláte v podobě změny jídelníčku nebo sportu. a kdo nedělá nic (ani jídelníček ani pohyb), tak by si místo depky měl naordinovat aspoň pozitivní myšlení, třeba to pak půjde lehčeji! tak šup šup a nebudte "shnilý" (jak mi říká můj manža :-) nic si tím nepomůžete

Inez (Čt, 15. 2. 2007 - 07:02)

Ahoj vespolek, a já necvičím a necvičím a žeru a žeru... Včera celý den v Brně, takže chlebíčky + mekáč, abychom klukovi kompenzovali příkoří způsobené pravidelnou ortopedickou kontrolou:-), jenže mně nohu nerentgenovali a cpala jsem se taky. A večer jsem trochu provokovala tatoucha, když mručel cosi o komerčních amerických importech, a vytasila jsem se s krabicí nugátu, snědli jsme ji v poměru 4:1 pro mě. Tak mám dnes 71,5. Čtu knihu S váhou na houpačce, měla by mě popostrčit, ale opak je pravdou - zjišťuju, že tam, kde začínám, hodně lidí bylo vlastně v cíli. Copak se sakra nedokážu ovládnout? Někdo v poho shodí 50, a já nedokážu blbých 8 kilo... nebo aspoň 6...??? To je depka, snad jste na tom líp!

Romita (St, 14. 2. 2007 - 22:02)

Ahoj holky....kasie...jak tak koukam,tak tu nikdo neni?!Kdepak se vsechny toulate??Asi nam tu hodne chybi Malika!Maliko Maliko.....at uz jsi tu zase zpatky!!!Je nam smutnooo!!!Preju usmev na rtech...vsem!!!

Jinak cvicim a cvicim a nehubnu a nehubnu!!

kasie (St, 14. 2. 2007 - 12:02)

Tak Vás zdravím dámy, jak tak koukám tak asi každá z nás hřeší pod tíhou problémů. Jak jsem zjistila z valsní zkušenosti tak alkohol ani jídlo nepomůže, mám potom jenom výčitky svědomí a bolavou hlavu. Každá z nás má občas více nervy na pochodu já teď řešila kam s dcerou po ZŠ - když je teď ten 1pokus. Teď je vše vyřešeno, přihláška podaná., tak se těším na léto a dovolenou, kterou jsem dnes zamluvila. tak te´d můžu v klidu počítat ty své Kj. Zatím pa

Inez (Út, 13. 2. 2007 - 12:02)

Ahoj kočiny, snad jsou nějaké erupce na slunci nebo co... U mě bylo včera do večera těch oříšků aspoň kilo a dnes to není o moc lepší, cpu se už od rána, pro změnu oplatkama. Dávám to taky za vinu menstruaci, alespoň se mám na co vymluvit. Ale s vlivem cyklu na váhu je to pravda, před menstruací tělo zadržuje víc vody, což má za následek zvýšení váhy, mám to potvrzené z literatury. Tak nezbývá než počkat, až dobojujem s allwayskama. Držme se!

Ája (Út, 13. 2. 2007 - 11:02)

Romito, určitě se ti váha posunuje nahoru kvůli menstruaci. Já když ji mám, tak mám taky okamžitě 2 kg nahoru, ale potom se to zase spraví. Já včera večer taky hřešila. Mám nějaký problémy a byla jsem utahaná a smutná...no tak jsem sežrala čokoládu. Nepomohlo to. Bylo mi furt stejně nanic a ještě k tomu výčitky, že s takovou fakt nezhubnu. Jak tak čtu příspěvky tady, tak to vypadá na blbej týden pro všechny. No nic holky, vydržíme, nevzdáme to a ono zas bude líp. Musí.

Judita (Út, 13. 2. 2007 - 08:02)

Zdavím holky Romito to je hrozný vid mě se ta váha taky nechce vůbec hnout už mě to štve a to jím 5x - 6x denně málo a zdravě a každý den no skoro každý den cvičím budto podle kazety nebo na orbitreku a zatím pořád nic jestli nebude 1.3. aspon 2kg dole sním velkou čokoládu :-))) mějte se berušky a držte se zvládnem to,nesmíme to vzdát!!!

Romita (Po, 12. 2. 2007 - 23:02)

Ahoj holky...teprve ted se chystam do pelechu a mam deprese....pac jsem se zvazila a asi umru,ja mam najednou zase pres 80.Sakra!Muze to byt tim,ze mam menzes?Uplne trpim a jak jsem nastvana ,tak mam chut neco zgablit a taky ,ze jdu.A basta!!!
Maliko....doufam,ze budete brzo s Rencou v poho?!Tak se drzte!Papa

Romita (Po, 12. 2. 2007 - 23:02)

Ahoj holky...teprve ted se chystam do pelechu a mam deprese....pac jsem se zvazila a asi umru,ja mam najednou zase pres 80.Sakra!Muze to byt tim,ze mam menzes?Uplne trpim a jak jsem nastvana ,tak mam chut neco zgablit a taky ,ze jdu.A basta!!!
Maliko....doufam,ze budete brzo s Rencou v poho?!Tak se drzte!Papa

Malika (Po, 12. 2. 2007 - 17:02)

Damy drzte se, ja mam ted nejake problemy, tak nejak jako renca. Nejaky cas se tu neobjevim, tak se drzte! Pa pa

Evík (Po, 12. 2. 2007 - 17:02)

Lucko - na přibrání ten jídelníček určitě není. Ten rohlík bys mohla sníst celý, ne? Dej si místo mě čokoládu:-))
Já teď jím nějak podobně, ale bohužel nehubnu tak rychle jako ty.

Inez (Po, 12. 2. 2007 - 17:02)

Lucinko, kdyby tak šlo ty naše jídelníčky vyměnit! Já měla dnes v plánu odlehčovák, ale kluk mě od rána tak vytáčí, že jsem kromě běžné snídaně (muesli s jogurtem) a oběda (kuře s rýží) zazdila dvě delissy a odhadem tak čtvrt kila oříšků. A to ještě není večer...
Radu, připojuju se k tiskovce:-)))

Lucka (Po, 12. 2. 2007 - 16:02)

Holky, díky moc všem za pochvalu, to fakt potěší:-) Doufám, že mi ta snaha taky nějakou dobu vydrží, protože mám sice docela radost, že se mi teď daří, ale zároveň cítím nervy a strach, že to zase nezvládnu..
Romita: S tím mailem, klidně ti ho můžu napsat, ale jestli jsi mi chtěla poslat nějaký fotky vyhublých holek, tak to jsem nedávno taky viděla, někdo mi to poslal a můžu říct, že se mi to rozhodně nelíbí, spíš naopak hnusí, ale v mé touze pořád hubnout mi to nijak nepomohlo a ani nepomůže, já se neviděla vyhublá,ani když jsem měla o víc jak 10kilo míň..
Napíšu vám, co jsem jedla včera, podle mé psycholožky je můj současný jídelníček pořád přísná redukční dieta, tak nevím, třeba dám aspoň někomu z vás inspiraci:-)Včera jsem měla:sn-jogurt+Fitness lupínky s ovocem,ob-těstoviny se zeleninou,odpol-jablko,manadrinka,več-1/2celozrn.rohlíku se sýrem a papriku. Ale asi bych měla ještě přidat, mám za poslední týden asi o 2 kila míň, tak je to pro mé tělo asi ještě málo,i když mi to přijde dost,navíc skoro denně cvičím a až půjdu na kontrolu k psycholožce,tak asi dostanu spíš vynadáno:-(
Přeji pěkné odpoledne a držte se! A ještě jednou díky!

katka (Po, 12. 2. 2007 - 15:02)

děkuji radu a ještě mohla bys prosím napsat, za jak dlouho se ti to povedlo a jakej byl postup, jakoby jak rychle to šlo dolu ty kila.
to vypadá skoro jak nějaká tiskovka vid, tak se na nás nezlob :-))
dííík za všechny!

Romita (Po, 12. 2. 2007 - 15:02)

Radunko...nooo my te asi ted budem pekne bombardovat!!!A co treba snidas,kdyz nejis pecivo?A vubec napis nam nejakej tvuj jidelnicek!Diiikyyyyy!!!

Ája (Po, 12. 2. 2007 - 15:02)

Radu, prosím tě a mohla bys mi tu dietu co držíš teď napsat? Potřebuju nutně zhubnout, jasně, že jedu postupně, ale teď mám jít na operaci a chtělo by to něco rychlejšího, s mojí nadváhou není narkóza nic moc. Díky

Reklama

Přidat komentář