Reklama

Od nového roku hubnu!

Malika (Po, 29. 1. 2007 - 18:01)

Zdravim kasie,romita, JH ahojky, ale tez tu vitam katku, ktere gratuluji k -5kg uplne super, jen tak dal. Jinak uz jsi na seznamu:)Lucko jestli ti to pomuze klidne sem chod, znam pppinfo, je tam spousty hroznej a presto stejnych pribehu. Dnesek s jidlem docela pohoda ... plno ovoce a zeleniny. Jinak nic zvlastniho, jsem docela zaneprazdnena, tak snad zitra toho pisnu vice, tak pa pa

JH (Po, 29. 1. 2007 - 14:01)

Holky hlavně se nehádejte.Musíme se trošku podpořit a vyhecovat....
Každý den jezdím na rotopedu,ale jiný aktivní pohyb nemám.Dneska jsem si koupila posilovací gumu a je to docela dobré.Může se s tím sedět u televize a tahat.Potřebuji zpevnit hlavně ruce a na to je ta guma výborná.To pro ty méně cvičící,jako jsem já.

kasie (Po, 29. 1. 2007 - 10:01)

Tak vás zdravím dámy,já mám stále svoji stejnou váhu 72,5kg po shubnutí. Byla jsem na běžkách a fajn. s jídlem se snažím držet tento týden bych chtele dosáhnout těch 72kg na pevno. Dámy držte se, zatím pa letím pracovat.

Lucka (Po, 29. 1. 2007 - 08:01)

Dobré ránko, všem gratuluji k dosavadním úspěchům, i snaze, to se taky cenní!
Já mám sice opačné problémy, měla bych ještě trochu přibrat, ale na téhle stránce mě motivuje to, že se vzájemně podporujute a nezávidíte si,aspoň mi to tak přijde, na stránkách PPP se sice holky poporují,ale zároveň jedna druhé závidí,když něco zhubne a když má míň, než ona sama,což mi teda vůbec nepomáhá..Tak si to tu chodím číst s vámi,neva,že? Mně se moc nedaří,za posled.týden jsem spíš zhubla,byla jsem nemocná a moc jsem nejedla,takže až půjdu k psycholoce,která mě pravidelně váží,tak asi radost mít nebude, já bych jí taky mít neměla,ale bohužel mám:-(

katka (Po, 29. 1. 2007 - 07:01)

ahojky, hlásím své údaje
- výchozí 9.1. 165 cm/96,6 kg/26 let
- dneska -5 kg (hurá ale vrrrrr, už abych přešla do tý "nižší" desítky :-))

co se týká chutí, taky je tak trochu mám, dřív jsem žrala furt sladký jak závislák, chutě furt pořád byly a teď to docela jde, ani mi to moc nechybí. ale víte co mi pomáhá za větu? že jsem se nažrala předtím dřív a tak už mám vybráno! a teď to zas musím všechno pracně shazovat. ale věřím si a zvládnu to. diety jsem nikdy nedržela, ani necvičila, tak když už jsem se do toho jednou pustila, tak už to měnit nehodlám a basta. :-) jen na cvičení jsem lenoch, ale pokud to jen trochu půjde bez něj, taky dobře.

Romita (Po, 29. 1. 2007 - 07:01)

Ahoj vsichni...Maliko pohoda a OK!

Inez (Po, 29. 1. 2007 - 06:01)

Dobré ránko a potažmo celý den, holky, fajn, že jste si to vysvětlily, byla by škoda se hádat. Takže, Maliko, nezdrhej, je fajn, že jsi tady!
Jinak jsem na tom tak, jak jsem psala přes víkend, kdyby se volila Miss jojo-efekt, jsem horká kandidátka na korunku. Mám tolik, co na začátku, 72. Dvě kila jsou v pr..., nebo teda, když se dívám do zrcadla, zpátky na ní. Docela vám závidím výšku, já jsem pomenší, takže je vidět skoro každé deko. A do toho probíhám noviny, dnes je tam o vlivu psychiky na hubnutí či přibírání, přímo jsem se tam našla. Vždycky jsem se bránila nařčení, že se přejídám z nudy, protože nemám pocit, že bych neměla co dělat, spíš naopak - a ejhle, nuda nemusí být jen nedostatek práce, ale také mít den narvaný činnostmi, které nás neuspokojují. Co na tom, že makám pro penízky a pro rodinu, když bych si nejradši sbalila bágl a vyrazila někam na Nový Zéland? Jo, už slyším svého muže, že tady zase někdo zapomněl dospět...
To Iva: Ty periody mám taky, někdy týden dodržuju všechny "hubnoucí" zásady a nic, jindy si narvu pupek do bezvědomí a druhý den mám o kilo míň. Ale shodou okolností to dnes taky vysvětlovali v MFD, když dlouho jíš pravidelně stejné porce, metabolismus se přizpůsobí a zpomalí, a když přitom čas od času zhřešíš, jako bys ho znovu nastartovala.

Malika (Ne, 28. 1. 2007 - 23:01)

Mila Romito, jsem hodne uprimnej clovek a ani ted nebudu lhat a proto rikam,ze jsi me trochu nastvala. Ale v psane formulaci nikdy nemuzes vedet jakym tonem to clovek rika nebo jak to opravdu citi a proto jsem tvuj vzkaz pochopila jak jsem pochopila a ty jsi much vzkaz tez pochopila jinak nez byl minen. Tak to trochu vysvetlim .... To pruzeni kolem me spociva hlavne v realnych lidech kolem me, myslim tim kamarady,znamy, rodina atd. Znate to, kdyz na vas nekdo hledi divne, nebo vas pritel stipne do ,,speku,, nebo nejaka dalspi priblbla poznamka,ale uz nikdo nevidi, jak moooooc tomu cloveku ublizuje. Nulou jsem nikoho nejmenovala, snad jsem jen rekla, ze JA nejsem nula, sama pro sebe jsem osobnost a nejakou sebeduveru chci mit. Romita ja to hazim za hlavu pokud ty tez tak ok...., protoze jsme tu hlavne od toho abychom hubly a ja bych si jen prala, aby tu z vas ani jedna nefnukla a cinila se, protoze fnukanim budes stat na stejnem cisle nebo nedej boze pribirat.
Pro Ivu: ja mam stejne zkusenosti jako ty, v jeden den muzu jist jako prokopla a nic, druhy den si dam min a je to tam,ale ja verim ze nas ovlivnuje z velke casti mesic. Pokud jsi cetla nejakou knihu, urcite mi das za pravdu. Mesic ovlivnuje nejen priliv a odliv, ale take nasi psychiku. Tento tyden mesic dorusta a tim padem hubneme pomaleji a pribirame uplne skvele, pri ustupujicim mesici se nam hubne lepe a citime se lepe a urcite veci jdou mnohem snadneji. Barvu na vlasy nanaset pri ustupujicim mesici, ted nevim jak je to u zubare,ale taky to pry ma svuj vliv a vubec na operace, na zavarovani, na zahradniceni, na liceni atd, urcite uz jsi se musela s nejakou takovou knihou setkat. Ja v to urcite verim a to i z vlastni praxe.

Iva (Ne, 28. 1. 2007 - 22:01)

Ja to proste nechapu. Jak je mozny, ze nekdy jim hodne a hubnu a ted jse treba posledni tyden jedla min nez predtim, ale ne ze bych hladovela, proste jse nemela hlad a najednou citim na kalhotech, ze jsem pribrala. Tohle fakt nechapu, mate taky nekdo tyhle "periody"?

Romita (Ne, 28. 1. 2007 - 20:01)

Doufam jen,ze veta

Romita (Ne, 28. 1. 2007 - 20:01)

Maliko to me moc mrzi,ze jsi napsala co jsi napsala!Nikdo o tobe nerekl,ze kecas nesmysly!!Proc by jsi sem nemela psat ani radku??Jestli se te dotklo,ze jsem chtela vedet jake mas miry atd.tak se omlouvam,ale myslim,ze je to fer ,abychom to vedely!Sama jsem Ti psala,jak jsi me nakopla tim co pises!Co se tyka me,tak taky nejsem tlusta a ani tak nepusobim,delam to taky pro sebe a pro svuj dobrej pocit,aby jsem se ja citila dobre!Mam pocit,ze jsem te asi hodne nastvala,ale vubec si nejsem vedoma cim!?Mejte se krasne !

Malika (Ne, 28. 1. 2007 - 20:01)

Cauky zensky,
Romita: Je mi 24 let, vysoka jsem 177cm a vaha je kolem 87kg, mozna i min, vazim se 1 x mesicne,takze mou presnou vahu zdelim jiz ve ctvrtek, kdy je prveho, na vahu z psychickeho hlediska nelezu a citim se skvele a citim hlavne to, ze hubnu, protoze jeste pred Vanocemi jsem nedopla sve oblibene kalhoty, ted uplna pohoda,takze nejaky to kilo dole je. Kdysi jsem zhubla 16kg a 99% vim, ze kdyz se chce tak to jde!!! Jen touha chtit a vira vlastni vule, nic vic ani nic min. S chlapama nemam problemy, protoze dokazu perfektne zamaskovat svoje telo vkusnym oblecenim a navic me priroda a narozeni ve znameni venuse obdarilo zenskou krasou a proto vim, ze se muzum libim takova jaka jsem. Nevypadam az tak obezni jak se podle vahy zda. Takze to ze hubnu delam kvuli sobe pro pocit zdravi. Ale pokud vam prijde, ze tady jenom kecam nesmysly, tak to akceptuji a uz sem nenapisu ani radku. Ja vas chtela jenom nakopnout, aby jste tady jenom nefnukaly a neco jednou pro vzdy udelaly.Ja to zvladnu i bez tohoto fora, protoze vim, ze na to mam a ze to dokazu!Natru to lidem, ktery kolem me jenom prudi,ale hlavne to udelam pro sebe,protoze nejsem NULA! Ty makas na strojich nebo kole, za to mas jednotku podtrzenou a preji ti aby ti tento elan ve sportu vydrzel co nejdele.

Romita (Ne, 28. 1. 2007 - 19:01)

No ja si prave myslim JH,ze neni dobry se trapit a proto jim uplne vsechno,vcetne tech mejch milovanejch cokoladek!Ale jak jsem psala jiz nekolikrat,tak cvicim a cvicim!Sice mam dole jen 4 kg,ale pro me je to uspech!Asi je dobry na to moc nemyslet a proste to neresit!Bastit polovicni porce a jist ovoce a zeleninu!Ja si uz celej mesic davam jidlo na male talirky a zjistila jsem,ze jsem i tak dost nacpana!!
Maliko me by docela zajimalo kolik je Tobe a jak jsi vysoka a kolik vazis?Nevim jestli mi to uniklo,ale myslim,ze jsi nam to nenapsala!A pakud fakt ne,tak to udelej!Jo?Nechce se mi to procitat zpatky a spousty veci zapomenu!Jinak akorat se chystam na rotoped a dnes jsem bastila tak jak se mi chtelo!Snidane obed a ovoce a mezi tim i nejakou dobutku a taky vinecko,ale vycitky nemam,to asi proto,ze jdu na to kolo!Tak mi neutrhnete hlavu!Holky zdarec a mejte se fajne!

JH (Ne, 28. 1. 2007 - 19:01)

Tak jsem se také postavila na váhu a s hrůzou zjistila,že má těžce schozená 2kila jsou také zpátky.Asi ta páteční oslava,i když jsem se necpala ,ale pilo se šampíčko a chřipka,která mě nutila válet se o víkendu na gauči.......ale musím říct,že se mi chce skoro brečet,když si představím ten hladovej měsíc zpátky....tak přemýšlím,jestli to má vůbec cenu se trápit......

Malika (Ne, 28. 1. 2007 - 14:01)

No berusky to jste me moc nepotesily a ani ja vas nepotesim ehehe, vydrzela jsem nejist jen dva dny, ten treti byl des,ale i tak jedu dal v tom co mam v hlavne napsane ,,ja stale hubnu,, Inez kruci ty za mesic zhubnes 2kg a pak ejhle basta a mame to nahore. Ja jsem to take mela to same,ale preci kdyz tak poctive mesic dru,tak me nejaka oslava narozenin nemuze vystrasit. Holky nemame problem v jezeni,ale malo si verime a malo bojujeme! Zadnou sadru do ust,ale sadru na mozek holky, musime vedet kdy mame dost. Otevrete oci, protoze pokud o tom chceme jenom zertovat,tak to nedokazete NIKDY a to me mrzi!!! Bojujte za neco co chcete, chci byt krasna, nosit bajecny a sexy veci, protoze se chci stale libit muzum?! Nebo sobe?! Ja stale muzum pac jsem svobodna ehehe,ale predevsim to delam pro sve sebevedomi a zdravi a pak v neposledni rade stoji ty chlapi. Takze vas tu slibne prosim pokud vas honi mlsna ...,vypit sklenici vody s citronem a lzickou medu nebo se necim zabavit a za 20 jsou vase chute fuc. Vim, ze nemuze bych kazdy den ten perfektni,ale alespon 5dnu v tydnu to dokazte a ty 2 si nechte kdyby opravdu uz horelo,ale zase nesmi moc. Ja z tohodle fora normos silim, kdyz si prectete nekolik diskusi cim se tady lidi zaobiraji, tak je mi z toho opravdu dost smutno. Nase forum o hubnuti by melo vest alespon k nejakym urcitym radam a vzajemne podpore. Takze hubnuti zdar ...

Inez (Ne, 28. 1. 2007 - 11:01)

Romito, jednu porci sádry prosím i pro mne...!!! Taky se musím chechtat, když to tady čtu. Aspoň se můžem utěšovat, že baby s kily navíc = dobré baby. Jinak je to hrůza - jak jsem včera předpověděla, tak se dnes stalo. 72!!!! Jsem tam, kde před měsícem! Připadám si jak Bridget Jonesová, ovšem po deseti letech... Maliko, máš pravdu! Není snad nic, co bych o hubnutí nevěděla, z fleku bych to mohla přednášet na univerzitě, ale v praxi děs!!! Ale nás nedostanou! Tak hezky znova, od začátku. Zatím pa vespolek, doufám, že jste na tom líp než já.

Romita (So, 27. 1. 2007 - 19:01)

Ado...sadru ti poslu postou!!!Musim se rehtat,jak jsme prasteny!!!

Romita (So, 27. 1. 2007 - 19:01)

Maliko...ty prdo brdo....jsi me docela dost nakopla!!!Jasne,nejsme zadny bécka!!Zadny prezirani,proste pohoda pijanko!!!Tak joooo!!!Mam pocit,ze ted to bude konecne to pravy!!!!!

Malika (So, 27. 1. 2007 - 19:01)

Romita: k jidlu se schylujeme, kdyz jsme sami, je nam nejhur, nudime se, ztracime partnera, tak jako ja ted :( jsme nastvane kdyz nekdo vypada lip nez my a v klidu zere jak mlaticka! Na priklad ma spolubydlici, podotykam kdybych s ni nezila myslim si ze trpi bulimii. Je vysoka 178cm hubena opravdu hubena a zere ty nejhorsi veci co nam kdyz se na ne jen podivame,tak mame 5kg nahore! Ale ona jede od rana do vecera, zere zere zere a vubec ne ZDRAVE!!!!Jenze ta holka vubec nechodi na zachod, ma problemy, chodi max 1x za tyden kdyz se zavede tak 2X. Bere projimadla a kapky. Jenze pak nechapu kde se ji to jidlo usazuje po tydnu nekadeni???!!!Uprimne me tyhle lidi vytaceji a zavidim jim. Jak to ze ja tloustnu jen si privonim a nekdo zrat muze jak prokoplej a nic, je to nespravedlivy! Ale i presto to dokazeme, jen mi pripada, ze si tolik neverime .... kazda tady z nas jen breci a skutek utek. Kruci pokud to chceme dokazat tak si musime pomoci jenom a jenom my sami! Uz me nebavi poslouchat ty priblbly keci tech otravnych lidi,ale poradne jim natrit co v nas je a az jednoho dne budeme krasne, stihle, tak se tem hlupakum vysmeju do ksichtu. Ale strasne moc chci abychom to dokazaly, mame tu stejny problem a ten dokazou resit lidi spolecne, kteri vi o cem mluvime, kteri byli nebo jsou obezni. Takze damy .... prestanme se preziiiiiiiiirat! Jime vzdy po 4hodinach, kdy opravdu citime hlad. Holky preci kdyz to dokazalo tolika lidi pred nama, tak mi nerikejte ze nam se to podarit nemuze?! Tabulku samozrejme mam v plnem proudu a ted si musim udelat tabulku s tim co denne snim.

Ada (So, 27. 1. 2007 - 17:01)

A co myslíš, že dělám já?Píšu příspěvky do diskuzí a co u toho dělám??? TAKY ŽERU!!!Zasádrujte mi pusu:-))))))

Reklama

Přidat komentář