Reklama

Ve škole naboso

vendula (Út, 13. 11. 2007 - 12:11)

Koukam ze sem tady rozpoutala debatu o tom jestly jste uchylove nebo ne.
Me to nepripada uchylny (teda pokud je pravda co pisete) mozna zvlastni.
Co me opravdu zajima jak vas to napadlo.
Co jste za vekovou kategorii.
Chodite naboso pouze ve skole nebo i cestou domu popripade porad.
Pochopila jsem ze nekteri chodej v ponozkach nekteri i bez nich a nekteri maji pantofle a nemaji ponozky.

Paja78 (Út, 13. 11. 2007 - 09:11)

Ja jsem sice ze skoly davno pryc,ale chodim bos venku.Co se tyce holek,take se divaji,alespon z me zkusenosti

P. (Út, 13. 11. 2007 - 06:11)

Hmmm. Zajímavé. Napříč příspěvky se táhne tu a tam v podtextu uložené, leč opatrné - "bosé holky jsou sexy... (aspoň pro někoho)" Nu a včil mudruj, co s tím. Protože je tu i druhá otázka - je to normální nebo úchylné, když se klukovi líbí holka víc naboso než v lodičkách? A další otázka - je to akceptovatelné, když teenageři přemýšlí o tom, jak se oblékat ve škole, aby to působilo eroticky?! Protože o to v mnohém případě jde. I když ne vždycky. Být bos je totiž pro někoho úplně normálně pohodlné a těžko chápat, proč systém nutí už od malička "mučit se" v botách. Konečně - proč kupovat tenisky do tělocvičny, tenisky na hřiště, cvičky na tancování, pantofle, když noha rychle roste a je úplně jednoduché trochu nohy otužit, zbavit se ostychu a prostě se zout? Čili těch důvodů může být hodně, pro někoho není žádný z nich přijatelný, ale právě o tom je svoboda. No, ale když se vrátím k té sexy stránce. Otázka k holkám - berete to v potaz a myslíte si, že by to měla škola tolerovat? A co obráceně? Existují vůbec holky, kterým se líbí, když kluk chodí po škole bos?

Radek (Po, 12. 11. 2007 - 11:11)

Ahojky Terezo, jestli jsi z Prahy, tak "kultovní" značku jednopáskových korkáčů Protetika seženeš nejlevněji v SANICARE v Hybernské ulici, dále mají korkáče zn. LUPO v obuvi v Bílé Labuti, dále ve zdr. potřebách v Lidické. Obecně je koupíš ve zdarv. potřebách, ceny se dost líší.

Papa a hodně pohodlí Vašim chodidlům v klasických korkáčích

Radek

P.S. Pokud jsi odjinud, pošlu další info, dají se sehnat i na dobírku

Drobeček (Po, 12. 11. 2007 - 00:11)

Co se týká těch výrazů korkáče a do botů, bydlel jsem postupně napříč skoro celou republikou a oba dva výrazy jsou všude stejné. Jediné co se skoro všude říká jinak naboso, někde po bosky, bosa atd. Tohle se používá všude nějak jinak, ale zbytek ani omylem.

demos (So, 10. 11. 2007 - 22:11)

Ještě jeden komentář na toto téma a pak už bych to nechal raději bejt.Nechápu,proč to pořád řešíš,zaplatbůh,že máme svobodu aspon na webu a necht se každý vydává za koho zrovna chce(co když zrovna já jsem mladá holka,které dělá dobře hrát si na chlapa a polemizovat se zatvrzelcema o blbostech)Dejme raději přednost bosonohým děvčatům a jejich názorům.....

Kid Lomihnát (So, 10. 11. 2007 - 17:11)

Jsou i takoví kteří jsou schopni se vydávat za někoho jiného, třeba za mladou sexi holku s pěknými nohami protože to toho dotyčného vzrušuje a uspokojuje.

demos (So, 10. 11. 2007 - 15:11)

Co to tu meleš ty chytráku,řekni mi důvod proč by se tu měl někdo vydávat za někoho jiného?
Pojmenuj se taky rejpal a nečti to tu,když stím máš nějakej problém.Jo a korkáče je uplne normální výraz pro pantofle z korku,kterej se už pěknou řadu let používá v celé republice a věř,že o tom něco vím.Takže se stáhni,drž pec a neobtěžuj!!!

Kid Lomihnát (So, 10. 11. 2007 - 14:11)

Ono by ani nemuselo být úchylný chodit naboso, třeba i v kozačkách, každý jsme nějaký, že jo, spíše je nechutný že se někdo vydává za někoho jiného. Takové výrazy jako "korkáče", nebo "do botů" se používají jen v malé části naší republiky, ale v diskuzích týkajících se bosých nohou je toho plno pod různými jmény.

Terka (So, 10. 11. 2007 - 12:11)

Mě to teda uchylný vůbec nepřipadá,taky chodím ráda ve škole a doma na boso,mám pěkně upravený nožky a nalakovaný nehtíky a spoustu kluků to rajcuje.CHtěla jsem se holky zeptat,jaké korkáče ve škole nosíte?Jeden doktor(ortoped)mi totiž řekl,že když budu nosit ty klasický korkový s jedním páskem,že to bude pro moje nožky to nejlepší a že mi to krásně vytvaruje klenbu a prstíky na nožce.Máte s tím nějakou zkušenost?Moje mamka je teda nosí už od střední a je fakt,že nohy má moc pěkný,ale ted je nějak nemůžem sehnat.CHtěla bych je nosit ted přes zimu ve škole(na boso)a v létě venku.
Tak ahoj a napište zas něco.T

rejpal (Pá, 9. 11. 2007 - 19:11)

Vidím, že je v poslední době IN psát úchylný komentáře. Mně připadá Zuzana a spol. jako jeden úchyl s více nicky, který si myslí, že otestuje naší inteligenci!!!! Hahahahahaha, to je teda fakt vtipné :-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))

vendula (Pá, 9. 11. 2007 - 17:11)

kristi, to u vas fakt ponozky nenosi 15 holek? kolik je vas ve tride? je to zajimave, pac ja kdyz chodila do skoly tak tam naboso nikdo nechodil, dokonce i v lete to byla vzacnost.
Ty si s Prahy? Co je to za skolu? Jak te to vlastne napadlo chodit bez ponozek, predpokladam ze to praktikujes i mono skolu.

Zuzana (Čt, 8. 11. 2007 - 20:11)

To je Vendulo můj případ já chodím už několik let po škole naboso bez ponožek a vyhovuje mi to a to celoročně jen pokud udeří opravdu velké mrazy tak si dám na nohy korkáče, ale to se stává tak 2x za zimu.
Kristino a jak chodíš do školy v ponožkách které si v šatně sundáš a nebo už z domu jdeš v botách naboso bez ponožek.

Kristina (Čt, 8. 11. 2007 - 18:11)

Je jasné Vendo že málokdo chodí ve škole úplně naboso.Já chodím sice bez ponožek už nějaký ten pátek ale úplně bosa chodím jen když je teplo a to ne ještě vždy.Ve škole chodím bosa v korkáčích,jiné holky zas v pantoflích a nebo v žabkách,u nás na škole je takových holek asi 10-15.

Návštěvník (Čt, 8. 11. 2007 - 16:11)

ahoj dzast tak se ptej

džast mí (Čt, 8. 11. 2007 - 15:11)

martino, 217-109-517 ,pokecame;-)

evča (St, 7. 11. 2007 - 23:11)

jedna holka co chodí do "A",přezůvky vůbec nenosí,chodí jen v ponožkách.Při společném tělocviku cvičí bosa.V tělocvičně je pěkná kosa,ale asi jí to neva.

Lukas (St, 7. 11. 2007 - 22:11)

Ahoj Nikolo, to muselo být opravdu super. A že se další holky přidaly a přitom stačilo si omylem polejt ponožky.
Když budeš chtít, mohli by jsme si o tom pokecat.
PS: E-mail: boskymail"seznam.cz
Budu rád, když napíšeš.

vendula (St, 7. 11. 2007 - 22:11)

ale tady se dokonce nekdo zminil ze nenosi ani ponozky a to i v zime

__utma=48467763 (St, 7. 11. 2007 - 01:11)

ja s kamoskama chodime ve skole take na boso jen v ponozkach i kdyz mame bile tak nam to neva

Reklama

Přidat komentář