Reklama

Zamilovaná do psychologa

Natura (St, 27. 1. 2010 - 19:01)

Jde slyšet, když někdo...No, pokud by to zůstalo při obejmutí na závěr  sezení, tak bych mu to i odpustila. :-))Objímá se tak s každým?

bj-1 (St, 27. 1. 2010 - 18:01)

Jde slyšet, když někdo.../ehm... slovník říká 'objetí', tak pardon... prostě "bez toho vyrušení by mě zřejmě objímal trochu déle"...:)/

bj-1 (St, 27. 1. 2010 - 18:01)

Jde slyšet, když někdo přichází chodbou, takovou předmístností k ordinaci - nebo přesněji: on to slyšel, já ne (asi už na to má vytrénované ucho...). To jsem myslela tím 'vyrušením' - bez něj by obětí trvalo zřejmě trochu déle.Další pacienti tam nevstupují, spíš sestra, a i to dost výjimečně. Tohle byl právě ten případ. Musím říct, že mě samotnou její příchod překvapil - stalo se tak už jednou, zkraje léčby, tehdy jsme spolu probírali zrovna něco opravdu dost osobního a pro mě už tak bylo těžké o tom mluvit - no a do toho ona. Tak jsem to toho dne nedopověděla a nechala na příště. Ale možná i to bylo dobře, podruhé se mi o tom hovořilo o poznání snáz.Myslím, že to sblížení nikdo nepozoruje. Když pán slyšel, že se někdo blíží, tak se samozřejmě hned odtáhl.Návštěva trvá nějak do půl hodiny - ale s tím, že někdy můžu zůstat o chvilku déle, když chci fakt něco probrat a trvá mi se vyjádřit, nebo naopak to vzít trošku víc zkrátka, když se cítím výrazně lépe (nebo zase když se mi o něčem mluvit nechce...). Abych řekla pravdu, nikdy jsem to nestopovala.

Natura (St, 27. 1. 2010 - 17:01)

Já si nějak neumím představit, jak to je , když vás "někdo vyruší".To vám do ordinace vstupují lidé? Sestra, další pacienti?jak se Tváří na to, když vidí vaše  sblížení?Jak dlouho trvá návštěva u něj?

bj-1 (St, 27. 1. 2010 - 12:01)

Ahoj, Bj-1. Jak to jde? Už...:) Díky; byla jsem právě dnes ráno a bylo to fajn. Ačkoli "fajn"... skutečně to dnes proběhlo trochu v spěchu (a bez kamaráda:)), takže ani nebylo tolik prostoru pro cokoli nemístného (možná začnu takhle 'spěchat' častěji;)). O "nás" jsme mluvili jen v krátkosti (v duchu jsem mu děkovala, jak mi to usnadňuje, z toho rozhovoru jsem totiž opravdu měla dobrý pocit), spíš jsme se zabývali těmi mými stresy - nicméně na rozloučenou mě pak stejně objal... Naštěstí zrovna někdo přicházel, tak to nestihlo sklouznout nikam dál.Vím, že se tím spěchem a doufáním, že nás vždy někdo 'vyruší', vyhýbám přímému řešení (no, ne nadarmo jsem ta anxiozní osobnost, že...), ale zatím mi to tak - v mezích možností - vyhovuje. A jak jsme si řekly, zatím si z terapie beru to pozitivní, a nejspíš teprve tehdy, až bych cítila, že mě víc vyčerpává než nabíjí, budu rozvažovat, co dál. Navíc jsou chvíle, kdy pořád věřím, že se už co nejdřív uzdravím alespoň natolik, abychom naše setkávání mohli trochu omezit (tedy dřív, než by nastal skutečný problém ve věci těch dotyků) - jen by ty 'chvíle' mohly být častější a má 'víra' pevnější... Ale o tom zase jindy.

Natura (St, 27. 1. 2010 - 11:01)

Ahoj, Bj-1. Jak to jde? Už jste se o tom v terapii bavili, jaké máš pocity z toho terapeutova chování?

bj-1 (St, 27. 1. 2010 - 11:01)

/Pro někoho to možná nebude důležité, ale já bych přeci jen ráda "očistila" svůj nick bj, pod kterým jsem se sem poprvé přihlásila koncem minulého roku a pak asi čtyřikrát někdy před půl druhým týdnem. Mrzí mě, že ho následně zneužil nějaký puberťák (neboť rozumný dospělý člověk by to přeci neudělal...), a tím část diskuse znevážil... ale nenecháme se tím rozhodit, že.Všem, kteří řeší srdeční problémy ohledně zamilování do terapeuta, přeju hodně štěstí - a pevné nervy ;) bj-1/

Natura (Pá, 22. 1. 2010 - 13:01)

ono je tu těch "bj" vice...

. (Pá, 22. 1. 2010 - 13:01)

bj...chudinko... popisuješ tu své erotické fantazie....

Natura (Pá, 22. 1. 2010 - 09:01)

moji kamosku zneuzil trikrat...Proč ta kámoška nemohla odejít? Snad ji nikdo nedržel. Rozhodně bych dovedla pochopit, že po takové zkušenosti ztratila důvěru ke všem takovým institucím. Ale setrvat tam nemusela, nebyla pod zámkem.

bj (Čt, 21. 1. 2010 - 23:01)

Naturo předevčírem jsme si psali o tom mým psychologovi a ptala si se co jako dál. No nevím, naposled  už chtěl, abych si sundala podprsenku, že prý pro terapii potřebuje vidět stav mým bradevek. No byla jsem z toho dost paf. Ale prý je vyhlášený..... Neměla jsem odvahu se zeptat nač je pro něj tento ůdaj důležitý, ale zíral tím směrem dost, tak asi to fakt na něco potřeboval. Nevíš náhodou Naturo na co je takový údaj důležitý?

kamoska (Čt, 21. 1. 2010 - 20:01)

od te doby ma deprese, s nikym nemuze chodit, to uz jsou dva roky. původne se lecila se silnou agorafobii a slabour hranicni poruchou. pravnika by si musela zaplatit, coz njde, protoze pro deprese odesla ze skoly a nevydelava si.

psychologove (Čt, 21. 1. 2010 - 20:01)

moji kamosku zneuzil trikrat vysoce postaveny psychiatr, a zadni psychologove ani jeho kolegove ji s tim nechcou pomoci, kazdy od ni dava ruce pryc. ten kreten, co ji zneuzil, je totiz clen eticke komise a predseda ruznych sdruzeni, takze vi dobre, ze si muze delat s peknejma holkama co chce, jemu se nic nestane. a neni to tak, ze by se mohla branit, byla prijata k nemu na oddeleni a nemohla odejit.

Carolina (Čt, 21. 1. 2010 - 11:01)

ivush- změnit psychologa je nutné a tomu druhému to řekni, co se ti stalo. Pomůže ti , se v sobě vyznat. Psychologové imponují tím,jak jsou nad věcí,jak zvládají život, jak si poradí, jsou dobře naladěni, ale pozor!!! To je jejich práce.

ivush (Čt, 21. 1. 2010 - 11:01)

Natura měla dobrou vůli...Nejsou tu jen puberťáci ... Já bych třeba uvítala vědomí, že někdo mou situaci prožil/prožívá, že v tom nejsem sama. Třeba i návod jak z toho ven., i když asi není univerzální rada... Je těžké s tím být sama a nemít to komu svěřit...

Natura (Čt, 21. 1. 2010 - 09:01)

Natura zbaští úplně všechno.Natura měla dobrou vůli pomoct. Vidím ale, že mezi puberťáky je veškerá rozumná domluva marná.

Pavel (St, 20. 1. 2010 - 16:01)

cha cha cha chaaa

. (St, 20. 1. 2010 - 16:01)

Ivus je honič a Pavel je schizofrenik a otravuje tady svými bludy.

Pavel (St, 20. 1. 2010 - 15:01)

Víš,zamilovala jsi se do svých očekávání .Byl zřejmě jemný a to tě oslovilo,.nech to takto a časem zjistíš,že ty vlastnosti,které jsi u něho hledala nemá.

ivush (St, 20. 1. 2010 - 13:01)

Další nudící se honič brka...Tak to se pleteš..

Reklama

Přidat komentář