Reklama

Oberon nebo Aurum 3x - máte zkušenost s diagnostikou?

vašek (So, 3. 11. 2007 - 15:11)

Ivo, moc bych se divil, že by tento zázrak provozoval nějaký doktor.....

Návštěvník (Pá, 2. 11. 2007 - 21:11)

Tak jsem se hned minulý čtvrtek objednal na dnešek na vyšetření na Oberonu a byl jsem spokojený. Milan

Návštěvník (Pá, 2. 11. 2007 - 21:11)

Já si tu přeci nestěžuji. Jen konstatuji :-))) J.

Návštěvník (Pá, 2. 11. 2007 - 21:11)

Tak co si tady stěžujete? Buďte rádi, že Vám někdo udělal zadarmo reklamu!!! A modlete se, aby si někdo kvůli vašim diagnózám nehodil mašli...

Návštěvník (Pá, 2. 11. 2007 - 20:11)

Milý Mirku, tak to máte pravdu. Nikdy jsem neměla tolik práce jako teď. Lidi jsou zvědaví...a snad i spokojení.
Pracuji s Oberonem už delší dobu, za svojí prací si stojím, nemám strach, ale nemám zapotřebí vystupovat v "kvalitně" sestříhaném pořadu.
Mám určité styky s jednou pracovnicí z TV, ten diabetik byl opravdu poslán k doktorovi s
problémem ohledně cukrovky. Je to podpásovka. O dalším ani nemluvě. Streptokoka můžete mít kdekoli v těle, ne nej v krku...atd J.

Mirek (Pá, 2. 11. 2007 - 17:11)

Kdyby pani provozovatele byly natolik slusni a chteli si zachovat dobre jmeno a opravdu dokazat funkcnost sveho zazraku, pozvali by zrovna onu pani Nedorostovou k sobe na vysetreni a ony vysledky porovnali, ale tohle tady nehrozi, protoze je pro vas prilis horky brambor. Neznam lepsi moznost jak vsem dokazat, ze vas oberon opravdu funguje. Misto toho tady do ni akorat kopete a davate tim najevo akorat svuj strach a nevoli.

Pavel a spol:
Paradoxne nejsem zrovna typ, co sleduje tv a nechava se ovlivnovat reklamou, ale to je jedno. Kazdopadne si stale nerozumime v jedne a dosti dulezite veci. Sam vite, ze nektera onemocneni stejne jako treba nadorove onemocneni je dosti nebezpecne hlavne v tom, ze da o sobe vedet, az kdyz uz byva zapas o cas. Je to takovy tichy zabijak dnesni doby. Proto jsou tady snahy o ruzna samovysetreni a vysetreni na lekarskych pristrojich v rizikovejsim veku, coz uz tady mockrat zduraznil i anonym, protoze momentalne nic spolehlivejsiho neni, coz je bohuzel tak.
Nicmene, kdyz clovek cte ony superlativy na oberon, ze je schopen lokalizovat a zachytit vse jeste v rannem stadiu, tudiz i onen mozny vyskyt nadoru mezi ne patri a vim, ze ma dokonce jednotlive typy uvedene ve sve sw databazi, proc teda uz jaksi neumi lokalizovat jiz vznikli nador na organu?
Ciste selskym rozumem - pokud by signal z nejak postizeneho organu, napr. jiz probihajicim nadorem slinivky souhlasil se vzorkem v databazi sw metapatia nebo titanium, musi byt prece uspesnost teto metody obrovska. Stejne tak srovnani takto postizene slinivky se vzorkem signalu zdrave slinivky ulozene v databazi by zakonite musela vykazovat nejakou anomalii. Natoz kdyz onen organ uplne chybi, pristroj by prece upozornil na neco i v tomto pripade, protoze by onen signal nebyl spravny nebo zaden. Takze kdyby onen pristroj fungoval jak popisujete nejen vy, ale i vyrobce, okamzite by se stal pristrojem no.1, protoze jeho diagnosticke schopnosti by predcily vsechny dodnes zname pristroje. Take bych neznal absolutne zadne zaporne odezvy od lidi, kteri vysetreni na nem podstoupili a vsichni by jej jenom chvalili a uznavali. Jo myslenka je to hezka, ale jaksi ten zbytek uz nefunkcni a myslim, ze na to si budeme muset jeste nekolik desetileti pockat, nez se najde takova opravdu funkcni technologie :-)

P.S. Jinak je pravdou, ze lekari pouzivaji svuj hmat, oci a usi, ale na jeden smysl jste Pavle zapomnel a tim je vlastni rozum a schopnost diagnostikovat. Samozrejme se to nenauci jenom suchou teorii ve skole, ale predevsim praxi a zkusenostma a prostredky pro diagnostikovani ;-) Take musi rozumet, co jednotlive polozky ve zprave z vysetreni znamenaji, coz mnozi provozovatele nemaji ani paru. Jinak u kazdeho lekare je vedena vase zdravotni dokumentace, ktera se nemuze jen tak ztratit a kazda vase navsteva je presne zapisovana. U oberonu vas i vase vysledky zmenim na par kliknuti (vim, ze to lze) a nebo vas uplne vymazu z databaze, jakoby jste tam nikdy nebyl, zadne vystupy v tistene podobe z vysetreni taky drtiva vetsina provozovatelu nedava, takze tezko by tady nekdo potom neco dokazoval ze strany postizenych lidi vasi nespravnou dg, nacoz asi vetsina spoleha.

No nic, nebudu vam tady blokovat misto na reklamu :-)
Tolik me postrehy a otazky, na ktere mi stejne nikdo z vas neodpovi pani odbornici Oberoniste, ale jak se rika spatna reklama, taky reklama.

P.S.2 Take uznavam alterantivni prostredky a uzivam je, ale oberon me opravdu v nicem nepresvedcil.

daniel (Pá, 2. 11. 2007 - 15:11)

Tak koukam,ze se nam p.Nedorostova nejak ztraci do ulity,nejak uz neni na co utocit.Volal jsemp.Troianovi,ale o zadnych meilech v kterych by ho zadala P.Nedorostova bohuzel nic nevi az na jeden v kterem jeji pritel placa a plete si dojmy s pojmy a pokud vim tak p.Troian pomoc nikomu neodepira a rad se snazi jakkoli pomoci a to s cimkoli!

noska (Pá, 2. 11. 2007 - 14:11)

prosím ten kontakt na Opavu, děkuji!!! alfamodra-seznam.cz

Pro Pavla (Pá, 2. 11. 2007 - 12:11)

Děkuju za odpověď, Pavle.
Myslím si ale něco jiného. Pana Troiana jsem se (mailem) několikrát ptala,kam mám jít, když jsem tak nemocná a on pořád dokola opakoval - k obv. lékaři. Zašla jsem k němu i k jiné "alternativní" lékařce, ale se stejným výsledkem. Prý jsem zdravá. Komu tedy věřit?
Na té věci mě štve to, že ač je pan Troian nejlepší diagnostik - jak tvrdíte - tak mě nechá žít s takovými nebezpečnými diagnózami - jak tvrdí on. Jediné, co mi poradil bylo, že mám jíst zdravě...
Pro ostatní:
Už se k tomu vyjadřovat nebudu, jen já a dalších pár lidí ví pravdu a ostatním do toho nic není. Pokud máte o mé osobě nějaké jiné informace, tak uveďte zdroj, jinak se tady bavíme o ničem - "jedna paní povídala".
Zdraví Vás naivní a obézní a momentálně šťastná a spokojená
Milada Nedorostová

Pavel pro Mirka (Pá, 2. 11. 2007 - 11:11)

Pane Mirku, právě jsem si uvědomil asi jeden nejzásadnější omyl celé veřejnosti, která se zaobírá problémem Oberunu a spol.
Nějak mi nedošlo, že lidé, kteří jsou od rána do noci krmeni reklamou ze všech stran ji nerozpoznají. Věříte tomu, že svými ztuženými vlasy zdeformujete střechu auta? Ukazují to i v TV! Asi nevěříte, že?
Leč stálým reklamním srovnáváním Oberonu s CT a podobnými přístroji soudíte, že tento přístroj je nahrazuje. Tyto přístroje jsou specializová zařízení, určená pro vyšetřování případů, kdy je potřeba provést spec. vyšetření a nejsou používána u běžných případů a nasazují se až hluboko v zázemí zdravotnictví. Oberon již svým principem, je určen naopak k frontovému nasazení, kdy poskytuje rychlý celkový přehled o zdravotním stavu. Ve většině případů zcela dostatečný, aby se mohlo přistoupit k léčbě. Pokud je něco z tohoto základního vyšetření nejasné, pak se dá přejít ke kalibru přístrojů jiných. Uvědomte si, co má k dispozici normální obvodní lékař nyní? Svoje ruce, uši a oči. Co nenahmatá, nevidí a neslyší nenajde. Musí vás poslat na další vyšetření, a tak obíháte specialisty, týden čekáte na jedno vyšetření, měsíc na druhé. Chápete k jakému zkreslení vašeho zdravotního stavu musí docházet, když rozbor jednoho speciasty je z prosince a druhého specialisty z února?
Nevím proč by měl být Oberon považován za něco, co vytlačí ultrazvuk a rentgen na smetiště. To je přece ten největší omyl. Jde přece o přístroj pro rychlé a snadné zjištění zdravotního stavu v běžném každodenním životě. Má své specifické místo a nemůže nahradit metody pracující na zcela jiných fyzikálních principech. Pokud se někdo snaží vyvolat dojem, že Oberon a podobná zařízení svrhnou magnetickou rezonanci, ultrazvuk atd. na šrotiště, pak koná medvědí službu. Pokud je někde srovnávána citlivost jednotlivých fyzikálních metod, pak to ještě neznamená, že ta méně citlivější metoda nemá své uplatnění a že ji ta citlivější převálcuje.

Pavel pro Mirka (Pá, 2. 11. 2007 - 11:11)

Především se ohradím proti tomu, že bych uváděl něco o energii a bakteriích v lahvi. Najděte si zpět, že jsem pravil, že pokud do NLS systému zadám smetí (tedy špatná vstupní data), tak smetí dostanu (tedy špatné výsledky). Pokud se někdo chce věnovat pokusům, pak má-li se dobrat řádných výsledků, musí být precisní a nepodvádět sám sebe. Jestliže nasadím sluchátka na láhev minerálky a do přístroje zadám, že jde o ženu, pak jsem se tím již dopustil první školácké chyby a nemohu očekávat, že přístroj najde chybějící varlata. Pokud vezmete k veterináři kočku a budete mu tvrdit, že mu vedete na vyšetření koně, pak jak myslíte, že to dopadnete?

Fyzikální princip jsem snad už dříve dostatečně popsal a lidé znalí základních přírodních zákonitostí si jsou schopni na takovéto otázky odpovědet sami.

---
S p. Trojanem jsem měl před časem velice dlouhý tel. hovor na téma kopie metatronu. Pan T., pokud vím, připravuje nějaké žaloby na výrobce kopií. To se však týká pouze ochrany obchodního názvu. Ať jsem se snažil jak chtěl, p. T. ani náznakem připustil, že by kopie byly nefunkční. Ano, nemají takový rozsah funkcí a komfort, který nabízí Metatron, ale měří správně - a proč? Protože přírodní zákony platí pro všechny výrobce stejné. Existuje-li princip, pak zařízení postavené na tomto principu bude pracovat ať jej postavil Petr nebo Pavel. Jednomu lépe, jednomu hůře, ale bude.

Mirek (Pá, 2. 11. 2007 - 11:11)

dodatek:
Nejsem blazen abych se nechal ozarovan rtg zarenim, spokojim se s vysetrenim na ultrazvuku, ktere a to si predstavte dokaze mnohdy odhalit i nador, neuveritelne coz?
Az bude mit vysetreni na oberonu aspon 60% uspesnost, pak vase vize bude treba spravna, ale pokud ne, budou nasledky katastrofalni. Nejsen fanatickym zastancem klasicke mediciny ani alternativni, jenom hledam onu stredni cestu, ale mam rad fakta z praxe a ty tady momentalne nahravaji klasickym lekarskym metodam, at se nam to libi nebo ne.

Mirek (Pá, 2. 11. 2007 - 10:11)

Predbehl jste me, co se tyce fantomovych bolesti. Ano, ale tohle jsou casti tela, tudiz koncetiny, ktere muzeme svou vuli ovladat, proto mohou byt tyto impulsy stale aktivni, ale vnitrni organy jako streva, srdce, ledviny a jine asi tezko. Takze tohle vysvetleni neberu.

Mirek (Pá, 2. 11. 2007 - 10:11)

Jeste abych prinutil lidi premyslet, par postrehu od demagoga (jinak pro ty co neznaji vyznam slova demagog, ze Pavle, je to clovek, ktery obraci fakta na ruby), nicmene ja jsem tady uvedl fakta o zazraku jmenem oberon z tvrde reality.
Schema mi kreslit nemusite, ale fotka vnitrnosti by stacila, ja vim prisel byste tak o zaruku :-)))

Par dotazu na odborniky pres oberon:
1. Jmenujte aspon jednu pojistovnu v Nemecku, ktera aspon z casti plati ono vysetreni na metatronu, biolazu nebo aurum, rad bych si tuto informaci overil z duveryhodneho zdroje, pokud se tato informace zaklada na pravde.
2. To, ze nezivi zivocich produkuje stale energii tudiz frekvenci, je hloupost a vite to stejne jako ja, tudiz stejne se chova i odebrany organ. Pravda obcas jsou pripady tzv. fantomovych bolesti, ktere ovsem maji puvod v nervovych vlaknech a ne v nergii, to vim i ja a nejsem zadny biolog ani lekar :-)
3. Pokud chcete vsichni pusobit aspon trochu verohodne, zalozte si organizaci, ktera bude zastresovat, usmernovat a zaroven zodpovidat za vasi cinnost, stejne jako maji treba homeopate nebo lide praktikujici dornovu metodu.
4. Marne hledam odpoved na otazku jak ti odbornici dokazali vytvorit onu databazi, coz je prave sw metapatia u metatronu a titanium u biolazu, ze pane Pavle, a zaznamenat jednotlive frekvence patogenu u vsech onemocneni, ktere lidstvo suzuje a to dokonce v jednotlivych stadiich, kdyz mnohe nemoci maji svuj prubeh naprosto skryty a i klasicka medicina je jen velmi tezce prokazuje, to mi moje hlava opravdu nebere, od ceho se lide vytvarejici tuto databazi odrazeli a tudiz jsou hodnoty zanesene do databaze spravne? Kdo totiz videl nekdy seznam ruznych patogenu a nemoci, vi o cem mluvim. Takze diky tomu asi i zachytili zrod a pricinu zhoubneho bujeni, takze proc potom onen dokonali pristroj nakonec neobjevil ani jiz znatelny nador v pripade, ktery je mi osobne znam? Aha ja zapomnel ten clovek si dal rano asi kafe a je to v haji :-)
5. Biolaz je nefunkcni kopie metatronu, to jsou slova p. Troiana. Pavel tady uvadel nazor, ze i lahev ma nejakou energii, pokud se v ni nalezaji nejake bakterie, proc ne, ale ty by prece musel pristroj v lahvi najit, ze? Jenomze misto toho nalezl veci, ktere se vyskytuji pouze v jiste casti a k tomu zenskeho lidskeho tela. Jak se teda muzou nalezat v lahvi? Pokud by vase slova se zakladala na pravde, mohl by oberon jako takovy vysetrit jakehokoliv zivocicha, treba i meho psa. Jenomze sw oberonu je prece delan pouze na lidsky organismus, rozlisujici pouze zenske a muzske telo, ale ani tohle biolazu moc nejde :-)
6. Ja vim oberon umi lecit i na dalku, coz uz jsem si mohl taky v superlativech o oberonu precist a taky vim proc to nedelate :-)

Pokud mi nekdo z vas odpovi rozumne na tyto otazky, uznam i pres dosavadni negativni zkusenosti lidi, co znam a byly na vysetreni zazraku jmenem oberon, ze funguje aspon v 50% procentech.

Pavel pro Mirka (Pá, 2. 11. 2007 - 10:11)

K naměření chybějících orgánů:

Snad Vám něco říká pojem fantomová bolest, tedy bolest v části těla, která je pociťována po její amputaci a vzniká drážděním nervových drah vedoucích vjemy z končetiny do mozku.
Takže, jestliže pacient může pociťovat díky nervovému systému šimrání na palci nohy, kterou nemá, pak samozřejmě lze iniciací stejných nervových drah dostat měřitelnou a dále v NLS zpracovatelnou odpověď.

---------

Stále se oháníte vyšetřením na CT. Možná jste natolik VIP, že se ráno propudíte a řeknete si: Už týden mě zlobí žlučník, skočím si na CT, ať se mi na to podívají.
Dost těžko. Můžete tedy zvolit
variantu A: Zajdete za obvoďákem, sdělíte mu, že Vás bolí žlučník, možná se dočkáte nějaké palpace příslušného místa a recepisu.

Varinta B: Skočíte si ke KVALITNÍMU léčiteli s Oberonem. Po několika hodinovém sezení máte komplexní vyšetření své zdravotního stavu. Dozvíte se např. že žlučník je sice v zánětu, ale důvodem toho zánětu je třebha helmintóza. Bude Vám nabídnut alternativní způsob léčby.

----------
Nejsem vizionář, ale způsob zjišťování zdravotního stavu NLS metodou je metodou budoucnosti. Neříkám, že nemá zatím ještě své dětské nemoci... Dějiny ukazují, jak mnoho převratných vynálezů se časem dostalo do běžného každodenního života i když všichni odborníci se smáli vynálezci až se za břicho popadali. Docela dobře si dovedu představit, že při dotažení některých detailů se mohou tyto přístroje stát běžným domácím spotřebičem v roli "domácího lékaře" za cenu ojeté Škodovky.

Pavel pro M.N. (Pá, 2. 11. 2007 - 10:11)

Paní Nedorostová, ve Vašem případě jde o lidský faktor, který nemá s funkčností přístroje nic společného. Zvolila jste si pravděpodobně jednoho z nejzkušenějších operátorů tohoto přístroje, které zde v Česku máme. Leč, pokud vím, není lékař ani léčitel provozující u nás praxi. Sama jste někde uvedla, že Vás poslal za Vaším lékařem. To, že s takto provedenou diagnostikou u řady lékařů nepochodíte, není přece vina p. Trojana ani přístroje. Nevím o jakou diagnózu šlo, ale v řadě případů bych Vás taky hnal hodně rychlým krokem za lékařem.
K tomu, abych mohl nějak posoudit celý Váš případ, nemám vůbec žádné věrohodné podklady a nebyl jsem u toho. Ani v nejmenším Vás nechci nějak napadat, ale domnívám se, že jste se sama dopustila určité chyby, když jste si sice vybrala nej... diagnostika, ale nedomyslela jste již co si s tou diagnózou dál počnete.
-----------
Stejně tak jako za p. Trojanem, tak i za mnou posílá řada jiných léčitelů své klienty na vyšetření. V takových případech provádím pouze vyšetření a s jeho výsledky je předávám zpět léčitelům, kteří je ke mně poslali. Stejně tak pracuje i ofic. zdrav.

vašek (Pá, 2. 11. 2007 - 10:11)

Zdravím vespolek a nestačím žasnout jak tu jede nesmyslná diskuze o tom zazraku značky OBEROn a pěje chvála na ty přistěhovalce kteří ho provozují.Měl jsem na to svůj názor, ale po shlédnutí toho ŠPECIALISTY nevím odkudsi jsem se ujistil v názoru, který jsem na ten ZÁZRAK měl a mám.Ale divím se Vám tu diskutujícím, pořád zde tlacháte o ničem a nemá to už žádnou výšku.Akorát se začínáte uražet a nadavát do debilů ale zamyslet by se měli především ti, co to takhle píší, nebo je to nakonec obsluha těch zázraků.Zkrátka dělají si reklamu.A ani se nedokáží pod to co napíší podepsat, ubožáci.Zkrátka diskuze o ničem,to se dokáží bavit lépe děti v MŠ než vy tady.Konečně se nad sebou zamyslete a ukončete reklamu něčemu co nikdy nemůže nikomu pomoci, naopak uškodit.Mějte a zamyslete se už konečně nad sebou a nenapadejte se. Ubožáci!

Návštěvník (Pá, 2. 11. 2007 - 09:11)

Děkuji, ale sem se mi nechce psát mail, podívám se na internet. Bylo by fajn, kdyby byl někde seznam všech provozovatelů-kteří by o zveřejnění stáli. Pěkný den Jano. Marcela

Jana (Pá, 2. 11. 2007 - 05:11)

Můžu dát tip na Opavu, ale napíšu vám ho na Váš mail, pokud ho Marcelo uvedete.

Návštěvník (Čt, 1. 11. 2007 - 23:11)

Tož raději do Brna. Děkuji Marcela

Reklama

Přidat komentář