Reklama

Oberon nebo Aurum 3x - máte zkušenost s diagnostikou?

Mirek (St, 31. 10. 2007 - 12:10)

To je jak v pohadce o cervene karkulce, znova opakuji, ze oberon nebo biolaz je prece schopen urcit primo typ patogenu na urcitem organu. Takze pokud one redaktorce p. Troian proskenoval organismus a pak se dival na jednotlive organy musel toto videt presne, mimochodem pokud je mi znamo, zvyrazni pristroj sam od sebe cervene ty organy v seznamu, u kterych je nejaky problem, takze obsluha vi presne jaky organ ma podrobneji prohlednout, no a tam si hezky muze nechat zobrazit jednotlive patogeny, kde je u kazdeho primo ciselna hodnota, cili cim nizsi, tim akutnejsi. Mam pocit, ze tyto udaje lze rovnez i rucne korigovat :-)
Takze ji urcite p. Troian rekl presne, kde streptokoka ma, protoze tohle oberon prece umoznuje. Takze prosim nemlzit od neznalich uzivatelu, ale vyjadreni primo provozovatelu, kteri jaksi mlci, protoze, co jejich hracka ma umet sami poradne ani mnohdy nevedi :-)

P.S. Zobrazeni IP adresy lze krasne obejit, pokud nekomu rika pojem anonym proxy, takze stejne by to nic neresilo, jediny ucinny zpusob je registrace uzivatelu.

Hezka nabidka, ale chce to u nekoho, kdo ma nejaky zdravotni problem a je lecen klasickou medicinou, takze je mu dobre znam jeho zdravotni stav a toto srovnat na Metatronu a Biolazu a vsechny tyto vysledky mezi sebou porovnat, to je pro me duveryhodna zkouska. Doktor vam totiz jen tak od sebe neudela nejake spec. vysetreni, protoze pacient ma nejaky dojem, natoz z nejakeho pochybneho pristroje, nekdo to totiz musi zaplatit, asi tak. Nechapu proc treba provozovatele neuvedou konkretni pripady, maji jich prece uz dosti, pokud neuvedou osobni udaje, nikdo nebude vedet, kdo je presne onen clovek, tak to prece dela i klasicka medicina.

Anonym (St, 31. 10. 2007 - 12:10)

Jo jasne ja vim, ale porad ocekavam nejaky certifikat ci spise protokol o ucinnosti. To co tu chce ted vyrabet Pavel..

Mirek (St, 31. 10. 2007 - 12:10)

Co jsem si zjistil, tak ing. Ernest ma zastoupeni pro Biolaz, nikoliv pro Oberon-metatron, to by zase pro zmenu mel mit p.Troian a ten certifikat treba nejaky je, ale kdo vi, vlastne na co, protoze certifikace muze byt na cokoliv. To, co predklada na svojich strankach p. Troian musi mit kazdy vyrobek, ktery se prodava i treba obycejny vysavac. Ona certifikace je vlastne potvrzeni zkusebny o nezavadnosti pristroje, ktery neohrozuje uzivatele, tim spise, ze se jedna o kontaktni pristroj pomoci jeho vodivych casti, konkretne pomoci naramku na obe zapesti v pripade oberonu nebo biolazu.

anonym (St, 31. 10. 2007 - 11:10)

znovu co to je insulin v jakekoliv podobe?

anonym (St, 31. 10. 2007 - 11:10)

to podstupila pani redaktorka, ne a misto toho tu resite jakou mela tasku...
kde berete Karla, vzdyt tu zadny neni...
a kde vezmete tu komisi? ale tohle vse jiz melo byt udelano prave pred pouzitim v praxi, to je ten certifikat, ze..divim se, ze to resite ted..na zaklade ceho tedy Oberon " meril" drive...

anonym (St, 31. 10. 2007 - 11:10)

...jo a mj. prece se tvrdilo, ze Oberon pozna zmenu!!!! na organech, coz jiste pri diabetu je, zmena na slinivce, bud vubec neprodukuje insulin nebo malo. To by prece vubec nemelo dodani insulinu z vnejsku ovlivnit, ze jsou zmeny organu...

Pavel (St, 31. 10. 2007 - 11:10)

Milý Anonyme, Karle a spol. byli byste ochotni podstoupit vyšetření na Oberonu s následnou důkladnou zdravotní prohlídkou pod dohledem odborné komise?

anonym (St, 31. 10. 2007 - 11:10)

kde tu je nejaky Karel?
co to znamena insulin "v jakekokoliv podobe"?
a tema adresama ziskate co? ze pochvalne prispevky jsou ze stejne adresy ? :-))) dobry napad..
co spise dodat info o skutecnem certifikatu...

pro Áju a Miria (St, 31. 10. 2007 - 11:10)

Nemá vůbec žádnou cenu sem psát vaše kladné poznatky, když nedoložíte důkazy. O tom diabetikovi jsem to taky slyšel, ale chtěli to tak podat, tak to tak udělali. P.

Pavel (St, 31. 10. 2007 - 11:10)

Když tak pročítám tuhle pseudo diskusi, která je spíše ničím nepodložené napadání a osočování několika mála přispěvatelů ze strany nějakého Anonyma, případně Karla (nebo snad jen Karla Anonyma, či snad Anonyma Karla?) zda nepožádat správce systému, aby u každého příspěvku zobrazoval i IP adresu počítače, za kterého byl příspěvek odeslán? Možná, že by to pročistilo obzory a diskuse by mohla začít plnit svůj původní účel.

XY (St, 31. 10. 2007 - 10:10)

Zkuste ho kontaktovat a dejte vědět.

Pro Miriam (St, 31. 10. 2007 - 10:10)

Nic si z toho Miriam nedělejte. Také jsem řešila problém, který se jak ukázal Oberon odvíjel od ledviny. Obsluha mi žádnou diagnozu nedala, ale zašla jsem stejně jako vy k lékaři a ten to potvrdil a zahájil léčbu. Přitom jsem u doktora již dříve říkala, že máme onemocnění ledvin v rodině - otec, ale na důkladné vyšetření mě poslal, až když jsem si o něj řekla.
Teď mé otoky nohy ustoupily a já se začínám cítit dobře.
Ptala jsem se zdravotníků, jak je to s tím streptokokem a řekli mi,že ve škole je učili, že to není jen o sliznicích v dutině ústní a nosní :-)
I o tom diabetikovi mi řekli, že když si diabetik dá isulín v jakékoliv podobě, je jeho výsledek v pohodě.
Nechci tu Oberon vychvalovat do nebes, to určitě ne, jen mě prostě nasměroval tím správmým směrem a mě to dodalo odvahu trvat na důkladném vyšetření. Ája

Anonym (St, 31. 10. 2007 - 09:10)

a co maji delat, kdy to koupili za tech 130t. :-))
Jinak ale Oberon s tzv. evropskym lekarskym certifikatem propaguje Ing. Ernest nebo tak nejak, je dovozce a provozovatel strediska Harmony..takze ten by mel byt schopen rici, co ten certifikat je..ma to byt c. pro EU..

Mirek (St, 31. 10. 2007 - 09:10)

Taky jsem se mrknul na ty stranky http://www.zdravezit.cz/ a onen lekarsky certifikat k memu zklamani zase nikde. Musim rici, ze snaha o zlepsovani vlastnosti Oberonu tady je i kdyz pouze ve lzivych vetach. Napr. stupen prekyselosti organu, to je co? Pokud se tim mysli ono PH, tak snad pouze krve a ne jednotlivych organu a mimochodem tohle Oberon zrovna neumi to mam overeno, co by mel a nemel umet :-)
Nedostatky ve stravovani? To je dalsi hloupost, stejne tak urcit nedostatek konkretniho vitaminu nebo mineralu, tohle taky neumi, ma umet pouze urcit pomoci EAV vhodnost pripravku, ktery nejake latky obsahuje. Dalsi blabol je, ze urci psychicky stav a vyladeni energie, coz uz je totalni hloupost, oberon totiz ma urcovat pouze sstav fyzicke casti tela nikoliv dusevni!
Co je na strankach uvedeno by mel udajne umet zase jiny pristroj, co jsem se docetl, ale to je zase jina kapitola :-)
Takze zase nove, zatim neohrane superlativy, ktere neuvadi dokonce ani vyrobce, dobry no, bylo by hezke, kdyby se to zakladalo aspon trochu na pravde.
Koukam,ze na moje konkretni pripominky k oberonu radsi nikdo ani nereaguje, proc asi?
Protoze vim o tommto zazraku pomerne dost a dal jsem si tu praci si to vsechno zjistit. Vite co nesnasim, kdyz se lze a jak to praskne, tak se lze jeste vice. Ja si vyslechnul tady obe strany, zjistil o Oberonu spoustu protichudnych informaci (kdyby jste se aspon na tech superlativech domluvili nebo precetli ony schopnosti oberonu), to by ale zase prodejce musel k tomu dodat kvalitni manual, ze? Takze uz by se te sarady kolem oberonu melo nechat.

pro Miriam (St, 31. 10. 2007 - 07:10)

Asi vubec nechapete ironii, samozorejme ze vim ze klasicka medicina nejake problemy s ledvinama najde docela snadno...da se to dost dobre zmerit...Kdepak mate ten certifikat?
Peroutkova, jo ta dela skoleni jiz dlouho, no a co? Lekarka neni, ma na tom zalozeny job..takze jsme kde jsme byly, certifikat nula,...no a nejake skutecne odb.terminy ohledne ledvin take nula, takze proste dalsi reklamni pribeh..dost hloupy,porad to samy..ze si lidi nevymyslite neco lepsiho.:-)))
az nebudu mit zdravi, obratim se na klasickou medicinu a ne na podvodniky s Oberonem...

Anonym (St, 31. 10. 2007 - 07:10)

Ono totiz komu opravdu neco je, tak napr. vi co ma tedy u tech ledvin nizsi, stejne tak diabetik umi rozlisit okamzitou glykemii a GH. Proto ty kladne pribehy povazuji za lez, protoze pokud nekdo tak mlzi, jak zde jiz mesice, tak asi lze....jinak nejvic mne dostal pribeh, jak nahle klesnul cholesterol.Kdo ma minimalni znalost oc jde,tak asi vi, jak tomu je opravdu....

Miriam (St, 31. 10. 2007 - 07:10)

Aha, to mě mohlo napadnout, že mě budete napadat a nic rozumného z vás nevypadne. Nebudu se obhajovat, ani pokračovat v diskuzi, ale odkaz vám dám www.zdravezit.cz. A nenapadejte klasickou medicínu, není hloupá, je velmi schopná, ale až ve chvíli, kdy se nemoc projeví na fyzickém těle.Přeju vám hodně zdraví, protože až ho mít nebudete, pochopíte.

Anonym (St, 31. 10. 2007 - 07:10)

hmm...to by mne opravdu zajimalo, kde je k videni ten Oberon s lekarskym certifikatem..
...a kdo dela ty prednasky? co takhle odkaz?
... svezeni na Matejske take vyjde treba na 500, ale nikdo za to netvrdi neco o zdravotnim stavu. :-)) Jo a Miriam,co to je snizena funkce ledvin? Nejaky odborny nazev by nebyl? Co mate snizene a nasel to chtyry Oberon a nenasla hloupa klasika....vite ten Vas pribeh jsem tu slyseli uplne stejnymi slovy uz nekolikrat...:-)))))
Nechci nikomu brat jeho nazor, ale uprimne receno provozovatele se ted budou branit jak blazen. A budou sem psat zase miliony kladnych vysledku.... jako drive. Takze tlaky a cholesteroly budou klesat, klouby nebudou bolet, nohy dorustat, ..atd viz drive...no a par hlupaku ci zoufalcu se zase chyti...a pokud nahodou ona pani je fakt z ČOI, pak by mela sveho zamestnavatele upozornit na Oberon..

Miriam (St, 31. 10. 2007 - 06:10)

Narazila jsem na diskuzi a po přečtení jsem shlédla onu reportáž. N aOberonu jsem byla, vyšetření probíhalo jinak než v TV, ale potvrdilo mi moje obavy. Lékař mě podle laboratorních výsledků označil za zdravou, ale zdravá jsem se necítila. Oberon mi diagnostikoval sníženou funkci ledviny. Na lékaři jsem si vynutila další vyšetření. Nález se potvrdil a teď při kombinaci klasické a přírodní léčby se cítím výborně. Navíc jsem na internetu narazila na informaci, že máme v ČR nový Oberon s lékařským certifikátem a probíhají první přednášky. Nechci brát nikomu jeho názor, ale podle mě je potřeba si vybrat člověka, který s přístrojem pracuje a věřit svým instinktům.

Mirek (St, 31. 10. 2007 - 02:10)

A kdo si mysli, ze mu prece jenom pomohl Oberon, spise bych to pripsal k dobru onem preparatum, ktere provozovatele standardne nabizeji, totiz kazdy provozovatel ma nejake oblibene :-)
A k tomu atestu, zadny Oberon-metatron ani Biolaz nema v CR atestaci zarucujici spravnost diagnostiky, ale pouze na bezpecnost pristroje z hlediska mozneho urazu el. proudem nebo jeste elektromagnetickeho ruseni.
Zkuste si ty atesty, co nekteri provozovatele maji na strankach pozorne precist, treba hned tento, co ma p. Troian pro CR, konkretne Závěrečný protokol Zkušebního ústavu Brno
http://www.abiron.cz/mcertif.html

Reklama

Přidat komentář