Reklama

Děti a punčocháče.

jana0 (So, 10. 12. 2016 - 11:12)

Jen na vysvetleni, mam dva kluky dvojcata z prvniho manzelstvi a ted klarku tedy dceru s druhym muzem a ta chodi do treti tridy. Jen na vysvetleni. Odchazim z doktorky

Držte se prosím (Pá, 9. 12. 2016 - 23:12)

Tak nam nasnezilo a oba kluci...Klárka to je pěkné klučičí jméno, jakpak k němu Váš mladší syn přišel :-)

Ano jsem úchyl, kterého vzrušuje představa dítěte tak mezi 8 až 16 lety navlečeného v klasických hnědých žebrovaných bavlněných punčocháčích (nezáleží na pohlaví), ale takovou minelu při psaní diskuzních příspěvků bych neudělal.

jana0 (Čt, 1. 12. 2016 - 21:12)

Tak nam nasnezilo a oba kluci stejne jako rada spoluzaku opet nafasovali puncochace i do skoly, doma v nich chodi porad misto teplaku. Dnes prisli promoceni z venku i s kamaradem, vysypala sem je z rifli a byli jen v puncochacich a mel je samo i adamuv kamarad

joj (St, 16. 11. 2016 - 20:11)

jo ve visim veku na to dopadne tak ze ho vse bude bolet a knucet je lepsi ty puncochy nosit nez byt ve starsim veku nemocny ja take nechtel nosit puncochace a ted je nosim i kdyz je trochu chladno tak je mam stale na sobe ale nikdy i dvoje jsem cely den venku celych 12 hodin a na jednom miste skoro nemam zadny pohyb protoze jezdim ze stavebnim vytahem na horu a dolu....ale jinak je kazdeho vec jak jse obleka muze klidne chodit i nahy......

Marie (Út, 15. 11. 2016 - 09:11)

Buď ráda, že nesedí jenom doma u počítače a neničí si zdraví jak duševně tak telesně. Ablíkat se dobře je nutné. Jinak na to doplatí ve vyšším věku.

Jana0 (Út, 15. 11. 2016 - 08:11)

ahoj tady, řekal bych že diskuze se vede ale někdy asi jinak než jsem čekala. Dneska ráno Klárka 9 (ta běžně) ale i Adam (12) si punčocháče vzal bez odmlouvání i do školy, máme tady -8. Jinak oba nosí punčocháče doma místo tepláků ale Adama do školy šetřím :-) i když jak se ochladilo není důvod aby je nenosil. Ven s klukama je nosí běžně a stejně se vrátí promrzlej akorát tak naložit do horký vany.No kluci

Marta (Po, 14. 11. 2016 - 17:11)

Co som ti stupil na otlak,ked...Hlavně, že ty si ji uvědomuješ, proto jsi tady viď? A tebe zná kdo, na doktorce? Tady nikoho nepotřebuješ znát, to nevíš? Kdo první křičí, z toho to fičí a chodíš si ho tady honit akorát ty, protože ses přiznal, máš vůbec děti magore?

????? (Pá, 11. 11. 2016 - 18:11)

Co ty si za ko..ta, velkej...Co som ti stupil na otlak,ked si sa tak rozcertil?Tu na doktorke ta nikto nespozna,tak sa tu vyzivas vo svojich pedofilnych predstavach.Navstiv odbornika na hlavu,pokym cosi nevivedies detom.Lebo chory na hlavu si neuvedomuje svoju chorobu a mysli si,ze je to normalne,co robi.

Hej ????? (Pá, 11. 11. 2016 - 18:11)

Aj romana,aj michal a este...Co ty si za ko..ta, velkej otaznik? sam vlezes na tema deti a puncochace, takze te ta tematika laka, a mas s tim tedy neco spolecneho, a vubec neres, kto ma aka mena, nebavi-li te to tady, nepoburuj a odejdi, tedy choď, a vies treba kam do p...!a vubec puncochace muzou byt pro nekoho fetis, protoze je od mala nosil a musel nosit, a zkouma kdo je jeste nosi a vubec to nesouvisi s pedofilii ale treba jen s fetisem, ale tebe zjevne pritahuje ta pedofilni stranka, co? Takze sbohem... pochopils

????? (Pá, 11. 11. 2016 - 13:11)

Nasi kluci maji bavlnene, jen...Aj romana,aj michal a este ake mena mas?Pripadas mi ako pedofil,ktory onanuje nad prispevkami,v ktorych sa spominaju deti.

romana (Pá, 11. 11. 2016 - 12:11)

Nasi kluci maji bavlnene, jen odmitaji s obrszky coz chapu. Proste dojdou ze skoly, sundsj rifle a nechaji si puncochace, sedmsk nesedmsk

Janča (Pá, 11. 11. 2016 - 12:11)

No a zkus přemluvit mou...naše má 12 takže tam to ještě jde .
Navrhni leginy pod džíny

Magda (Pá, 11. 11. 2016 - 11:11)

Bez punčocháčů ani rána...No a zkus přemluvit mou sedmnáctiletou dceru. Nemůžu se na ni dívat jak chodí i v mrazech jenom v tenkých džínách. A to že já je taky nosím, na to kašle…

Janča (Pá, 11. 11. 2016 - 11:11)

Bez punčocháčů ani rána . Nechceš je nosit A nedá se ti vysvětlit že to je pro tvoje zdraví ? Dostaneš přes ně bodyčko a nosit je budeš .
Já je taky nosila a nic se mi nestalo a to za našich dob byli takové plné plastu dnes jsou kránsé bavlněné a příjemné tak bud ráda že máš co máš.Co by za to děti na Sibiři daly.

romana (Pá, 11. 11. 2016 - 09:11)

Nevim proc se tady resi nejake veci, podle mne je veci roducu a moji kluci proste nosi puncochace na ven i na doma jsou jen v puncochacich a triku, mladis i do skoly, je mu 11 a starsimu bude 13 a neresime to

nóó (Út, 8. 11. 2016 - 22:11)

ještě jsem se chtěl zeptat, to jako bydlíte někde na vesnici nebo proč mají mít kluci 8-18 let punčocháče? Aby v autobusu či metru nezmrzli? Nebo ve škole? V jaké pr.deli to žijete? Přece hlavní je mít tlapky v teple a záda, nějaké silonky to nezachrání.

nóó (Út, 8. 11. 2016 - 22:11)

Vážená M.A., která se...´máš to nějak popletený, kopeš do vlastních řad :DDDD, toto nepsala MA.

...Kromě toho je celá diskuzní skupina na stejné tema i na polském servru kafeteria.pl a daleko inteligentnější:
"Drogie mamy czy każecie swoim synom zakładac rajstopy/getry pod spodnie?",
Takovéto skupiny jsou na německých, ruských a dalších servrech, ...

Jinak tě musím upozornit, že sice netuším jestli někdo konkrétní dal podnět,ale třeba diskuse o výprasku policie sleduje. Takže by byl divné, že by to tady nesledovala také. Pedofilie je pod hledáčkem, to snad víš i ty. Když máš čistý svědomí, co tě tak žere?

Karboš (Út, 8. 11. 2016 - 18:11)

A jéje, diskuse se zvrhává někam jinam než byla založena,držte se tématu děti a punčocháče.Každý jsme dítě své matky ať je nám třeba 6 let nebo 60.
Jestli je tu někdo kdo punčocháče v životě na sobě neměl tak neví o co přichází,příjemné chvíle,trapasy atd.Já je nosím i když jsem už velký ale i tak jsem byl dítě a za nás se nosily s krátkými kalhotami,doba pak tohle nějak zrušila a punčocháče propadly do zapomenutí,v poslední době -co já sleduji,se hodně vrací pro všechny věkové hranice .Není na tom nic špatného je nosit.Z vlastní zkušenosti vím že nastydnutí je hlavně od nohou a proto mají být v teple.Najde se odpůrce a nebo nějaký kecal,nedejme na ně,jsou to hlupáci.

Jarka (Út, 8. 11. 2016 - 18:11)

Nevážený úchyle, o...Od tebe to sedí, anonyme M.A. Vidím, že u tebe platí nejen to rčení o křičícím zloději, ale i o potrefené huse, viď?
Ukaž mi konkrétně, kde jsem psala o nějakých zahraničních diskuzích? V těch vyznáš ty, že?
Už se moc těším, až se sejdeme na policii, moc ráda tě poznám osobně.

M.A. (Út, 8. 11. 2016 - 17:11)

Vážená M.A., která se...Nevážený úchyle, o zahraničních pedofilních diskusích jsi psal ty.
Nebudu s tebou, anonyme, diskutovat, to už nechám na Policii.

Reklama

Přidat komentář