Reklama

Panická porucha 2

Grimi (Pá, 17. 12. 2004 - 15:12)

a je tu nejaky uplne vyleceny panikar??ja vim, mejme radost z malickosti, nic neni tak hrozny, aby nemohlo byt jeste hur:-))ale jak muzes zaplasit vtirave myslenky? jasne, je to vsechno vsugerovane, ale obrana proti tomu je nekdy dost svizelna

Eva (Pá, 17. 12. 2004 - 15:12)

Grimi,já beru léky proti PP už 4 roky,někdy je líp,tak snížím dávky, někdy zase hůř, nevím,čím je to způsobené. Asi to souvisí i s tím,jaká pohoda je doma, s přítelem, s rodiči, taky v práci je toho někdy až dost. Nevím,jestli někdy budu v takové pohodě,abych léky přestala brát úplně. A souhlasím s Jindrou, když je mi blbě, tak se nebudu trápit a něco si vezmu. Sakra, my jsme na tom podobně jak feťáci, nezdá se vám?? Taky taková hnusná závislost.Tome, pěkně řečeno, že si tady podáváme pomocnou ruku, i když jen virtuálně. Mě to pomáhá a díky všem za to.

tom (Pá, 17. 12. 2004 - 15:12)

A jéjej, předvánoční adrenalinový příděl už je tady!! Myslím s tím pečením a tím ostatním

jindra (Pá, 17. 12. 2004 - 15:12)

Evo, ono teď před těma vánocema je to asi všude dost podobné, takže by asi bylo opravdu nejlepší vypadnout!Grimi,to Ti nikdo neřekne, proč právě Ty nebo ym máme takovéhle problémy, dneska už jsem to doma nezvládla a k Lexáku jsem přibrala Neurol, než se trápit a by mi bylo šptn, tak si raději "přilepším".Musím jít péct,mějte se krásně!!Jindra.

Grimi (Pá, 17. 12. 2004 - 15:12)

a jak dlouho uz berete leky proti PP??

Eva (Pá, 17. 12. 2004 - 15:12)

Ájo,to máš pravdu, že tady se podporujem, protože pro okolí některých z nás je tohle nesdělitelné.Já si o těchto svých problémech popovídám jen tady s váma.Grimi,PP asi v dnešní uspěchané době plné různých stresů jen tak nevyhyne.Takže nás tady najdeš i s našema problémama. Léků se neboj,pokud to bez nich nezvládáš,tak nač se trápit.Já bych radši byla taky úplně bez léků,ale nejde to.Tome,Ty máš líný počítač a líný internet,ale jsi na tom líp než já,já mám sice doba pc,ale zatím bez internetu,a musím přiznat,že mi přes víkend chybí,že se sem nemůžu kouknout a napsat vám. Takže o internetu budu muset pouvažovat.

Grimi (Pá, 17. 12. 2004 - 15:12)

Jindro dekuji.nekdy mi prijde, ze jsem naprosto neschopna, ze nic nezvladam. Ja vim, ze je hodne veci horsich nez PP...ale ja nechci PP dozivotne a toho se prave bojim...nevim, proc PP vznikla u me, je to jako selhani..Vim, lidi maji problemy, jsou horsi veci, nez PP...

Eva (Pá, 17. 12. 2004 - 15:12)

Jindro,napečeno máme částečně,ještě budeme pokračovat přes víkend.Ale už se těším,až to bude hotové. Jinak ostrov s váma bych taky brala hned,protože mě už taky všichni doma štvou a myslím,že to teď do vánoc lepší nebude. Takže jedem!!! Doktora žádného neberu,budu si půjčovat ty vaše.

jindra (Pá, 17. 12. 2004 - 15:12)

Omlouvám se Ti za zkomolení jména(tedy nicku), takže Grimi, berličky se neboj, když je nutná, tak po ní sáhni a nevyčítej si nic.

jindra (Pá, 17. 12. 2004 - 15:12)

Ale Grimmy, nejlepší by bylo, kdyby vymizely všechny stránky na doktorce, a to taky nejde:-(((.Každý s něčím musí bojovat, tohle není naštěstí nemoc, na kterou by se umíralo, lidé jsou na tom daleko hůř..Nevím, co tě trápí, ale tady máme každý něco a žít se s tím musí, tak pročítej, piš a bude Ti třeba líp.

Grimi (Pá, 17. 12. 2004 - 14:12)

Ajo, PP me trapi. PP uz asi dva roky, asi jeden rok jsem brala seroxat, ktery jsem letos zacala vysazovat a v srpnu jsem mela posledni. Jenze asi od rijna mi zacina byt tak "neprijemne", zoufale, panicky...asi to nezvladnu sama a budu muset zase navstivit psych. a brat prasky...ty berlicky se bojim, a taky toho, ze bez tech leku top nepujde..

Grimi (Pá, 17. 12. 2004 - 14:12)

Tome, tim jsem myslela, ze PP porad bohuzel jeste nevymyzela:-(Porad se opakuji dotazy atd.nejvic by me asi potesilo, kdyby tato stranka byla nevyuzita, protoze by ji lide zkratka nepotrebovali....ale to bohuzel nejde...myslim to i na sebe, vzdycky to tady procitam, kdyz mam spatne dny s PP..

Ája (Pá, 17. 12. 2004 - 14:12)

Děcka tak já se připojuju,že jsem tu s Váma.Grimi to víš že pořád někdo bojuje, i když to nejsou pořád ti samí,jednou je líp jednou zas hůř a tady se podporujem, protože pro okolí některých z nás je tohle nesdělitelné.Co tebe trápí?

jindra (Pá, 17. 12. 2004 - 14:12)

AHOJ,hezké odpoledne!!!Já jsem tady taky, ale peču cukroví, tak nemám moc času. Ale potřebuju si ujasnit taky něco ohledně cesty na pustý ostrov.Tome, díky za doprovod, ale já moc ráda neplavu, v moři už vůbec ne, tak určitě bude potřeba nějaká lodička, i pro psychologa. Někdo si bere s sebou plno doktorů, já jen jednoho. Comp určitě vezmi, ten si budeme od tebe půjčovat.A vyrazila bych HNED, neboť mě doma už docela všichni pěkně štvou a aspoň na měsíc!!!Jo, a ještě si vezmu jídlo, pití, plno konzerv, abych neumřela hlady:-)),celou lékárnu, tak zajisti nějakou větší kocábku, aby se tam všechno vešlo:-))).Evo, ty už máš upečeno? Mně se nějak nechce, ale už musím jít pokračovat, tak zatím ahoj!!!J.

tom (Pá, 17. 12. 2004 - 14:12)

Chachá, Evo, MOC hezky řečeno:-)))) Tak zcela sobecky: JE to v compu, resp. v připojení, protože mám pouze přes telefonní linku a tudíž pomalé a tak když se některé stránky načítají pomaleji, tak serveru dojde

Grimi (Pá, 17. 12. 2004 - 14:12)

Ahoj vsem. Prisla jsem se sem asi po roce podivat. Neco se zmenilo, ale hodne toho tady vypada pri starem.Vlastne se sem chodim divat, kdyz uz mi je delsi dobu mizerne, alespon zjistuji, ze vsichni porad "bojuji".....

Eva (Pá, 17. 12. 2004 - 14:12)

Tome, já jsem tady taky!!! Budu pracovat až do večera.Jinak tady u nás už taky nesněží,takže večer se brodit sněhem nebudu.Píšeš,že máš doma problémy s internetem,myslíš,že je to chyba počítače nebo jeho obsluhy :-))) ???

tom (Pá, 17. 12. 2004 - 14:12)

Sakryš, to bylo shonu a nakonec jsem tady sám :-(((( Snad jste někde nezapadali sněhem? Zase tolik ho snad nebylo :-)))Tak všichni hezky pracujte, pečte a vůbec, mějte se krásně, hezké odpoledne, ahoj!!! Tom

tom (Pá, 17. 12. 2004 - 13:12)

Ahoj, já jsem tady taky, ale až teď, byly důležitější věci!No, tak

Eva (Pá, 17. 12. 2004 - 13:12)

Ájo, že by dnes už nikdo jiný než my nepracoval?? Naše noční můry se ozvou zase až v noci a ostatní dnes asi mají moc práce nebo se chystají na vánoce.Haló, pojďte za náma někdo, ať nám tady není smutno.

Reklama

Přidat komentář