Reklama

Panická porucha 2

Niky (So, 18. 12. 2004 - 07:12)

Zdravim vas vsechny. Zase jsem zde trochu zahlidla a vsimla jsem si clanku od Dity. Ze zkontrolovali energiji tela. Takze zajimalo by me jestli jsi Dito cetla nejake knihy na toto tema - Cakras, auras. Napriklad aura je energije kolem naseho tela a je vetsinou slozena z ruznych barev. Ty ukazou odbornikovy nebo specialnim lecitelum v jake kondyci je nase telo podle slozeni barev a v kterem miste muze byt problem. Jestli nekdo prozil tragedyji ci nejakou nehodu, aura se ukaze velmi rozbyta. Jestlize nekdo je nemocen telesne ci mentalne, aura je take slaba, ci v spatne barve. Lecitele pomoci sve energije muzou napravit cakras i aury a tak vylepsit nase zdravi a i mentalni zdravi. Ja osobne kdybych onemocnela bych sla toto cestou, jelikoz existuji ruzne styly healing - lecitelstvi. Cakra healing, aura healing, DNA healing, prana healing, energije healing, quanta healing a dalsi. Je to rychle a vetsinou se plati za hodinu a usetri penize za leky a starosti s jejich brani. Zkusil jste to nekdo a znate nekoho koho muzete u vas doporucit ostatnim. Ja verim na leceni energije od nekoho jineho nebo sama sobe. Ahoj

eva rokytova (So, 18. 12. 2004 - 02:12)

jo Atd - to víš, že si tady na Silestra všichni imaginárně přiťuknem!Jedinej Radek má povolený mlíko - to aby ho Gabinka milovala a vařila mu i nadále svíčkovou s devíti!Tak dobrou - a jdi taky chrupkat, uvidíš, jak se budeš cítit vyspalá líp!!!!!!! Eva R.

eva rokytova (So, 18. 12. 2004 - 02:12)

Aničko - žaludeční neuróza je pro neurotiky (kam prej patříme i my s PP) normální. Buď ráda, že máš jen žaludeční neurózu, já mám vředy. Ten žaludek tě bude zlobit vždycky, když se vynervuješ, takže bys měla se vyvarovati nerváků :)), ale to víme, že nejde, takže bys měla jednak upravit svůj jídelníček (ne moc mastný,nejíst čerstvý pečivo, více zeleniny ap - Karel poradí), a pak na ev. bolest brát buď pytlíček Anacitu, ev. lžíci Maaloxu na snížení kyselosti žaludku. Mohu ti doporučit při této bolesti i homeopatikum Nux Vomica 9 CH(3 granulky pod jazyk) a po 5 minutách opakovat až do vymizení problémů. Jinak je to běh na dlouhé tratě. Taky bys neměla pít alko, kafe a vynechat cigára...Atd. - nespavost fakt musíš léčit, je to záležitost psychiatrie, čím dřív, tím líp!!!! Ditunko - no vidíš, básnička tě postavila na nohy! Budeme na tebe v úterý myslet, jak dopadneš na večírku, stejně jako na Báru, která se možná teď už plíží domů z oslavy tátovo narozenin...Karel asi zase hlídá sestře dítě, zlatej člověk - ahoj, Karle, na dálku!!! Tak dobré jitro na zlatou soboru všem! Vaše noční můra od Petřína Eva R.

Aničk" (So, 18. 12. 2004 - 00:12)

Ahoj lidičky,psala jsem jen jednou, jinak vás čtu pravidelně. Musím se podělit o svoje trápeníčko protože by mě nenapadlo co všechno je možný. PP mám asi od května, léčba celkem úspěšná, ale asi před měsícem mi začalo být špatně od žaludku, pocit na zvracení, jinak vše ok. Když už jsem to nemohla vydržet, tak mě doktorka poslala na vyšetření a tam mi oznámili,že to je žaludeční neuroza. Vůbec nevím kde jsem k tomu přišla, prý mi pomůže můj psychiatr upravením prášků. Jsem z toho pěkně nas...., hlavně proto, že by mě nenapadlo, že se mě chytne taková kravina. Prosím, jestli s tím někdo máte zkušenost, dejte vědět, budu vám vděčná, jinak se mějte moc krásně, já jen doufám, že s tím přežiju pracovní víkend, a že dr.nebude mít příští víkend dovču,papa Aničk"

DITA (So, 18. 12. 2004 - 00:12)

Evičko, dám se do pucu, pokusím se tedy, posílám Ti pusu, pustím si koledy. S bolestmi celých zad, šoulela jsem koule, aspon ty vánoční, chaos na mě pad´, mozek je jak gdoule, radš sedla bych si na nočník. Ze vší té blbé tísně, třeba bych se vys.... a konečně se z plísně svých pochmurných snů vyspala. Na mejdánek v úterý jíti mám já po roce, snad neskončím v posteli s teploměrem po ruce! To zas bude stresík, " jakpak budu vypadat?" jeden malý děsík, no, pokusím se ovládat. Snad mě zase nechytnou, arytmie milé, musím se včas nadýchnout a užít si ty chvíle. Spěte sladce, dívky drahé, chlapci naši udatní, ve snách mějte fotky nahé, cukrovíčko ještě vlahé a náladu vánoční. PÁ můry noční, ptáčkové ranní,já jdu chrnět, než mě raní!

atd (Pá, 17. 12. 2004 - 23:12)

Evináčku Roky, nikoho nevynecháš... Musím Ti píchnout na Pajku (co už stejně víš), že trochu zanáší na Depresi. A je chudinka inverzně nějaká smutná a melancholická. (Ale ona vás jistě neopustí)- No, někdy opravdu nespím několik dnů/nocí. Stran panáčků jsem od znásilnébní (před 10ti lety) "čistá".Jenže ta věc se mi pouze přidala k jiným. Když si se mnou na silvestra symbolicky přiťukneš, budu mít důvod pozvednout sklenku.Přeji krásnou zlatouatd

eva rokytova (Pá, 17. 12. 2004 - 22:12)

Lidičky, tak jsem tady ještě před půlnocí!!! Ditunko, to nerada čtu, že právě ty jsi bez nálady, básnířko naše jedinečná!!!Třeba na tebe něco leze (chřipka, viróza, nervóza) a organismus je oslabený. Koukej se dát do pucu!!!Grimi - Neber svoji PP jako osobní selhání, proboha! Někdo špatně vidí, tak musí nosit brejle, někde je úzkostnej, tak si dává Lexouše... Slyšelas někdy, že by někdo, kdo hůř vidí, říkal, že je to jeho osobní selhání???? Některým lidem to nevysvětlíš nikdy... ale proč bys o to měla usilovat? Já už jsem po létech zcela rezignovala a neusiluju třeba rodinu přesvědčovat o tom, že si to nevymejšlím. Nejhorší pocit, který jsem kdy zažila, byl výsměch a tvrzení, že si to vymejším... Ale našla jsem si svoji cestu: berličky mám a mám taky vás - to mi na pochopení a netrpění z nepochopení stačí!!! Evo, nejsi tedy sama, kdo nachází pochopení jen tady, já taky a moc to pro mne znamená... Jo a ty jsi z Prostějova - jezdíš tedy někdy na kole na Svatej kopeček. Já, asi vyzním staromódně, ale miluji veršíky Jiřího Wolkera - jsou nádherný... (vyjma těch proletářskejch, ty dvakrát nemusím). Má na hrobě doopravdy napsanej ten epitaf???? Znám ho, stejně jako spoustu jeho básní, nazpaměť...Jindro - sakra, já bych se taky nalodila už dneska o půlnoci.Poslyš, ten tvůj psycholog si na ostrově pěkně užije - je na roztrhání, tak aby nepotřeboval i on osobního psychologa!Atd.- ty fakt nespíš? Děláš s tím něco????? Musí se to léčit!!! Musíš bejt strašně vysílená. A co cournutí venku a pak do postýlky? A ještě něco si pamatuj: po štěstí nikdy netoužíš marně - JE TU PRO TEBE, číhá za rohem! Člověk si musí uvědomit, že některý věci, který se mu dneska zdají neřešitelný a šílený - pominou a že po čase je bude hodnotit jako velmi kladné, že se prostě měly stát!!! Tím, že tě opustí jeden chlap, svět nepadá. A toho dalšího bys nepoznala, kdybys zůstala ukotvena tam, kde ti nebylo dobře, takže všechno se děje pro něco - jen se tím současným marasmem prokousat dál - uvidíš časem, že jsem měla pravdu!Tome, tak buduj bárku převelikou - pytel granulí musíme pro ty naše divočáky vzít s sebou. Renuška má teď skoro 30 kg. Tome, proboha: nevím, jak Daisy, ale ta moje lovecká vůbec nemiluje kočky... Holky totiž s sebou chtěj brát kočičky a kocourky, no... to bude mela!!!!!!!! Pajko - chybíš nám, kde jsi????Ditunko - hlavičku vzhůru. Taky se s námi naloďuješ ještě před Vánoci??? Karle, brachu, máme to za dvě hoďky -tak o půlnoci!!! Pa pa všem zatím... Eva R.

DITA (Pá, 17. 12. 2004 - 21:12)

Evo, u nás je na to odborník, doporučila mi ho jedna dr. kvůli mým potížím ORL a kožním, tak tam chodím 1 za měsíc až dva.Pomocí přístrojů a počítačů se dá zjistit vše možné, hlavně energie vyzařující z nás, resp. našich jednotl.orgánů a dle zjištění pak nasazuje dr. příslušným způsobem léčbu. Ne však léky, tot hlavní pozitivum!!! Těžko se to popisuje písemně. Problematičtější je, že si toto hradí člověk z vl. kapsičky, hmhm.

DITA (Pá, 17. 12. 2004 - 21:12)

Jindro, díky za povzbuzení.Malá usla-konečně, já taky vylezla z horké sprchy a je mi zatím líp.Rána jsou horší, zas lezu z betle jak zmlácenej pes.papa

jindra (Pá, 17. 12. 2004 - 21:12)

Všechno jsem zvládla, i ještě něco navíc:-))). Tome, ten Rohypnol je fuj!!Brala jsem ho před mnoha lety, asi tři měsíce a stejně jsem se v noci probouzela, ale jako náměsíčná:-(((.Šla jsem v noci na záchod, bourala jsem přitom do zdi, vůbec jsem se nemohla probrat a ráno jsem byla strašně unavená. Tak tobě táhne na padesátku? To snad ne:-))). Tak kdy bude ta "kulatá" oslava, že by na opuštěném ostrově???Tak to zařiď ale pořádný koráb, a ne jenom kocábku, tam se nic nevejde!!!Pro tolik lidí je potřeba hodně jídla a pití!!

tom (Pá, 17. 12. 2004 - 19:12)

No Báro, ale že mě ta padesátka za chvíli už začne koukat přes rameno, tak mě ten "staroušek" celkem rozesmál, ale jenom trochu :-))))) Ale nic, čeká nás to všechny a čím líp se s tím vyrovnáme, tím líp!!!! A ten Internet je dobrý, když funguje. Asi začnu taky po něčem pátrat, díky za inspiraci!Tak ještě jednou pohodový večer všem, Jindro, zvládla jsi to všechno? Tak utíkej relaxovat, vy všichni ostatní samozřejmě taky a mějte se moc a moc hezky, celý víkend!!Jindro, k tomu závisláctví ještě: dnes jsem byl u doktorky, nechat si předepsat léky přes vánoce, byla tam jiná, nějaký "záskok", bavili jsme se třeba o Rohypnolu, což je pěkný "dryják" na spaní, když se bere pravidelně a taky na to řekla, že jich už předepsala tuny a pokud se s tím zachází "slušně", tak prý není problém. O Lexu se ani nevyjadřovala, tam je to totéž. Čili asi žádné strachy!!!!Ještě jednou, mějte se fšici moc krásně, ahoj!!! Tom

tom (Pá, 17. 12. 2004 - 19:12)

Tralala, připojení funguje, tak ještě ode mě z domu jedno pozdravení a přání hezkého večera!!! Ahojte!!! Tom

Eva (Pá, 17. 12. 2004 - 18:12)

Jejda Dito,jak ses na tu biorezonanci dostala a co to vlastně je??Ještě jsem o tom neslyšela.A dá se vůbec něco dělat s tím,když naše orgány nemají potřebnou energii??Neboj,zase Ti bude líp,teď to tady padá na nás na všechny,už jsem o tom dnes psala.Jindro,taky už jsem úplně vycucaná,za chvilku půjdu z práce,dám si sprchu a zalezu do postele.Dnes nejsem ničeho víc schopná. Taky přeji všem pěkný víkend a aby nám bylo všem příští týden líp.

jindra (Pá, 17. 12. 2004 - 18:12)

Dito, to bude asi ten předvánoční stres, třebaže si ho nepřipouštíme. Já jsem prospala celý týden, něco jsem chytla od kluka, bylo mi mizerně a strašně jsem unavená ještě teď. A kluk to samý, a to je mladý, taky pořád spí. Tak do sebe naláduj nějaké multivitamíny, já se s nimi taky cpu a je to lepší. Teď jsem tak vyřízená, pekla jsem cukroví, že jdu do vany a zalehnu k televizi, tak ahoj a drž se!!

DITA (Pá, 17. 12. 2004 - 18:12)

Lidi dobrý, mně je ouvej! Strašně mě bolí záda, tak štiplavě, jsem utahaná, cítím se pod psa, fakt.Včera jsem byla navíc na biorezonanci-zjistili mi slabou energii-játra, žlučník, ledviny,střeva a v oblasti krční, hrudní páteře- tak jsem z toho taky bez nálady. Ale mizerně je mi už pár dní. Včera se mi draly i slzy do očí, nějaká jsem po dlouhé době rozhozená. Ted ještě tak vědět, co je toho všeho příčinou. Dnes ode mě nic pozitivního.Musím jít něco dělat, celý den jsem radši byla mimo byt.Jak sem vlezu, je mi úzko. Mám v noci strašný sny. Spala bych furt.Opatrujte se o víkendu.

jindra (Pá, 17. 12. 2004 - 18:12)

Ahoj, už jsem konečně dopekla a mám toho tak akorát dost:-(((.Taky občas přemýšlím nad tím, jestli se ze mě pomalinku nestává "závislák". Ale beru Lexaurin přes šest let a zatím nemám potřebu si dávky nějak drasticky zvyšovat, jen v některých situacích, ale potom se opět vracím ke svému "normálu". Mí rodiče tohle taky nechápou, možná ještě trochu máma, otec nepochopí, že potřebuju psychologa, tak už o něm raději před ním nemluvím, máma si z toho zase dělá legraci, ikdyž sama má taky problémy, trpí určitě nějakou fobií, ale nechce si to vůbec připustit. Muž mě moc nevnímá, když si postěžuju, takže doma raději už nic taky nerozebírám. Ale Grimi, i kdyby to bylo doživotně, tak pomocí léků se s tím dá jakž takž fungovat, ani nevíš, kolik lidí v Tvém okolí má zdravotní problémy a není to na nich poznat. Já PP taky nemám, mám něco trochu jiného, ale taky mě můj handicap dost znemožňuje žít tak, jak bych chtěla, musím třeba odejít ze společnosti a lidi nechápavě kroutí hlavou, proč jdu domů, co mi je. Jenomže se na každého můžeš vykašlat, ať si myslí, co chce. Důležité je, abys ty byla v bezpečí a v pohodě a ještě k tomu brát ohledy na ostatní? To je už vážně někdy "nadlidský" výkon.Báro, přeju Ti, ať tu oslavu zvládneš v pohodě, já mám vždycky taky dopředu obavy, když mám někam jít. Tak hezký večer, pohodový poslední předvánoční víkend a neuhoňte se, já už jdu odpočívat k televizi.Ahoj Jindra.

Bára (Pá, 17. 12. 2004 - 17:12)

Ahoj kamarádi. Tak jsem sem honem v letu nakoukla a hledím, kolik toho přibylo, i když jen od pár lidí. Za chvilku jdeme do místní restaurace slavit s dálší várkou lidí manželovy padesátiny - držte mi palce, ať to ve zdraví přežiju, vůbec se mi tam nechce. Teď tu sedím s mokrýma vlasama a využívám chvilky, než mi uschnou, tak jsem se vlítla. Zítra podám hlášení, jak to proběhlo.Tome, taky mám internet přes telefon, fungl nový, zatím mi to jde dobře. Předtím jsem byla na síti se synem, který má internet přes nějakou anténu, či co, ale vadilo mu, že když se plřipoojím já, má to pomalé a tak jsem se naštvala,zavolala do Telecomu a tam mi poradili, že nejschůdnější cesta je tato, protože na Internet Expres zatím v naší lokalitě neníl vhodná ústředna. Tak jsem si koupila modema a kabel a za hodinku jsem měla svůj internet.Doufám, že mi to nebude blbnout jako tobě. No moji milí, musím se jít trochu vylepšit, ať starouškovi nedělám ostudu. Zatím pa.Bára

Eva (Pá, 17. 12. 2004 - 16:12)

Tome,tos mě úplně dostal,upřímně jsem se tady zasmála - Akorát se berlička nesmí zaměnit s protézou!!Grimi,kdybych věděla,jak si vysvětlit své vtíravé myšlenky,to bych byla šťastná.Nechápu,kde se ty myšlenky berou a proč je máme a jiní ne.Je to těžké,žít s takovými problémy a musíme se to učit,ale je fakt,že zdraví nepochopí,co prožíváme za hrůzu.Jednou jsem se snažila vysvětlit mamince svůj strach,který občas mám úplně bezdůvodně,ale nemohla to pochopit a tak už to nerozebírám.Chtěla bych se dostat do stavu,kdy nebudu brát AD,jen si třeba občas dám nějakou berličku,když mi bude hodně blbě.Sakra,dnes jsem se do toho nějak zamotala,už to radši nebudu rozebírat.Tome a všichni,co už jste doma,taky přeji pohodový zlatý víkend.

tom (Pá, 17. 12. 2004 - 15:12)

Evo, s těmi feťáky bych to neviděl tak přesně, tam většinou ty závislosti letí s dávkami strmě vzhůru, až do úplného zničení, tohle je o něčem jiném, ačkoliv jsou momenty, že jsem si včera musel třeba taky vzít 2 Lexáky, abych vůbec usnul, ačkoliv mi normálně stačí pouze půlka. Ale to jsou výjimky, ale souhlasím s Jindrou, když je problém, než se trápit, tak ta

Grimi (Pá, 17. 12. 2004 - 15:12)

Evo, ja vim, ja vim, vsechno co rikas je pravda.ale prave nekdy mam obavy z toho, ze je to natrvalo...PP naporad, porad leky, dozivotni berlicka, navic, nektery veci lidem nevysvetlis...

Reklama

Přidat komentář