Reklama

TAJEMNO - Paranormální jevy.

Ducky (So, 4. 7. 2015 - 14:07)

Máš pravdu,člověk s tím...Ale tak se to nepraktikuje. Nejde si sednout a vyvolávat duchy jako ve filmu. Ten "někdo, nebo něco" - u mě je to babička - se objeví, když mám velké problémy, já nebo někdo z mých blízkých. A také mi dokáže sdělit různé informace do budoucnosti. Už jsem se naučila oznámit tyhle informace od babičky několika lidem, i když jsem v té chvíli za blázna, protože vím, že tahle situace přijde. Takže mě okolí začalo respektovat. Taky poznám, kdo ze mě saje energii a naopak, jak energii získat. A spoustu dalších věcí. U některých lidí poznám nemoc, ale nejde to na dálku jako v televizi naše slavné kartářky. Babička mě naučila kam až můžu zajít a před čím se chránit.

Ducky (So, 4. 7. 2015 - 13:07)

Pokud náhle zmizí romové z...Ne, bohužel nelze. Protože paranormální jevy jsou realita, ale to zmizení... je jen pouhý neuskutečnitelný sen. A ty následky, víte kolik úředníků ze sociálky a podobných institucí by přišlo o práci?

Renata (So, 4. 7. 2015 - 13:07)

Ano, je to nebezpečné,...Máš pravdu,člověk s tím musí umět pracovat.Přesto,ale i tebe mohou nějakým způsobem ohrozit,i když s tím umíš pracovat.Kdyby mi někdo řekl,pojd budeme vyvolávat duchy,dělám to celý život,nic se nemůže stát,já bych do toho nešla,ten strach je moc velký.Je to taková 13 komnata,nikdo z nás by to neměl dělat.

Helena (So, 4. 7. 2015 - 13:07)

Pokud náhle zmizí romové z ulice a již se navrátí, lze to považovat za paranormální jev?

Ducky (So, 4. 7. 2015 - 13:07)

Ano, je to nebezpečné, pokud s "tím" neumíte pracovat.
Ale tohle je na celý a hodně dlouhý článek. Jde o vnímání a duševní sílu. Mám spoustu důkazů, že se dá i spojit s někým "nehmotný, nebo neživým", ale dalo hodně práce, než se mně podařilo přesvědčit okolí, že jsem v tomhle směru vnímavá.
Ale pozor, není to počítačová hra, jde opravdu o hodně vážnou záležitost.

Renata (So, 4. 7. 2015 - 12:07)

Ano,přesně tak,je to nebezpečné.

ne,je to pro hl (So, 4. 7. 2015 - 12:07)

Stačí zkusit pár postupů...Co si hrají s ohněm. Můžeš udělat chybu, která se platí draze. Kajo, tohle není hra.

Renata (So, 4. 7. 2015 - 11:07)

Věřím na to a já bych to nikdy nezkoušela,protože z toho mám opravdu veliký respekt.Věřím tomu,že by se z toho mohl člověk zcvoknout.

Karel (So, 4. 7. 2015 - 11:07)

Stačí zkusit pár postupů podle chytrých starších knížek a s takovými jevy se kolem vás může roztrhnout pytel.
Viz jen pro příklad je na netu volně ke stažení experimentální démonologie od Josefa Durra.
Ale není to pro poseroutky. :-)

Hanka (So, 4. 7. 2015 - 08:07)

Přidávám nové téma -...Dobrý den,
mám vlastní zkušenost z dětství... Černošedé postavy mi stávali u postele pak si sedli a vztáhli ke mě ruce a zmizeli. Trvalo to 4 roky. Pak se mě dotkli a zmizeli na x let.Rodiče mi nevěřili... Po smrti bratra a otce se mi znovu zjevuji. Létají u stropu a s bratrem komunikuji. Sedí třeba vedle mě na gauči..

J0sefCZ (Ne, 17. 5. 2015 - 15:05)

Dobrý den.

Nevíte něco o paranormálních jevech v přelomu Brno-venkov a Vysočina? Včera jsem byl u kamaráda. Chvíli jsme byli doma, pak jsme šli na zahradu. V jeho domě bydlí on, rodiče, sestra, babička a děda. Když jsme tam byli, rodiče a sestra byli na nějaké návštěvě. Babička pracovala celou dobu na zahradě (sama to řekla) a děda spal (též jsme se ptali). My jsme ale ulyšeli tři zaklepání na prázdné dveře, pak jedno na kůlnu, a pak znava na prázdné dveře. Všechno toto klepání vycházelo zevnitř místností když jsme byli venku. Tudíž: Nikdo klepat nemohl, a přitom jsme to oba a zřetelně slyšeli. Nevíte o tom něco? Pak se nám ještě párkrát zdálo, že jsme v nějaké časové smyčce, jelikož věci se přesně opakovali, ale to už je vedlejší. Jde nám o to klepání. Kdyby jste někdy slyšeli nějakou takovou pověst, prosím napište. Děkuji, J0sefCZ

IGNACIUS (So, 21. 2. 2015 - 12:02)

Bože můj, tady je to samý heretik.
Inkvizici na vás!

http://mec-pravdy.blogspot.cz/

HALIVEA (Pá, 20. 2. 2015 - 18:02)

Dobrý den,Jsem Tomáš a...Vy tak můžete někomu radit :o))

Naďa (St, 12. 6. 2013 - 03:06)

Dobrý den,chtěla jsem se...Něco vám má být sděleno,zkuste další svíčku pro babičku,mobil je oblíbený komunikační prostředek nejen mezi živými.

Houbeles (Po, 10. 6. 2013 - 23:06)

Nalejme si ciste. tito...,stejně brzo všechno poznáme,planeta je na sklonku ochoty nést na povrchu svém vemena jako jsme my,tohle všechno tajemno je reálné,někteří jím pohrdají a nadanější jedince považují za blázny a to je rouhání!!!

Rose (Po, 10. 6. 2013 - 16:06)

Nalejme si ciste. tito vsechny zazitky nazyva Bible spojenim s duchovnim svetem, ktery je v rozporu s Bohem. Vsechen spiritismus Bible primo zakazuje s ohledem na nase bezpeci. Asi jako cesky doprvni zakon zakazuje jizdu na cervenou

Weu (Ne, 9. 6. 2013 - 00:06)

Přidávám nové téma -...ahojky kdyz jsem byla mala taky jsem vidala veci kterym nikdo ...hlavne rodice neverili, deti proste vidi veci kterym dospeli neveri ale je to pravda, neni to jen o fantazii... obcas ty veci vidavam i ted,ale kdyz jsem byla dite bylo to silnejsi protoze jsou tomu vice otevreni

Mirek (Čt, 30. 5. 2013 - 19:05)

Mám podobné zážitky .Je...To nejsou žádní andělé,není to pravda.Nejpravděpodobněji se jedná o duchy zla,mohou na sebe vzít jakoukoliv podobu,nenechte se tím zmást.To že jsi si se nemohla hýbat mluví za všechno,může to být jeden z jejich projevů.Taky to rozhodně nebyl tvůj dědeček,ten je někde na věčnosti a už se nikdy nemůže vrátit.Nikdy žádná duše zemřelého člověka nikomu nikomu nechce nahánět strach a ani způsobovat bolest.Zlí duchové jsou nesmírně vynalézaví a vědí jak působit ajak mást lidi.Strach ale rozhodně neměj.Já podobné zkušenosti mám taky,a snažím se tyhle věci řešit vírou v Boha a vztahem s ním.

Jitka.K. (Čt, 30. 5. 2013 - 18:05)

Dobrý den,chtěla jsem se zeptat co znamena kdyz mi 2dny po sobě zvoní budík přesně o půlnoci,aniž bych si ho nařídila,prohlédla jsem si celý telefon a neměla jsem ho opravdu naříděný na půlnoc,není to nějaké znamení nebo varovaní?kdy mi začal zvonit o půlnoci tak ten den jsem navštívila hřbitov a dala jsem své babičce na hrob svíčku,může to mít s tím nějakou souvislost? d

Veronika (Ne, 26. 5. 2013 - 21:05)

Ahoj, našel jsem tohle video.

http://ufospace.org/m/videos/view/%C5%A0ediv%C3%A1k-na-videuNwvim

jestli je pravé, ale děsí mě z toho! Co myslíte?

Reklama

Přidat komentář