Reklama

TAJEMNO - Paranormální jevy.

Karel (Čt, 16. 10. 2014 - 11:10)

To, jakému druhu tělesného...Ofšem, zdaleka ne každý je křesťan. Čeho se musí vyvarovat křesťan, toho se nemusí vyvarovat hinduista, ani taoista, ani jiný ...ista. :)

Tom (Čt, 16. 10. 2014 - 11:10)

Dobrý den,Jsem Tomáš a Moji práci je Paranormální jevy. Rad vám vše vyjasním zde můj email: [email protected]

Rose (Pá, 8. 8. 2014 - 18:08)

To, jakému druhu tělesného cvičení se člověk bude věnovat, je věcí osobního rozhodnutí. Křesťané by se však měli vyvarovat všeho, co by narušilo jejich vztah k Jehovovi Bohu — ať jde o tělesné cvičení, jídlo, pití, oblečení, zábavu či cokoli jiného. (1. Korinťanům 10:31) Ti, kdo chtějí cvičit proto, aby se udrželi v dobré kondici, si mohou vybrat z mnoha různých způsobů cvičení, při nichž by se nevystavili nebezpečí spojenému se spiritismem a okultismem. Vyvarujeme-li se praktik a učení, jež mají kořeny ve falešném náboženství, můžeme očekávat požehnání, kterým nás Bůh zahrne ve spravedlivém novém systému věcí. V něm se budeme těšit z dokonalého tělesného i duševního zdraví, a to po celou věčnost. (2. Petra 3:13; Zjevení 21:3, 4)

Rose (Pá, 8. 8. 2014 - 18:08)

Guru tato zvláštní vidění očividně považoval za známku toho, že člověk směřuje k pravému cíli jogistického cvičení. Hlavním cílem jógy je mókša, což bývá vysvětlováno jako splynutí s nějakým neosobním duchem. Mókša je popisována jako „(úmyslné) pozastavení spontánního myšlenkového procesu“. To je jednoznačně v rozporu s tím, k čemu jsou vybízeni křesťané: ‚Předkládejte svá těla jako živou, svatou, Bohu přijatelnou oběť, jako posvátnou službu se svou silou rozumu. A přestaňte se utvářet podle tohoto systému věcí, ale přeměňujte se předěláním své mysli, abyste si sami ověřili, co je dobrá a přijatelná a dokonalá Boží vůle.‘ (Římanům 12:1, 2)

Rose (Pá, 8. 8. 2014 - 18:08)

Bez ohledu na to, co snad říkají terapeuti, jóga neznamená jen tělesné cvičení. Kniha Hindu Manners,Customs and Ceremonies (Hinduistické způsoby, zvyky a obřady) popisuje zážitky dvou mužů, kteří se pod vedením guru začali věnovat józe. Jeden z nich řekl: „Vyvíjel jsem nadlidské úsilí, abych dokázal zadržet dech co možná nejdéle. Pokaždé jsem se nadechl teprve tehdy, až když jsem málem omdlel. ... Jednou jsem si v pravé poledne myslel, že vidím zářící měsíc, a zdálo se mi, že se pohupuje ze strany na stranu. Jindy jsem měl zase v poledne představu, že všude kolem mě je hustá tma. Když jsem se o svých viděních zmínil svému vůdci..., měl z toho velkou radost. ... Ujišťoval mě, že díky svému sebezapření co nevidět zažiji ještě něco mnohem překvapivějšího.“ Druhý muž vypráví: „Nařídil mi, abych se denně upřeně díval na oblohu, aniž bych při tom mrknul nebo se pohnul. ... Někdy jsem měl pocit, že ve vzduchu vidím jiskry, jindy zase ohnivé koule a jiné světelné úkazy. Můj učitel byl výsledky mého úsilí velmi potěšen.“

Karel (Pá, 8. 8. 2014 - 18:08)

http://yachnayoga.wordpress.com/2011/07/19/chakras-and-supernatural-powers/
Anahat Chakra or heart chakra: If one contemplates (contemplation = a long term meditation) on the flame called vanlinga that resides in the heart chakra (anahat chakra), he attains knowledge beyond measure. He attains clairvoyance and can see the past, present and future. He can walk in air (khechari siddhi) and travel anywhere (Bhuchari siddhi). Through his clairvoyance he can perceive the yogins.....

A k tomu můj částečný chabý překlad:
"Anahata, neboli srdeční čakra: Pokud někdo provádí kontemplaci (pozn.
Dlouhodobou maximální koncentraci) na plamen zvaný vanalinga (symbol
boha Šivy umístěný podle joginů v čakře Anahata) obdrží nadpřirozené
poznání, znalost minulosti, přítomnosti i budoucnosti . Může chodit vzduchem (Khečari siddhi) .........atd"

Na čakru se podle joginů zaměřujeme pomocí sledování dechu. Má umístění uprosřed hrudi, napravo od srdce.

Shogun (So, 2. 8. 2014 - 20:08)

(předem se omlouvam za...Bohužel ti neni moc rozumět, ale asi jsi měl halucinace.

Iva (So, 2. 8. 2014 - 20:08)

Tak to se projevilo u tebe těch 8 let na trávě.Nehul tolik..

chichi (So, 2. 8. 2014 - 19:08)

(předem se omlouvam za...To jsou vidiny pod vlivem drog. Moje kamarádka takhle na střední školeviděla, jak jí rostou nehty na rukou a potom kolem ní prý běhali trpaslíci :-)

Jeremy Moravo-V (So, 2. 8. 2014 - 16:08)

(předem se omlouvam za gramaticke chyby, avšak je to pochopitelne neboť celej svůj život jsem vyrustal v cizine a i skoly a kamaradi jsou a byly nemecky a anglicky mluvici.)

Mám velmo cerstvej zážitek ze vcerejsi noci a dokonce ve 26 letech a mem prerostlem EGU a doufamsi rict i logickym uvazovanim si nedokazu stále ted co jsem to videl. Jsem momentalne u taty na baracku kterej je postavenej na kraji lesa kde je chatova oblast. Během celého života co jsem vyrustal a zil v rakousku,tak jsem bydlel v kuse jen 3 roky zde na tomto baracku a jinak pravidelne jsem tu bejval na víkendy, ale včerejšek me docela zmenil v názor na to tajemno okolo nas.Viden kde jsem zil je sice dzungle ale pokud tam něco takového je tak jsem to nidky nevidel....
Včera vecer : Strizlivej ale zhulenej( 8 let pravidelny hulic, avšak vysokoskolak s Ačkovym prospěchem na Univerzite v Rakousku) jsem lezel a chysta se spat v tom se rozla venkovni svetla která jsou na cidlo.-..... vůbec me to nejak nerpozhodilo neboť prece jen jsou tu ruzne zvířata jako kocky atd...tak jsem zavrel oci a v tom rana do okna jakoby od kamene.... kouknu A svetla opúet svitila ale problém byl ze se nezhasla a přitom mají nejaky casovy senzor.... asi po desiti minutach jsem byl donucen vstát a kouknout se, když v tom ta svetla zhasla.
Jsem odvazny bych řekl ale i tak me zamrazilo az jsme si sedl na prdel, nevim ale jako by mnou něco proslo. ...

herzka mi pumpovala na plno ale i tak me zvedavost nedala ppokoj. vse jsem zhasl co mi v pokoji svitilo a sledoval z okna kdo ze si to ze me dela legraci , aber keiner war da. proste nikdo nikde. asi po pul hodince zaseklého sledovani z jednoho okna me jak kdyby vyfackal sam duch svaty. uvedomil jsem si ze celou tu dobu co kouklam ven jsem jak AUTOPILOT.nepamatuju si nic a nechapave si leham.

Pet minut nato opet rana a svetla sviti, kouknu ven z druhého okna a prisaham minimalne 7-9 postav ci ja nevim ceho zdrahalo,letelo,vznaselo,ochazelo ci něco utikalo od baraku zpet do tmy.
v ten okamzik jsem si rikal ze urcite to musel bejt někdo z dediny kdo si delal srandu ale ne proste to nebylo mozne neboť mame kamerovy systém na krajích pozemku který ja sam z oken nevidim v ty tme a tam nic a nikdo celou noc neprocházelo......EHM třeba to zni jako by nic ale sam nemuzu najit ta prava slova ( ještě kt tomu v cestine) která by spravne vyjádřila co ze jsem to videl a i slysel mistama...Ani sen to nemohl bejt, neboť taky jsem si to myslel a v domence ze se chci vzbudit za kazdou cenu a to i za cenu bolesti..... neslo to....
PRUBEH trval asi 3hodiny a nedokazual jsem vyjit ani ven neboť jsem mel strach jako nikdy jindy a to se fakt nebojim niceho( tedy do ted jsme si to myslel.
Zblaznil jsme se ????

Ich kann nicht mehr weiter, ohne das es mir jemand erklärt !!! Was soll ich machen, um mein selbstvertraun wieder zu bekommen.

. (So, 2. 8. 2014 - 16:08)

Nám se loni před silvestrem...Trapné.

Vykuk (So, 2. 8. 2014 - 15:08)

Nám se loni před silvestrem...:D...

Denisa (So, 4. 5. 2013 - 12:05)

již 18let vídá dcera...Mám podobné zážitky .Je mi 22let . Už sem asi po třetí zažila situaci ,kdy jsem se probudila ,otevřela sem oči a vedle mě stála postava . Nebyl to žádný strašák ,byl to naprosto obyčejný člověk .Přesně ten samej pocit nemohla sem se hýbat,mluvit .Jako by mě to drželo jediný co šlo, zavřít oči ale kolikrát ani po tom postava nezmizela . Dokonce se jednou u mé postele objevily i postavy dvě a jsem přesvědčená ,že jedna z nich byl můj dědeček .Teď zrovna nedávno jsem spala vedle své sestry mám celkem lehké spaní, když sem otevřela oči stála u ní postava tentokrát sem se mohla hýbat ,když jsem zavřela oči postava zmizela . Kamarádka mi říkala že se jsou to andělé kteří nám dobíjejí energii a chtějí nám pomoci tak se tím aspoň uklidňuji :)

patriku (Ne, 26. 12. 2010 - 20:12)

To je skvělý nápad.Taky ti přispěji pěknou zkušeností,ale až na to bude ta vhodná doba.

http://www.vykl (Ne, 26. 12. 2010 - 17:12)

http://www.vykladkaretonline.estranky.cz/

patrik chlumeck (Ne, 19. 12. 2010 - 19:12)

Ahoj všem, co mají rádi večerní čtení tajuplných příběhů a záhad. Buduji největší databázi tajemných a paranormálních článků o všelijakých úkazech, lidských schopnostech, magii, tajemných místech, dávných civilizacích, historii, posmrtném životu, klinické smrti, upírismu, okultismu, konspiracích, Ufu, kruzích v obilí, blízké budoucnosti . Zkrátka všeho, co stojí za povšimnutí. Vím, že v dnešní době se chvilka volného času hledá opravdu špatně, ale pokud byste přece jenom chtěli tu a tam obohatit náš portál zajímavým článkem do jakékoliv rubriky, budeme jedině rádi. Stačí, když váš příběh, nebo článek pošlete na emailovou adresu [email protected] a já ho ihned po schválení publikuji na našem webu. Samozřejmě, že pod článek napíši vaše jméno jako Autora a navíc vás dám na hlavní stránku do štítků. Předem všem děkuji a těším se na vaše články

Pokud byste měli zájem zde je můj email [email protected]

Všem za projevený zájem předem děkuji

Vendula (St, 27. 10. 2010 - 07:10)

Pesně tohle jsem měla na myslí jak popisují nade mnou.Ignácius si asi dělá srandu,jinak to nevidím.))
Teď zase potřebuji poradit já. Jednou na noční službě(dělám v nemocnici sestru) se mi zjevil takový kouř u zeni,jako oblíček,nebo malý mráček,který proběhl kolem dveří u země. Jen jsem ho letmo zahlídla a nevěnovala jsem mu pozornost. Bylo to kolem 20.hoď večer. Asi ve 22.hoď znovu a to už jsem vyběhla ze sesterny na chodbu se podívat ,co to bylo. Nic jsem tam už neviděla.))Někde mi na toto říkali,že jsou to zbloudilé duše jeptišek. A ona nemocnice byla dříve klášter. Nejde opravdu o blud,nebo vyčerpání,viděla jsem to tak jistě,jako že se vím jak se jmenuju.Taky jsem o tom jednou četla,že toto viděl jeden kluk z balkonu a to ve dne.))Jen jsem se chtěla zeptat,pokud jste o tom někdy slyšeli a něco o tom víte.))
Jsem taky vnímavější tip. Jednou se mi zjevil mrtvý tatínek a bylo to tak krásné,že bych si přála aby se mi to opakovalo.Stoprocentně vím,že jsem nespala a on mě i v tom utvrdil..))
Katko zase napiš,jak to pokračuje a hlavně toho ducha vemte jako vašeho přítele. Určitě se časem syn dozví,co jej k němu táhne...

Jíra (Út, 26. 10. 2010 - 21:10)

Souhlasím s Janou i Vendulou. Ignaciův postup mi připadá škodlivě drsný: Eliminujte ten ošklivý jev, hlavně ať mám JÁ klid a nemusím se bát! - Ale vždyť i na "druhé straně" může jít o bytost, která potřebuje pomoct víc a nemá takové možnosti jako máme my. Navíc se můžeme poučit z oblastí, které moc neznáme.

Jana (Út, 26. 10. 2010 - 21:10)

Katko, nechci Tvého syna...Katko,duchové mají svá poslání.Vím,to neboť se i tyto věci zajímám-jest-li,Tvůj syn vidí ducha,má otevřené vnímání,ale,tady je to úplně o něčem jiném.Hodně se to schoduje s Vendulčiným popisem.Není potřeba se bát.Jenom stačí se ducha zeptat co potřebuje.Dá to najevo,buď telepaticky nebo může i promluvit.Kolik je Tvému synovi let?Nenech se zblbnout a hlavně nevolej žádného kněze,mohla by jsi synovi spíše ublížit.

IGNACIUS (Út, 26. 10. 2010 - 16:10)

Všechno je Opus Dei - dílo Boží.
Pozvěte si domů kněze, jezuitu či jiného duchovního pastýře,nechť eliminuje onen jev. Též upřimné modlitby ku sv.Horsvitě jsou zhusta doporučovány.

Reklama

Přidat komentář