Reklama

TAJEMNO - Paranormální jevy.

olinek (Ne, 13. 3. 2011 - 20:03)

A kde Tibor?

Tibor@ (Ne, 13. 3. 2011 - 20:03)

Ja sem videl ufo pred par dnima.

esoterik (Ne, 13. 3. 2011 - 18:03)

...má to logiku, asi to tak bude

Jo... (Ne, 13. 3. 2011 - 17:03)

http://animal.kx.cz/view.php?cisloclanku=2008090016

Mr.True (Ne, 13. 3. 2011 - 17:03)

Nemusi to taky byt ani jedno a ani druhe.Mam jednu zajimavou prezentaci o utajovanych fotkach a par odkazu na ulozto na videa ci prezentace ze vsechno psolu souvisi.:-) kdo by mel zajem tak staci rict

esoterik- kopír (Ne, 13. 3. 2011 - 17:03)

Vadilo by vam kdybych se na...to se mi moc nepovedlo, chtěla jsem dva naráz a ono mi to nešlo.

Ta místa jsou na Palavě, menhiry v Klentnici/obec pod Palavou/. Jižní Morava.

esoterik- kopír (Ne, 13. 3. 2011 - 17:03)

Ahoj esoteriku,
co si o tom...Víš co jsou orby - podvod na prosťáčky! Jde o to, že když je ve vzduchu prach a ty fotíš bleskem, tak ti toto vznikne--------------
Jani, já nevím, co si mám myslet, proto jsem rychle našla dva rozdílné názory.
Přikláním se k názoru, že jde o energie.Anděly vidím jako jiskričky,ale ne v kouli, jikřící měnící ve tvaru mráčku nebo nevím jak to popsat, někdy jen jako záblesky, výboje.

Jana (Ne, 13. 3. 2011 - 17:03)

ano Jani, jde o Orby,...Ahoj esoteriku,
co si o tom mam myslet? Proc je to zrovna jen u me dcery? A co by to mohlo byt? Je ji 10 let a na nejstarsi fotce, kdy jsme to videli poprve ji bylo asi 5.

esoterik- kopír (Ne, 13. 3. 2011 - 17:03)

ano Jani, jde o Orby,...Jednou takhle u nás na dvorku za domem jsem vyfotila cosi, co se objevilo ve vzduchu a před mým fotoaparátem... těmto záhadným jevům se říká orby a zřejmě to jsou částečně zhmotněné projevy duchovní energie... orby bývají kulaté, někdy je můžeme vidět nad hlavami lidí, zvláště u fotografií večer, třeba u ohně, na internetu najdete několik webů, kde tyto snímky sbírají... na jedné fotografii, kde jsme byli s partou kolegů u ohně při naší vodácké výpravě mi taky nad hlavou létaly ...
Jednou takhle u nás na dvorku za domem jsem vyfotila cosi, co se objevilo ve vzduchu a před mým fotoaparátem... těmto záhadným jevům se říká orby a zřejmě to jsou částečně zhmotněné projevy duchovní energie... orby bývají kulaté, někdy je můžeme vidět nad hlavami lidí, zvláště u fotografií večer, třeba u ohně, na internetu najdete několik webů, kde tyto snímky sbírají... na jedné fotografii, kde jsme byli s partou kolegů u ohně při naší vodácké výpravě mi taky nad hlavou létaly ...

Mr.True (Ne, 13. 3. 2011 - 17:03)

Vadilo by vam kdybych se na fotky podival?Mohly byste obe popsat mista, kde se to nachazi? Ja bydlim v beskydech. Priblizne nekde kolem Frydku a tady ackoliv jsou vsude kolem hory lesy a tak nevidavam nic.Krom toho ze se za horke jasne letni noc podivam nahoru a vidim ze krom hvezd a druzic tam lito plno dalsich tvaru.Ovsem ejdnou jsem s kamaradem videl na nebu nad jeho barakem neco jako hvezdu.Svitici kvedu ktera mela vajickove svetelne kolo kolem sebe.Zvedli jsme se se zeme a podivali se znova jenze uz to tam nebylo.Rad bych se na ta mista podival jestli vam nevadi udat polohu :-)

esoterik (Ne, 13. 3. 2011 - 17:03)

Jednou jsme sli na prochazku...ano Jani, jde o Orby, digitální foťáky to umí zachytit velmi dobře.

esoterik (Ne, 13. 3. 2011 - 17:03)

S bytostmi, ktere jsou pres 2...neodpověděla jsem Vám na tvar UFO. Většinou je to opravdu disk. V nočních výletech svítí, buď jako celé bílé světlo, když jsou níž vidíte, že to světlo pomalu pulsuje, někdy to vnímáte jako světla do V. Bezhlučné. Jednou v noci, jsme seděli na terase a ´měli jsme dojem, že se pozorujeme navzájem. Zůstal viset nad námi a pak prudce vyrazil. Za chvíli se nám opět objevil z prava a předvedl se v plné parádě. Rozsvítil se do obrovské oranžové koule a zmizel. Brali jsme to jako pozdrav./ já myslela, že vybuchl, ale ne/Zůstanete v takovém úžasu, že až pak vám dojde, že jsme mohli alespoň jeden vytáhnou mobil s foťákem.

Jana (Ne, 13. 3. 2011 - 17:03)

Jednou jsme sli na prochazku po lese a nahodou jsme nasli velkeho hriba. Chteli jsme fotku a tak jsem pozadala sveho stryce, mimochodem mel schopnosti nachazet vodu (nevim jestli to muze mit souvislost s tim co se stalo potom), aby nas vyfotil na muj fotak. Udelal nam fotku a pak nas vyfotil jeste na svuj fotak. Kdyz jsme si pak fotky posilali emailem, tak jsme zjistili, ze na obou fotkach z dvou ruznych fotaku je stribrna koule u hlavy me dcery. Vypadalo to jako koule co se pouziva na Petang (myslim, ze se to tak jmenuje). Pripadalo mi to zvlastni a tak jsem hledala na internetu jestli by to mohlo neco byt. Udajne se to jmenuje ORB a je to nejaky druh energie, nekdo tvrdi ze andel strazny nebo zesnuly pribuzny. Nevim co si mam o tom myslet, ale kdyz jsem nedavno prohlizela nase rodinna alba, tak jsem s prekvapenim zjistila, ze se tato koule u me dcery vyskytuje pomerne casto. Paradoxne asi na 3 fotkach z vanoc z ruznych let, kdy je dcerka vyfocena u stromecku. Nedelam z toho zadne zavery, ale prijde mi to zajimave.

esoterik (Ne, 13. 3. 2011 - 16:03)

http://www.youtube.com/watch?v=1YdOnvIgz30&feature=related

Vložila jsem ukázku Poslové úsvitu č.2, podívejte se hlavně na 1.díl, tam jsou přesné odpovědi, které bych popsala stejně ,jak je cítím i já.
UFO jsem viděla opravdu dost, dá se říci tak 2x do roka a nejen já, ale spousta mých známých. Už jsme se je naučili rozlišovat od ostatních vjemů jako jsou letadla,družice apd. Manévrování a osvětlení vás nenechá na pochybách. Nikdy jsem mimozem. neviděla, ale znám paní, která ano a ten popis mám od ní. Velcí přes 2m v bílém skafandru, asi lidský obličej,bylo to dost z dálky,tělo jako lidé. pořád opakovala, že byli bílí, proto i já to tak opakuji.
O té církvi máte pravdu, docela bych jim to přála za ta svinstva, co se dopouštěli. Přežije východní filozofie.

Mr.True (Ne, 13. 3. 2011 - 15:03)

tady u nás /Podpálaví/ je...S bytostmi, ktere jsou pres 2 metry vysoke a maji bile obleceni jsem se vskutku ejste nesetkal.Muzete mi ej popsat a nebo aspon uvest, jak vypadaji? Popis nebo tvar, Jake letajici talire mivate ve svem okoli? Kde presne tohle vidate? Nemuzu rict.Tezko rict jestli ti mali nebo velci jak ej casto nazyvate jsou ve skutecnosti na tom.Pochybuji ze ti mali by nas chteli neak nicit.Uprimne si ymslim, ze pokud by ans chtela neaka rasa, at uz mali nebo velci znicit, sem si na 100% jisty a presvedcen, ze maji spravne technologie i vyvoj na tolik vepredu, ze by lusknutim prstu nase zemekoule nebyla.Zase na druhou stranu kdyby byli, proc by se tajili?A za dalsi treba se taji protoze musi.Ma teorie je potvrzujici u lidi obou stran. Jedna strana lidi si mysli, ze nas stvoril buh.Jina cast si mysli, ze jsme z opic.Ja si myslim.Ze nas sem tak jako ted v novinach bylo ze na meteoru se objevil neaky stary organismus... sem dal nekdo.Trebas u lidi ten buh.Neaka rasa ktera nas zde jakoby dala. U vericich buh.A my sme se dale vyvijeli.To znamena Ze jsme klidne mohli dorust z opic az na tohle.V obrazcich, malbach a knihach se casto maluje neco jako postavicka avataara.Nejcasteji modra postavicka s vice pary rukou jak hrava na fletnu a kolem sebe ma prirodu a zvirata.Mozna tohle nas sem dalo.Nekdo, kdo rad zaklada zivot na jinych planetach.Nekteri lide to pry i maji potvrzeno.Zase si to vemte takhle.Napriklad cirkev.Vite co yb to bylo? kdyby priletel letajici talir a vystoupil by martan a rekl, my sme vasi svurci,buh neexistuje.. Archandele jsou lide, kteri mi pomohli vytvorit vas svet a bible je jen prirucka, jak byste se k sobe meli chovat aby vas svet tak mozna jako i 10000 dalsich nezanikl...Okamzite by nastala celosvete zhrouceni cirkvi a podobne.

esoterik (Ne, 13. 3. 2011 - 14:03)

Bohuzel je to tak.Mnoho lidi...tady u nás /Podpálaví/ je častý výskyt UFO, lidé o tom mluví jako o běžném jevu. Má se zato, že zde mají základnu. Samozřejmě se dematerializují. Na Klentnické straně jsou ti vysocí přes 2 metry, bíle oblečení. Ti, které jsem mentálně volala na pomoc. Jsou tu, aby nás chránili. Agharta Brno by vám mohla povyprávět. Na tom místě jsou postaveny kamenné menhiry do velkého kruhu jako zářiče. Šedivci tudiž ztratili pozici. Nejsem sama, kdo má tento zážitek, později jsem našla chlapce tehdy 11-letý a ten od strachu musel spát s rodiči, on je viděl. Jsou malí, něco přes metr a dovedou se na vás dívat i několik hodin.
Michaelem jsem v dobré víře chtěla pomoci těm, co mají nějaké zážitky spojené se strachem. Nechci, aby museli hledat pomoc na psychiatrii. Obklopeni světlem se nemusíme ničeho bát.Naše božství může být klidně také nějaká vyšší vesmírná inteligence, ač je nazýváme anděly, nač po tom pátrat, až bude čas nám to říci, tak nám to řeknou.

Mr.True (Ne, 13. 3. 2011 - 13:03)

telepatie je neco jako radiova vlna.Frekvence, na ktere se vysila.Da se trenovat a nejvetsi borci co to zvladaji jsou v rusku.Dokazi telepaticky ovladat mozek cloveka i na kilometry daleko.Pokud se soustredime a budeme aspon kazdy vecer v klidu nad nimi premyslet nebo se jen snazit vyslat neakou ymslenku smerem nahoru, verte ze prijdou.Mozna ne hned ale prijdou.Ja se taky kdysi enzajimal o tohle a nic se endelo. Zil jsem zivot jako kazdy jiny.Kdyz sem ale zacal badat. Sam sem si zacal vsimat veci, jevu a paranormalu. Neco jako kdybych to tim an sebe privolaval.Pokud se vam podari dostat na stejnou telepatickou vlnu jakou maji oni tak je to mozne.Napriklad Baba Vanga.Ta to dokazala a neak ji to nepoznamenalo.Musite mit jen charakter.Priznam se ze ja ybch asi an tohle nemel. I kdyz bych jim chtel toho strasne hodne rict a nebo poradit, ktereho poslance si sebou odnest :-) tak vim ze kdyby opravdu prisli tak by me vezli s infarktem nohama na pred.

Mr.True (Ne, 13. 3. 2011 - 13:03)

Bohuzel je to tak.Mnoho lidi tomu neveri, ale taky vetsina komunikuje se silami ne odtud.Slysel sem O sedych.uz nevim jak se jim rika vedecky ale lajcky je to Alien Grey.A nejsou sami.Od 50 let stale vice objektu pribyva.Nektri unaseji lidi,Nekteri porcuji dobytek, Jini se snazi navazat spojeni,Jinaci zmizeli a uz se neobjevili.Jednou jsem zkousel podle znameho hlubokou meditaci.Ve ktere sem byl neco jako v komatu.Veci ktere sem videl a slysel nejdou popsat.Lide napriklad kteri byli uneseni a byla provedena ruzny mozkova vysetreni nebo i psychologicke testy maji sklony k sebevrazdam.Hodne o tom rika i film Ctvrty druh.Scenar je sice pozmeneny, doktorka neexistuje a hodne dalsich veci.Co ale opravdu funguje je to, ze lide, kteri si vzpominaji a nebo treba jen v hypnoze vidi, nedokazou vysvetlit co vlastne videli.Vetsinou si vzpominaji na to, jak je nekdo bere pryc nebo jak nekde lezi.Je o tom i dokument kde lide vypravi, jake to bylo. Kde to videli, ze je to navstevuje apod.Kontakt si myslim ze by mohl navazat kazdy.Mimozemstane navazuji kontakty s lidmi denne.Tohle je vec stara tisice a stovky let.Jen jde o to neudelat to jako kdysi v americe. Kdy prisel podivny muz v parku za divkou,ktera vencila sveho psa.Byl oblecen asi do unifromy uz nevim presne a mluvil latinsko americky.Vypadal velice zvlastne a rikal ji ze je z neake planety a ze poklada za dulezite navazat kontakt s nami i kdyz ho na to jeho druzi upozornovali at to nedela.Ta zena utekla na polici a tim to zkoncilo.Kazdy muze navazat spojeni.Tak jako Napriklad Baba Vanga.I ja uz sem to spojeni navazat mohl.Jde hodne o otevreni mysli a telepatii s vesmirem.Vemte si napriklad toho muze co x let nejedl ani nepil a zil z energie vesmiru.Kdyz ho zavreli do nemocnice a nedali mi jidlo ani piti tak tam meditoval dal.Jsou vsude kolem nas a nekteri i mezi nami.

z kopírováno Mo (Ne, 13. 3. 2011 - 13:03)

Tak mi napiš, proč právě...Michael je ochráncem Božího řádu, udržuje rovnováhu mezi póly a pravidelně zasahuje do hry sil, jakmile se odchýlí od Božího plánu. K tomu používá svůj meč, symbol čisté síly lásky. Michael nám dodává odvahu, ochranu a bezpečí. Pomáhá nám učinit zásadní změny v našem životě, ukazuje nám jeho smysl. Je to asi nejvíce známý a „dostupný“ archanděl. Činí nás silnějšími, tudíž nám pomáhá i při vyčerpání a posiluje také naši auru. Očišťuje od negativních a cizích energií. Michael doprovází duše člověka do zapomnění a vyvádí je z něho opět ven. Bdí nad úkoly, jež se máme naučit a pomáhá nám v těžkých zkouškách a ve všech situacích, v kterých potřebujeme posílit a zbavit pochyb a obav. Posiluje také naši schopnost prosadit se. Michaela můžeme volat vždy, když potřebujeme ochranu, při pocitu strachu, při vyčerpanosti, při pochybách o sobě a pocitu, že jsme neschopni, k vyčištění místností, k odvedení cizích energií. Jeho jméno znamená "Kdo je Bůh?" Energie Michaela je čirá, mocná. Jeho hlavní barva je modrá, ale může obsahovat i jiné barvy.

esoterik (Ne, 13. 3. 2011 - 13:03)

Když se modlíš k andělovi...já už nevím, jak Ti to říci, když mám podpis esoterik. Pracuji s Vyšším Já, mám reiki a komunikuješ s anděly. Víc už neřeknu, jestli o tom chceš něco vědět, tak si o tom něco přečti. Jen nechápu, proč jsi na tomto tématu, když nejsi ochoten věřit, že lidé mají paranormální zážitky.

Reklama

Přidat komentář