Reklama

3.odboj-máte v rodině postižené totalitním systémem?

Default User Image
ShabbaTot-Jahoda (Čt, 2. 5. 2024 - 09:05)

teda normálně jsem již přestal psát,ale ty si nedáš pokoje a nedáš pokoje,že?!

Ale on tady pod mým nickem píše ten nemocný křivácký zmrd z Prahy,on si vystačí.

Zejména pak v oslavování smrti,lidského neštěstí a války na Ukrajině.

Ty hele Cyniku,opět notičky z Aeronetu? Protože článek ve stejném duchu návštěvy pana Fiala v CIA a USA je i tam.....nu což...ale on tam je již i článeček o tom,že Haag chce vydat mezinárodní zatykač na Benjamina Netanyahu a proto  čekám ,až ve stejném duchu začneš blít i ty,zde. 

Ale to bych ti dal teda pěkně sežrat!

Jo a na ty kolaboranty v Česku kteří mají své pazoury od české krve ve Vrabjaticích jsem již před více jak rokem upozornil a taky na to,že CIA a BIS o těch krysách ví a že jim bude hořet koudel pod prdelí to si generál Koudelka již zajistí. Nu...Šapošnikovovi sice nejsou z Česka,jsou z Ruska ale oni zde nebyli sami a mají komplice,můžeš si být jistý,že CIA a BIS ví i o nich.

Ono jedna věc je být špionem a dodávat informace druhé straně a druhá věc je být špionem a dodávat informace druhé straně k provedení terorizmu na mezistátní urovni.

Nu...nechtěl bych být na místě proruských krys na uzemí Států NATO.

A stejně tak nezávidím českým sponzorům jejichž drony zabíjejí ruské děti v ruských městech,tam se pak jeden dostane i do situace která neprospívá dvakrát zdraví!

A přesně takto to ve světě studené války chodí a Amerika se v tom naučila chodit od Stalina . A Amerika je velice učenlivá a dobrá a učí se rychle.

Ještě mě nelaskavě vysvětli ty moje červená prokremelská buchtičko jak je možné,že ten Rus Šapošnikov je po smrti v Řecku ve státu NATO když je to občan ČR  ? Proč nešel zdechnout do Ruska?

Ja se říká a v jeho případě,stejně jako v případě většiny Rusů-Všude dobře,ale doma nejhůř!

Že?

 

 

 

Default User Image
Šapošnikov (Čt, 2. 5. 2024 - 10:05)

jak je možné,že ten Rus Šapošnikov je po smrti v Řecku ve státu NATO když je to občan ČR  ? Odpověď  je jednoduchá a logická - ten špion musel být zlikvidován západními mocnostmi neboť by mohl škodit.

Default User Image
ShabbaTot-Jahoda (Čt, 2. 5. 2024 - 12:05)

a nyní již neškodí !

Default User Image
ShabbaTot-Jahoda (Čt, 2. 5. 2024 - 12:05)

a má to

Default User Image
Cynik - realista (Čt, 2. 5. 2024 - 05:05)

"Je zajímavé, že ruské tajné služby jsou tak neuvěřitelně personálně vyprázdněné, že ve svých řadách neumí najít nějaké schopnější jedince než Čepigu a Miškina.

V případě bulharského zbrojaře Gebreva prý došlo v roce 2015 (tedy rok po Vrběticích) ke dvěma pokusům o jeho otravu – a ani jeden se nepovedl.

A o tři roky později je tytéž tajné služby pošlou otrávit Skripala. I tuto akci však oba zpackali – a jak samotný Skripal, tak jeho dcera otravu údajně jedním z nejsmrtelnějších nervových jedů – novičokem – přežili.

Jedinou obětí mělo být morče (o něm se ovšem psalo, že možná jen zemřelo hlady) a o něco později bezdomovkyně, která údajně nalezla v odpadcích lahvičku se zbytky novičoku.

Mělo jít údajně o tutéž lahvičku, ze které pocházel jed, který byl použit na Skripala a jeho dceru, kteří však útok přežili, i když nás v době, kdy ležel Skripal v nemocnici, média přesvědčovala, že jed je tak smrtelný, že dvojitý špion nemá šanci útok přežít.

 

To byla jen malá retrospektiva do let minulých, která má ukázat na neschopnost těch, kteří si podobné pohádky vymýšlí. Nějak nedokážu pochopit, proč nepřišli s něčím, co by mohl alespoň trochu myslící jedinec akceptovat.

Případ Vrbětice byl tedy  odložen, neboť se neočekává, že by byli údajní pachatelé vydáni. Ostatně, kdo ví, kde je nyní oné nešikovná dvojici, kterou GRU tak ráda využívá, konec."

https://1url.cz/P1LJ3 

 

"Nějak nedokážu pochopit, proč nepřišli s něčím, co by mohl alespoň trochu myslící jedinec akceptovat."

Vysvětlení je nejspíš prosté - autoři těchto fantasmagorií sami nepočítají, že by mohli přesvědčit alespoň trochu myslící jedince, směřují je tedy k naprostým blbům (a jen naprostý blb volí tlupy pětislepence),  a ti podobným žvástům věří bezezbytku...  

 

Default User Image
ShabbaTot-Jahoda (Čt, 2. 5. 2024 - 09:05)

ale já pětislepenci věřím!

Můžeš mě vysvětlit,že jim věřím a volil jsem je, když nejsem blb?

No....to teda čekám jak mě toto vysvětlíš!

Default User Image
Cynik - realista (Čt, 2. 5. 2024 - 05:05)

 „Již tehdy jsem vyjádřil určité pochybnosti. Důvodem byl text zprávy BIS. Neexistuje svědectví ani důkaz o tom, že by se oni dva agenti pohybovali ve vrbětickém areálu,“ stojí v aktuálním písemném vyjádření Miloše Zemana.

To, co říká exprezident Zeman, je pravda. Ano, přímý důkaz o tom, že by se agenti pohybovali ve vrbětických muničních skladech, Národní centrála proti organizovanému zločinu (NCOZ) nemá. A sama to v tiskové zprávě přiznala. „Pro další postup policejního orgánu chybí některé informace, zejména k pohybu jednotlivých příslušníků GRU na území ČR, ve skladech ve Vrběticích,“ napsala NCOZ."

https://1url.cz/71LJO 

 

"Poslouchal jsem zdůvodnění NCOZ a přijde mi, že si protiřečí. Oni říkají, že nade vší pochybnost za výbuchem muničního skladu stojí Čepiga a Miškin a nebudeme žádat o mezinárodní zatykač, protože nám je Rusko nevydá a neumožní nám provést další vyšetřování. Pokud máme stoprocentní jistotu, že to byli Čepiga s Miškinem, tak co bychom ještě v Rusku potřebovali vyšetřovat a zjišťovat? 

Lichý mi přijde i argument o mezinárodním zatykači, protože tento zatykač mohl celé vyšetřování formálně ukončit, když se nejsme schopni pohnout dál. Argument o plácnutí do vody je asi stejný, jako když Mezinárodní soudní dvůr vydal zatykač na Putina. Rusové ho také nevydají a zatykač vydán byl. Proto mi tenhle argument policie přijde zvláštní. Čepiga s Miškinem nepochybně mohou." 

https://1url.cz/A1LJv 

 

Nemůže být pravda zcela jednoduchá? Důkazy prostě nejsou, jen urputná snaha lživě obviňovat Rusko.

Bojí se čučkaři a kolaborantská a vlastizrádná vláda národní zkázy, že bez důkazů vlastně nikoho úspěšně žalovat nelze, a že ty „důkazy“ by neobstály?

Nejde především o snahu pošpinit Rusko a vše ukončit tak, aby nemohla na světlo vyjít skutečná pravda?

 

Anonym (Čt, 2. 5. 2024 - 01:05)

"Potřebujeme Taurus, abychom zničili ruskou vojenskou infrastrukturu za frontovou linií na ukrajinském území

 

500km je na jejich území!? 

to doletí až na Moskvu... a to by vedlo k větší eskalaci a patrně zatažení do války evropanů.. 

a kdo vyhodil úspěšně plynovod za miliardy... aby zatáhl Evropu k pomoci..? 

Anonym (Čt, 2. 5. 2024 - 01:05)

Ukrajinci by v případě porážky dopadli tak, jako obyvatelé Buči," říká ve Spotlightu.

Anonym (Čt, 2. 5. 2024 - 01:05)

expertka.. prý by je hladomorem vybili a přišla by ukrajina o jazyk.. 

Anonym (Čt, 2. 5. 2024 - 01:05)

to o pakuje tu událost co postihla celou ruskou i ukrajinskou část črrnomoří před 100 lety... a dosídlili obě části pro nedostatek pracovníků.. revisionismus!? 

Anonym (Čt, 2. 5. 2024 - 01:05)

didlididlidát za SPD do Evropského parlamentu Petr Mach.. 

Anonym (Čt, 2. 5. 2024 - 01:05)

a já co to žvanili.. Mme  Nerudy, Mach, V publiku "retro ods-motorista" "takovej Macho-jo možná bude i kouzelník.. 

Anonym (Čt, 2. 5. 2024 - 01:05)

. A poslední prostoduchej pochopil, že Babiš je stabilizační regulérní populár, žádnej extrémista co si keští brko, aby všechno ostatní padlo, jen když on si prosadí svoje proč tam šel.. 

Default User Image
Pseudoslovan (Čt, 2. 5. 2024 - 00:05)

 

Tak například před rokem zhodnotil Čechy v novinářském rozhovoru pop umělec David Černý: "Otázka je, kdo to ti Češi vlastně jsou.

Tak například před rokem zhodnotil Čechy v novinářském rozhovoru pop umělec David Černý: "Otázka je, kdo to ti Češi vlastně jsou. Jak říká můj kamarád Jan Lopatka, jsou to takzvaní german bastards, lehce naklonovaní slovanskou leností. Ze Slovanů máme nejvíce germánského genotypu a zaplaťpánbůh za to, myslím, že bychom ho měli mít víc. Problém je, že jsme si ho vlastní vinou zastavili." "Vlastní vinou?" "Nejdřív vinou samotných Němců a následně vlivem těch Pseudoslovanů. Druhá světová válka byla podle mě to nejhorší, co se nám Čechům mohlo stát." "Proč byste chtěl mít víc germánského genotypu?" "Myslím si, že slovanská lenost a nedbalost je ve výsledku horší než germánská agresivita a preciznost…

Já to tvrdím taky, něco jako alsasian bastards. 

Anonym (Čt, 2. 5. 2024 - 01:05)

Solidní mozek shetej lety hulení, chladtu, muchomůrek a fetů pro "uměleckou tvorbu, a pak vymyslí obří čuráky co se kroutí a poskakují.. 

Anonym (Čt, 2. 5. 2024 - 01:05)

jeden by řekl že nahednou prázdno a inspirace pryč, ale čuráky to zachránili, nečejaný nápad... co přijde dál... asi vim, eště zbyké tři věci... kunda, kozy a řiť a prdeke.. 

Anonym (Čt, 2. 5. 2024 - 01:05)

mno, fůze motýla a spitfiru, příště hlemýždě s nočníkem a dát do na národní galerie.. a na světle růžovo a makrorozměr... 

Anonym (Čt, 2. 5. 2024 - 00:05)

Zelensky je protiva, jako herec je protiva oro jedny a on nyní rozhoduje koho si zvolí za řezníky na mužskou populaci, kdo si zavládne.

Ženy v bavlnce, na zahraniční neomezené stáži i s ubytováním. 

A mužů tu je čím dál víc, ale to je dobře, kdyby to nevypadalo, že má modré knížky koupené jen mafie a smetánka. A bez ukrajinského pasu si taky poradí, Rusové v ČR jim to zařídí. 

Anonym (St, 1. 5. 2024 - 23:05)

Člověk by neměl zatracovat tzn. "trapnou variantu B/" 

UKRAJINCI A UKRAJINKY(a to hlavně) udělali po druhé stejnou chybu. 

Už jednou tshal za ženy(FEMEN-židovský chlap), teď zvolili místo autentické ženy v prvním kole židovsjého herce s miliardáři všemi židovskými za zády a budou jem Golemem. 

Chybu mohli napravit zvolením varianty B2 Poroščenka. 

Reklama

Přidat komentář