Reklama

ROZCHOD - JAK SE S NIM VYROVNAT??

Nechcete (So, 13. 11. 2010 - 18:11)

Jsi to vyresit na ICQ ? Jste mimo tema.

Tak (So, 13. 11. 2010 - 17:11)

to já tedy opravdu nebudu.

WhiteWolf (So, 13. 11. 2010 - 17:11)

z tebe radost,Wolf,lepšíš...Koukam ze tu mam zakladajiciho clena budouciho WW fanklubu ? ;-)

Mám (So, 13. 11. 2010 - 16:11)

z tebe radost,Wolf,lepšíš se.

WhiteWolf (So, 13. 11. 2010 - 13:11)

Wolf že to jde,když se...Kdyz to jde, tak se chce... ;-)

No vida (So, 13. 11. 2010 - 13:11)

Wolf že to jde,když se chce.No jen tak dál Wolf,jen tak dál.

WhiteWolf (So, 13. 11. 2010 - 12:11)

Nevím co ona za tím hkedala...No tak asi takto,
A komu si tim prospel ? Ted jsi asi borec ze jsi nekoho poslal na ARO kvuli tomu ze byl lepsi nez ty ? Nebo kvuli tomu ze jsi ji prestal bavit ? A nebo kvuli tomu ze se rozhodla ze zkusi neco jineho ? To jsou vztahy kamarade, to se stava. Mel jsi ji bud okamzite opustit a nebo to prejit a mit v sobe. Coz jsi neudelal. Treba je ted s tebou aby jsi ji nerozbil drzku ;-) Sorry za forek. Pro me jsi slaboch a nevyrovnanej typek co bije zeny. Zrejme jsi bijec co je tvrdak a mlati lidi, tak ver, ze toto se ti vrati zpet. A jednou si vzpomen. Tve slecne preji at si najde pohodovyho kluka.

Pájík (Pá, 12. 11. 2010 - 21:11)

Zlomit nos měl on...Nevím co ona za tím hkedala byl jsem její první!! Sanžím se na to koukat s odstupem že prsotš chtěla zkusit něco jinnýho!! Nebo??'Pište zkušenosti budu jenom rád :-) :-(

pro Pájíka (Pá, 12. 11. 2010 - 21:11)

Zlomit nos měl on tobě.Takového blbce aby baterkou hledal.Ona tě podvedla,tak asi jsi blb a ona věděla,proč to dělá.Nebo ne?A ty mu zlomíš nos.Jsi kretén a ona blbka,že s tebou je.

Pájík (Pá, 12. 11. 2010 - 20:11)

Ahoj chci se poradit přítelkyně mě podvedla před půl rokem. Tomu týpkovy jsem zlomil nos a nakonec skončil na áru jí jsem jednu vlepil ,ale skončit jsem to nechtěl ona řekal že chce konec po společné procházce jsem oba dospěli k závěru ,že to byla blbost a jsme spolu půl roku ona je možná štastná ,ale já tak na půl , nemohu říct že jsem s ní neštastný to ne ,ale ani nejsem štasnej. Nevěřim jí už půl roku ani slovo když někam jde tak si to ověřuju prostě jí ani malinko nevěřim i když je poctivá a snad se to snaží i vše napravit i když i u toho váhám ale všichni mi říkají že jí došlo co udělala tak já jí pořád nevěřim :-( poradte mi někdo prosím. Občas mám hrozný nápady že za vše si můžu sám ,protože to neni po prvé co se mi to stalo. Nejradši bych umřel ,ale k psychiatrovi nechci určitě je to hrozně drahý a takhle mam peněz málo :-( Děkuju všem.

Ludmila (Pá, 12. 11. 2010 - 20:11)

Má pravdu,předsedo !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Martina (Pá, 12. 11. 2010 - 19:11)

Jeste bych rad poslal tento...Ano,ano,naděje umíra poslední a člověk musí snít a věřit,Rytmus je prostě na texty ze života jednička,fakt si to poslechněte,vy co vám je teď smutno...

Martina (Pá, 12. 11. 2010 - 19:11)

Jeste bych rad poslal tento...Dostala jsem se náhodou na tuto stránku a četla pár těchto příspěvků,musím říct,že WhiteWolf není tvrďák jen už na problém rozchodu kouká jinak,má to za sebou a když kouká zpětně,tak už ví,že brečet,trápit se bylo zbytečné,ale to budou časem vědět všichni kdo si tohle prožili,jen když je to čerstvé,tak se všem zdá,že je to to nejhorší co je potkalo...můj názor

WhiteWolf (Pá, 12. 11. 2010 - 18:11)

Jeste bych rad poslal tento link...
http://www.youtube.com/watch?v=L8mKqVt8vJ4
Pokud se zaposlouchate do textu je v tom velike poselstvi. Mozna ze spousta Vas v tom nic nenajde, ale verim ze kdyby alespon jeden z Vas pochopil, staci to na to, aby to tu bylo napsano.

Yossarian (Pá, 12. 11. 2010 - 17:11)

Pánové,chcete si užít ?Tak přijeďte za mnou.Jmenuji se Markéta Sommerová a bydlím na adrese Borovanského 2221 Praha 5 Stodůlky.To není vtip,adresa je pravá.Nechám vás vyspat,vykoupu si vás,nakrmím,vykouřím.Vše zdarma.Prosím dlouze zvonit.Chodím dlouho spát,přijďte i v noci.Čekám pánové.

WhiteWolf (Pá, 12. 11. 2010 - 17:11)

Nevím,na co si to tady...Ty demente (promin sam se tak titulujes az zmenis nick osloveni pozbyde platnosti), ver ze ja si prozil svoje. Nejsem stroj na zabijeni ale nastane proste cas, kdy si clovek rekne a proc ? Proc se utapet v necem co nezmenim, plodi to jen iracionalni myslenky a clovek reaguje neadekvatne a tvori jen zmatek a chaos. Tim myslenim si k sobe pritahuje vse negativni a kruh se uzavira a prechazi do spiraly. No, logicky vsichni zde jsou na te slabsi strane. Nikdo sem neprijde psat - Ahoj tak sem dal ty svoji kopacky a ted mi furt pise a je mi volna co mam delat at me uz neotravuje, jak ji to mam sdelit, protoze to otravuje moji pritelkyni co ted mam a za chvili sni jdu na veceri... ?! Takze zazivaji podobne veci. Vetsina chce partnera zpet. No a partner ktery Vas opustil tomu je uplne jedno vetsinou co citite a posuzuje Vas dle toho co rikate pisete volate a hlavne CO DELATE !. Kdyz zjisti jak jste dole a knucite tak co s Vami ? Kdyz ho zatezujete SMS naserete ho, kdyz mu volate rusite ho. Preci kdyby chtel ozve se zpet ci zareaguje na dve tri zpravy. Co mu poslat vyjadreni pocitu, co citite co pro Vas znamena a navrhnout si o tom promluvit. Pokud odmitne tak nechce. Tak mu sdelte, ze pokud zmeni nazor at se sam ozve a pokud to jeste pujde promluvite si o tom. Misto tun sms poslete kytku treba s napisem PRO TEBE, CHYBIS MI... Misto volani poslete listek na oblibeny film ci divadelni predstaveni s textem, RAD BYCH TOTO ZAZIL S TEBOU. Riskujte a naucte se prijimat, ze ani toto nezabere. Kazdopadne to bude gesto, gesto chlapa ktery misto tisice slov udela jeden cin. A nebo je tu ta smirliva cesta a at Vam lide rikaji. To preboli, nestoji za to, to bude dobry, drz se, chapu te jak to musi byt tezky atd atd... Mate dve moznosti a to je Vase vyhoda. Premente svou nevyhodu na vyhodu. Uz doprdele nemate co ztratit, Vy muzete jen ziskat a zisk muze byt ONA.

Yossarian (Pá, 12. 11. 2010 - 14:11)

Pánové,chcete si užít ?Tak přijeďte za mnou.Jmenuji se Markéta Sommerová a bydlím na adrese Borovanského 2221 Praha 5 Stodůlky.To není vtip,adresa je pravá.Nechám vás vyspat,vykoupu si vás,nakrmím,vykouřím.Vše zdarma.Prosím dlouze zvonit.Chodím dlouho spát,přijďte i v noci.Čekám pánové.

**** (Pá, 12. 11. 2010 - 12:11)

Pánové,chcete si užít...nesmrdí tohle tak trochu paragrafem???pochybuji,že to psala dotyčná Markéta,pokud ne asi jí čekají nemalé problémy pokud si to tady přečte někdo kdo opravdu za ní zajde

Mirek (Pá, 12. 11. 2010 - 11:11)

Pánové,chcete si užít...Ty krá..,to víš,že jo,ještě od tebe něco chytnem!!! ale spíš mi tohle zveřejnění přijde jako msta zhrzeného čerstvě opuštěného chlapa,nemám pravdu???tak kámo takhle mstivě si určitě nepomůžeš...

Yossarian (Čt, 11. 11. 2010 - 22:11)

Pánové,chcete si užít ?Tak přijeďte za mnou.Jmenuji se Markéta Sommerová a bydlím na adrese Borovanského 2221 Praha 5 Stodůlky.To není vtip,adresa je pravá.Nechám vás vyspat,vykoupu si vás,nakrmím,vykouřím.Vše zdarma.Prosím dlouze zvonit.Chodím dlouho spát,přijďte i v noci.Čekám pánové.

Reklama

Přidat komentář