Reklama

laparoskopie

Návštěvník (So, 21. 3. 2009 - 16:03)

ahoj milo pribeh mne uplne vyvedl z miry asi svoji laparo zrusím jaks e ti vede nyni bara

Eva (Pá, 20. 3. 2009 - 21:03)

Vendy, tak to je super, že jich bylo tolik.Člověk je deset dní mimo a tolik zpráv a tolik novinek.
Já jsem s manželem trochu vegetovala v Praze, zařádila si na tobogánech v Aquapalaci,až jsem se pořádně v jednom z tobogánu praštila řádně do hlavy (snad bez následků) :o) Ještě jsme se byli podívat ve Chvalticich na taneční soutěž. Kamarádka závodila a skoro skončila ve finále. Bylo super.
Ve úterý v noci jsme přijeli domů a ve středu do práce a k doktorovi. Dostala jsem do zadku 10 000 jednotek pregnylu. Ve čtvtek zas k doktorovi. Ten jak viděl ultrazvuk, tak nechápal. Folikul nepraskl, tak vůbec neví, co s tím. V úterý mám zas přijít,jestli přece jen dodatečně neprasknul. Jinak mi dává dva až tři měsíce a pak bych měla jet do Brna na umělém, ale manžel o tom nechce opět slyšet. To jsou ti někteří chlapi!!
Aspoň jsem se rozhodli, že budeme dvakrát týdně chodit na "alpping", tak nějak se to píše. Tak snad dám nějaké to kilo dolů a pomalu bud zpracovávat manžela.
Dneska jsem měla ještě školu, tak jsem si uvědomila, že jsem se flákala a teď si budu muset pořádně máknout. 6 seminárek a co čtrnáct dní zkouška. Aspoň budu mít jiné myšlenky než na mimčo.
Holky, já jsem tak ráda, že se vam daří.
Eva

Eva (Pá, 20. 3. 2009 - 20:03)

Ahoj holkdy! Gratuluji Ivo, to je super :o)

No a teď si jdu přečíst příspěvky.

Vendy (Pá, 20. 3. 2009 - 20:03)

Ivi - moc moc gratuluju, je to super Ivi, pořádně to vstřebej a je to supééééééééér, supéééééééér, supéééééééér

Iva (Pá, 20. 3. 2009 - 15:03)

Ahoj ,takže,mám rozpitý písmenka....|Vendy tak gratuluju,jsi na tom podobně.Takže držím pěstičky at se co nejvíc uchytí a nebo at ti zůstanou jenom dvě jako mně!!!!!Mně se totiž chytli OBA?OBA?OBA?OBA mám jěště šok ,tak promiňte.Ano já budu mít dvojčátka.ŠOK,ŠOK,ŠOK....:-)Leni na tebe jsem v tom nezapomněla,řekl že většinou doplatek na puregon bývá 5000,- ale oni mají nějakou dohodu s lékárnou tak mají klientky výhodnou cenu.Oni jim tam posílají zase spoustu klientů...takže tak ,a Sobkovi se tímto omlouvám.Jdu jěště na jednu prácičku....a večer mrknu

Vendy (Pá, 20. 3. 2009 - 12:03)

Krásný poledne kočky moje,
všem Vám moc děkuji za držení palečků a omlouvám se, že píšu až teď, včera jsem toho nebyla schopná a dnes ráno se mnou nekomunikoval PC.
Takže odběr proběhl bez problémů, vzali mě 16 vajuch a z toho je 11 použetelných. Od zítra si máme volat, jak to s nimi vypadá, kolik se jich statečně drží a budou nám říkat, kdy je tedy nejlepší transfér, máme prodlouženou kultivaci, takže nejpozdější termín transféru by bylo úterý. Včera jsem byla pak mrtvá, břicho bolelo, dneska jsem se vyspala a je to lepší, nic mě nebolí, jen občas cítím pnutí, ale už je to pohoda. Musím hodně pít a jíst bílkoviny, jsem prý na hraně s poststimulačním syndromem, ale snad to zvládnu, ono se to řekne jíst, když jsem stimulovala, tak na jídlo nebylo ani pomyšlení, bylo mě špatně a s pitím taky žádná sláva, takže to teď doháním a snad bude vše ok. Jinak rodiče to vědí jak moji, tak i manžovi, strašně to s námi prožívají, tedy všichni víc než já, hlavně ty injekce, to mě mamča ( tchýně ) ani nebyla schopná píchnout a to je zdravotní sestra, takže jsem si je píchala sama, prostě mě nechtěla ubližovat. Snad jsem napsala vše a předem se omlouvám za chyby. Ještě jednou Vám všem moc děkuji, pa pa Vendy

Alen (Pá, 20. 3. 2009 - 09:03)

Ahojky Ivuš a Vendy a ostatní....
tak Ivuš, tak to já nevěděla, že tvoje mamka už má bordel ve jménech už ted:o)) to je vtipný a jestli jí k tomu přibydou ještě dvě:o)) to bude sranda.
No je fakt, že Tomovým rodičům bych to taky hned řekla, ale vydrželi jste teda dlouho, to já bych to asi nevydržela, já to hned musela všude žvanit:o))
Tak na dnešek Ti moc držím palečky a hned podávej zprávičky!!!!Moc se těším, určitě se pak juknu co přišlo.
A Vendýsku, co ty? kde jsi? Doufám, že TI není špatně a , že Ti pouze nefunguje pc...
Určitě se taky ozvy, budu tady na Vás s Barunkou holky moje čekat.....tak zatím pa, už ted jsem napnutá jak kšandy:o))

Iva (Pá, 20. 3. 2009 - 06:03)

teda Vendy,ty asi odpočíváš doma a bez možnosti pc,viď,tak to musíme počkat až do pondělí? Doufám,že je ti fajn a nijak moc nebolí břicho.Hodně pij,pamatuj na můj hyperstimulák:-).Jakékoli potíže,mazej k dr.Tak já za chvíli pomažu do práce a pak 2 doktoři....hned se budu hlásit .Doufám že s pozitivní zprávou.Pěkný den! I.

Iva (Čt, 19. 3. 2009 - 14:03)

Ahoj holčičky,já jen v rychlosti,jdu si na ten zítřejší velký den :-)) upravit vlasy,to kdyby na mě ti mrňousové náááááhodou zpětně viděli z ultrazvuku :-))) aby se nelekli kdo že je čeká za hrůzu.
Leni,víš že ty já ani nevím,zeptám s zítra ale myslím si že ne.
Alen,moji rodiče to ví,mají z toho všeho bžundu,taťka ten jenom říká,že se ti chce:-))) a mamka ta už má chaoz ze jmen vnuků teď,plete si to ,tak to bude mít jěště složitější,no jo ,úča ze školky.
Jinak děti ...netuší
A Tomovi rodiče ...neví ale chystáme se po zítřku říct.Ať kdyžtak prožívají ty útrapy pěkně se mnou,co jim budu dávat vše zadarmo,že? /Pěknej sobec v tomhle,já vím/
Vendy,tys v tý Pze zabloudila,nééé? Holky letím,těším se na večerní zprávy od Vás.....pa A Alen ,myslím na tebe pořád

Alen (Čt, 19. 3. 2009 - 13:03)

Ahojky kočky,
moc Vás zdravím, tady se to opět rozjelo, ale samé krásné zprávičky.
Vendy moc gratuluji, uvidíš že určitě jedna nebo dvě potvůrky se chytnout a pak se budeš radovat jako Ivka.Holky je to senzace, když si vzpomneu, že ještě před Vánocema se tady řešilo, kdo kam jde a kdy ho to čeká, tak Ivka už je čekatelka bud s jedním nebo dvěma miminky:o) a Vendy už jen čeká na tu nejlepší zprávičku zda se to chytlo a Leni už je opravdu na startovací čáře.No řeknu Vám letí to teda šílenou rychlostí a za chvili si budete/ me vyprávět o našem porodu:o))
Jen jsem to tak shlídla tu diskuzi a koukám, že je teda dost neuvěřitelný jak se ty ceny těch léků liší, ale je to asi i těma pojištovnama, vid? Tak hlavně, že to sklidilo urodu:o)
Ale abych řekla pravdu kdo co kolik čeho bere, tak holky to je pro mě opravdu španělská vesnice.....fakt se omlouvám ale už ted v tom mám pořádný guláš:o)
Takže důležité je pro mě, že V8m všem strašně moc držím palečky, at bere kdo co bere, hlavně at Vám to všem vyjde!!!
Samozřejmě vím ty důležité věci jako jsem už samozřejmě psala, že Ivka už čeká, Vendy má zavedeno a Lenička je na startovací čáře.
Ivuš ještě jsem se teda chtěla zeptat rodiče o tom teda stále neví? ani Tomova né? Ale kluci určitě už něco tuší, vid?
A Vendy jak jste na tom vy s rodičema??
Tak holky, musím končit, jdu nakoupit do Lídlu, musím se trochu hýbat....nevíte některá o nějakých pěkných stránkách o cvičení v těhotenství, chtěla bych zkusit něco s míčem, ale bojím se ,abych to třeba nepřehnalaa nebo neublížila Baru.
Tak kdyby jste si na mě vzpomněly, moc díky a hezky den alen

Leni (Čt, 19. 3. 2009 - 10:03)

Ahojte. Vendy, taky držím pěsti a co nejdřív podej hlášení. Ivčo, dík za info, ale teď z toho mám trochu zmatek, zpětně jsem se dívala kolik která z vás (ty a Vendy) jste si vlastně toho Puregonu museli píchat. Takže ty, Ivo, dohromady 2225 jednotek a Vendy, když to sečtu - 1100 jednotek??? to jsou takové rozdíly?? nebo se teda pletu? Vždyť to by jedna měla dvojnásobek látky. Tak jsem z toho jelen. Už proto se mi zdá asi nemožné se nějak ohradit k těm 6000,- Kč, které po nás budou chtít, protože bych asi nejdřív musela mít jasno, kolik jednotek vlastně celkem v té platbě je. Jo a ještě k tobě, Ivčo, včera jsme tak se Sašou pročítali weby ohledně IVF a těch všech placených výkonů a rád by se zeptal, jestli jsi šla nakonec i do toho AH (asist.hatching) nebo ne. Našla jsem stránky, kde sice to tzv. klubání embrya z obalů nezavrhují, když se tomu pomůže umělým narušením, ale zase prý se vědecká večejnost dělí na ty, kteří zastávají názor, že zdravé kvalitní embryo si s tím poradí samo a tomu, které je nějak oslabené nebo nekvalitní ani ten hatching umělý nepomůže, protože se dříve či později jeho vývoj zastaví. Takže ikdyž jsme původně chtěli připlácet raději vše, jak prodlouž.kultivaci tak i AH, po tom, co jsme si četli bychom zřejmě AH nevyužili. A co ty, Vendy? Říkali ti o tom něco doktoři? Nebo jste vy už nějak rozhodnuti? Sice trochu předbíhám, ale u tebe je to každopádně o něco aktuálnější než u mě...
Tak nic, holky, musím končit, jedu do Olmika - plno zařizování, banka, pošta atd. Ivčo, ty pokud možno spi a spi a spi... dokud ti to podmínky dovolují. Čerpání sil v těhotenství ve spánku je prý hooodně důležité. Tělo je v klidu a budoucí mimi tím pádem taky. Ne nadarmo si o to tělo říká samo, že má zvýšenou potřebu spánku. Už je ti aspoň o něco líp, nebo stále ty nevolnosti??
Zatím se mějte a Vendy - myslíme na tebe!!! A vy ostatní sem taky někdy zaskočte - máte absenci. L.

iva (Čt, 19. 3. 2009 - 08:03)

Ahojte,Vendy od probuzení na tebe a malá budoucí Venďátka myslím,přeji velikou úrodu at je z čeho vybírat!!!A jsem jedno oko:-),jak ti to dopadlo!!!
Jinak já včera spala 1,5 ,pomohlo mi to ,že jsem mohla normálně do 21h fungovat,pak už o sobě zase envím :-)).
Kdepak se nám toulá Lucinka????Už ani nemrkneš???A Evka????Halo,halo a Alen???pa,pěkný den

Iva (St, 18. 3. 2009 - 15:03)

to jsou blbouni,nejdřív nějaký šifry a jako že nic a ono to tu je....

Iva (St, 18. 3. 2009 - 15:03)

Ahojte,tak jsem napsala takovej referít a nějak to nešlo odeslat................Tak se jdu nejdřív vyspat a napíšu znovu:-(

Iva (St, 18. 3. 2009 - 15:03)

Tak já už doma,padám na hubu...Leni našla jsem ten lístek z lékárny...takže mýlka,oni mi ten puregon vydávali ale neplatila jsem ho u nich.Zaplatila jseem 2.900 v CARu.Ale kolik jednotek?2225 jednotek jsem si celkem píchala.A pak až těsně před zavedením jsem doplácela 12500,- i s prodl.kultivací.Mezi tím jěště nějaké platby byly,merional 856,- a 235,- za další agolutin,zibor + jehly.Suma sumárum: 16500,-.
TAk já jdu udělat hají,dokud tu nikdo neotravuje:-))

Vendy (St, 18. 3. 2009 - 14:03)

Kočky to je hrozný co tu čtu, už takhle člověk podstupuje takový brikule a ještě za to platit dvakrát. Leni asi nic jinýho nezbyde, než opravdu zavolat do pojiš´tovny a na vše se zeptat, jinak já za ten Puregon doplácela 3.100,- (a měla jsem dvě ambule, jedna 900 jednotek a druhá 300 jednotek ) celková cena byla něco k 16.000,-. Takže kočky loučím se s vámi, ještě tu něco udělám v práci a popádím domů. Pa pa Vendy

Iva (St, 18. 3. 2009 - 13:03)

Leni ,zjistím.Ale já když byla v Pv ,taky jsem byla u Metalky,tehdy u 1. IVF mi proplatily sakumprásk vše a tehdy si Sobek jěště řekl o nějaký peníze,to se do toho vložil taťka,volal na Metalku a tam mu řekli,že oni vše proplatí.Žádný nadstandartní služby jsem tehdy neměla,takže Sobek ode mne nedostal nic.Já taky nic neměla:-)).Takže ,já zjistím v pátek co a jak a tobě doporučuju brnknout na Metaku a přímo se jich na to zeptat.Co vše ti neproplácí.Aby si to mrcha/nechci bejt teda nespravedlivá/ nenechal platit 2x.

Leni (St, 18. 3. 2009 - 12:03)

Tak jsem ještě skákla a hned reaguju. Já jsem u pojištovny Metal-Aliance, ale nechce se mi věřit, že by mezi nimi byl takový rozdíl, co se těchhle doplatků týče. Spíš mám dojem, že je to čistě záležitost Fertimedu - čili, Ivo, je za tím určitě Sobek, který to tak zařídil. Manželovi, když tam volal, bylo řečeno, že těch 6000,- bude čistě za těch 6 dávek Puregonu, která prý jedna stojí něco málo drobných přes tisíc Kč a pero nám bude zapůjčeno. Tak teď nevím, jestli by to tedy vyšlo levneji, kdybychom si to šli koupit do lékárny sami - ale stopro to bude jen na předpis. Takže to, prosímtě, Ivčo, ještě zjisti, jak to je... a poptej se. Ať mám víc informací a nespoléhám jen na to, co mi řeknou ve Fertimedu. Jasně, že se nám nechce platit za něco dvojnásob, co jinde tolik nestojí!!!! A když jsem se doktora ptala, PROČ ten DLOUHÝ protokol, tak nám bylo řečeno, že jsou lepší výsledky - co taky jiného jsme mohli za odpověď čekat, že? Takže pokud to není tím, že jim pak jde více peněz do kapsy, tak zbývá spoléhat na to, že nekecal. Fakt nevím. Vidíš, ty jsi měla krátký protokol a úspěchy hned. Zatím ahojte. L.

Vendy (St, 18. 3. 2009 - 12:03)

Ivi - tak to my nebyli a jinal architekti tomu rozumí jak koza petrželi. Ty se dívají aby to bylo hezký a estetický, ale totálně nefunkční. To my známe Ivi :-)). Jinak Ivi myslím, že je to opravdu pojiš´tovnou i podle toho co jsem přečetla od jiných holek, tak se to opravdu liší, jinak já mám Ministerstvo vnitra, proto taky jezdíme do Prahy, tam totiž mají smlouvu se všema pojiš´tovnama, kdežto tady u nás na severu mají jen se všeobecnou, sice by to bylo za bukem, ale mají dlouhé objednací doby ( a já jsme tvor zvýdavý a nedočkavý ) a stejně na odběr a transfér bychom museli do Prahy, takže rovnou jsme tam šli a nemůžu si stěžovat

iva (St, 18. 3. 2009 - 11:03)

I ty jedna Vendy....vzduchotechnika,tak tu někdo tady u nás v salonu pěkně zku...il/pardon/ ale mám kabinky/to snad ani nebyl normální architekt tak 1,5 x 2,5 m a vzduchotechnika funguje tak ,že tam skoro není kyslík.A toho já budu potřebovat,možná za 3!!!
Jinak jak píše Vendy možná je to pojištovnou,já jsem u všeobecné.pa

Reklama

Přidat komentář