Reklama

Astrální cestování(výstupy z těla)

taky zážitek mi (Út, 23. 9. 2014 - 18:09)

včera jsem měla hemeroidy jak prase

Dabass (Út, 23. 9. 2014 - 18:09)

ZÁŽITEK MIMO TĚLO
Kdysi jsem byl zaměstnán v provozu, kde ranní směna začínala ve 4 hodiny. Ulehl jsem proto brzy na lůžko ve snaze co nejdříve usnout. Převaloval jsem se, měnil pozice, ale nic naplat. Chopil jsem se poslední šance v domnění, že tentokrát spánek přijde. Ležel jsem na zádech a svůj dech jsem nechal volně plynout. Se zavřenýma očima jsem se snažil maximálně uvolnit veškeré svalstvo do té míry, jako bych sám nic nevážil. Po chvíli jsem zjistil, že opravdu nic nevážím a že se nezvykle volně vznáším prostorem. Využil jsem krásného pocitu volnosti a letěl jsem neznámým prostorem dál a dál. Najednou jsem se sám od sebe zastavil s myšlenkou, že nesmím pokračovat dál, neboť jsem v ohrožení života. Spatřil jsem hvězdy kolem sebe a když jsem se otočil, Země byla natolik vzdálena, že byla mnohem menší než bývá Měsíc. V této dálce jsem si uvědomil, že nemám ruce ani nohy. Když jsem je začal hledat, uvědomil jsem si, že jsou i s mým tělem nesmírně daleko. Tak daleko, že jsem je vůbec neviděl. V tu chvíli pomyšlení mě s mým tělem lehce vázalo cosi nedefinovatelného. Tak lehce, že kdybych se rozletěl prostorem ještě dále, toto nedefinovatelné pouto bych zcela ztratil. S námahou jsem couval zpět. I když jsem se snažil být u svého těla co nejdříve, cesta zpátky trvala pravděpodobně déle. Těsně před tělem jsem se nechtěně z neznámých důvodů zastavil. Přes veškerou snahu to opravdu do těla nešlo. Pokoušel jsem se vtělit znova a znova. Narážel jsem na odpor, jako když chcete nastoupit do uzavřeného auta. Možná ztráta těla ve mně probudila děs. Pocit v tu chvíli nemohu přirovnat k ničemu co jsem doposud zažil. Pravděpodobně to byl strach z neodvratného konce pozemského života. Při jednom z četných pokusů o vniknutí do fyzického těla se cosi zlomilo a já jsem s velkým žuchnutím a otřesením spadl do sebe. Ještě ale nebylo vyhráno. Uvědomil jsem si, že být ve svém těle samo o sobě nestačí. Teprve po chvíli jsem zjistil co všechno musím dělat, aby moje tělo ožilo. Například nasoukání mého JÁ do končetin těla. V podstatě jako bych navlékal rukavice. Teprve až od této chvíle jsem se začal hýbat jako jindy. Poznaná ztráta fyzického těla ve mně zanechala tak velmi hlubokou stopu, že jsem se rychle oblékl a ihned odešel ven mezi lidi. Ten večer už ze spánku nic nebylo… Nikomu to nepřeju zažít.

! (Ne, 3. 8. 2014 - 00:08)

Víš, co já nikomu nic...Hloupý názor hloupého člověka... Tvoje slova, ne? Chtěla bys vědět, co si o tobě myslím? :-)

! (So, 2. 8. 2014 - 23:08)

Víš, co já nikomu nic...Proč? Po sérii elektrošoků to stejně zapomeneš...

blouznivko...Víš, co já nikomu nic necpu, tobě jsem nepsala...Ani podepsat se to neumi

! (So, 2. 8. 2014 - 23:08)

hloupý nazor hloupého...blouznivko...

petra (So, 2. 8. 2014 - 23:08)

mám zážitek, který si...([email protected]) samovolně cestuješ...ale neumíš to moc ovládat to je můj nazor..více info v emailu

vy jeste verite bludum co do...hloupý nazor hloupého člověka, nezažil jsem tak nevím, jak typické - na co sem si nesáhl neexistuje..Ale Ac je realita vcelku tvrdá a astrálních cestovatelů po celem svete je miliony..že se o tom neví, ale ví moc dobře. Dneska se tato technika používá i v armádě..kdy jsou na co zdatný jedinci cvičeni.Myslím že neuspěšně ale kdo ví.

Jox (So, 2. 8. 2014 - 23:08)

Cestuji pět let, žádný...Au... :-DDD

Cestuji pět let, žádný blud to není, někdo to umí samovlně , někdo na tomusí jít technikou, není pravda že to dokáže každý, ani že to zahrnuje nebezpečné věci. Můžu se jen smát lidem kteří nevěří, ten zážítek je k nezaplacení, dosud to úplně nechápu..jak může cosi vnitřního znás.astrálni duch , oddělit vědomě tělo nehmotně a jít..zažila sem mnoho..Někdy velmi příjemné,někdy děsivé zažitky.Vše je o energii..podle toho se vám v Astrálu vytvoří Váš ac profil.Díky nevim komu za ten dar.

?? (St, 19. 2. 2014 - 23:02)

vy jeste verite bludum co do knizek psal Lobsang Rampa , jinak instalater z anglie? nekdo si na tech knizkach namastil kapsu , a jeste se chlubi co vydava hlavne ze to sype.
kdo chce kam...

tak tak, (St, 19. 2. 2014 - 21:02)

Jaké bludy?
Viděl to...nelze než souhlasit. Odstraňte své myšlenkové pochody dokud máte čas. Myšlení zavání černou magií a zlými duchy.

Jan Novák (St, 19. 2. 2014 - 21:02)

Jaká účinnost...1. Mimořádná tvrzení vyžadují mimořádné důkazy!
2. Tato myšlenka není vyvratitelná ani prokazatelná, to je argument na vše, neseriózní.
3. Kdyby to vědělo takové množství lidí, dávno by to řekli.

ty (Ne, 2. 2. 2014 - 11:02)

Jaké bludy?
Viděl to...jsi vážně mimo

xyz (Ne, 2. 2. 2014 - 08:02)

Jaké bludy?
Viděl to někdo? Je to jen mystifikace a myšlenkové pochody asi jako když si vezmete hafo rohypnolu. Zavání to černou magií a zlými duchy. Odstraňte si je ze sebe dokud máte čas.

. (So, 1. 2. 2014 - 21:02)

Rose má pravdu, nezahrával...Jaké bludy? Já vystupuji z těla samovolně, bez nějakých snah a co jako sem taháš kněze a praktiky.

xyz (So, 1. 2. 2014 - 21:02)

Rose má pravdu, nezahrával bych si s touto temnou praktikou, nazývající se astrální stěhování apod. Radši se pomodlete a budete mít klid. Navštivte svého kněze a proberte to s ním. Odstraní Vaše bludy.

n (So, 1. 2. 2014 - 18:02)

Rozhodne si s Vami demoni...Rose, spletla sis diskusi. Vlákno o temném středověku a upalování čarodějnic mají jinde.

Pavel (So, 1. 2. 2014 - 17:02)

Viz...Pane Nováku, Sysifos není vědecká, nýbrž ideologická organizace.
(Mimochodem, čelní členové z léčitelských řad v době komunismu, i členové a organizátoři UFO projektů, byli a jsou agenti STB, kontrarozvědky a jejich dnešních nástupnických organizací. Ano můžete léčitele považovat za podvodníka - ale ne proto že ne/léčí lidi ale protože je to agent tajné služby.
Běžným jevem každého režimu je že pomocí nastrčených figurek vytváří opoziční hnutí aby pak mohl kontrolovat disent)

Rose (So, 1. 2. 2014 - 16:02)

Rozhodne si s Vami demoni pekne zahravaji. Komu nabidnete vstup do vasi mysli, Vam predvede co si prejete

Reklama

Přidat komentář