Reklama

Imigranti

bič (Út, 18. 9. 2018 - 10:09)

Ale paní Šojdrová je...Plně s tebou souhlasím. Dělat ze sebe dobrodince za peníze nás všech je značně přes čáru. To se to rozdává, když to není moje. Přitom různých sirotků a postižených nemocných dětí je u nás víc než dost. Na ty každý kašle, protože to není mediálně zajímavé téma. Připomíná mi to ten cirkus okolo opuštěných pejsků a kočiček. Na lidi se zvysoka se.., ale každý se rozněžňuje nad štěňátkem v popelnici. Jistě, je to také svinstvo, ale člověk je snad přednější. Nebo snad ne ? A to, co se děje na Blízkém Východě a ve státech Afriky, přece není naše vina, ale vina nenažraných neokolonialistů a válečných štváčů, kteří chtějí za každou cenu kořistit. Lýbie i Sýrie byly prosperující státy s docela vysokou životní úrovní do doby, než tam zasáhl NATO. Tak ať si to teď vyžerou s plnou parádou. A kecy, že jsme součástí EU a NATO neberu. Ptal se nás snad někdo, jestli chceme být v NATO, nebo bylo referendum, jestli je nutný zásah v Lybii či Iráku ? Šojdrová a spol. patří do uzavřeného oddělení psychiatrické léčebny a ne do politiky. Nechápu lidi, kteří takové kreatury mohou volit.

luci (Út, 18. 9. 2018 - 08:09)

Ta Lidovecká hlupka...Ale paní Šojdrová je přece chytrá hlupka. Její partaj odsuzuje Okamurův populismus, ale pokud jde o zviditelnění a získání bodů za dobroserství tak je najednou populismus dobrý. Jak bohulibá to činnost, jak hluboce humánní. Pomoc sirotkům, to je přece téma, které spoustu lidí dojímá a budou odsuzovat Babiše jako necitu, který těm ubohým dítkám odmítá pomoci. Pro politický boj jsou dobří jak vidno i syrští sirotci. Rozumný člověk ví, že problémy je třeba řešit tam, kde vznikly. Podporováním ilegální migrace dobroserové jen nahrávají pašerákům lidí ,kteří z toho mají dobrý byznys. A následně to ekonomicky EU zatěžuje. Pokud má někdo potřebu jezdit k libijským břehům a překládat z různých plavidel migranty na dopravní lodě ,tak ať se o ně postará a nevnucuje je jiným.

18.9. (Út, 18. 9. 2018 - 08:09)

Já nejsem ničí pracovní...Nekecej.

těch (Po, 17. 9. 2018 - 21:09)

našeho domu se provádí...16 je určitě na ruku, čistých a vzhledem k tomu, kolik odmakají hodin, mívají hrubě přes 30 hrubého.

Taky většina z nich tu není, aby se bavila, ale vadělala peníze, které jim doma zajistí klidnější život.

sdfg (Po, 17. 9. 2018 - 21:09)

Já nejsem ničí pracovní síla ani hospodářská jednotka průmyslu, takhle nahlíženo na lidi je vydřidušstí a lidokupectví.
Jenže bohužel mnohým podnikatelům jde jen o ty pracovní síly, jedno jestli to bude Ukrajina, Mongolsko, Polsko, Bulharsko, Čína, nebo snad Čech co nechce na ruku a chce snad tady z něčeho žít i v důcodu a aby na něj odváděl solidní sociální a ne jen nějakou almužnu minimální mzdy a zbytek možná na ruku když bude pracovat na 150%!

sdfg (Po, 17. 9. 2018 - 21:09)

Vypadá to tady spíš na to,...Protože zas bude jediná šance jak se zajistit na stáří, splodit hodně dětí, nějak je v chudobě vyživit a pak čekat , že jedno se stane třeba obecním hlídačem na panském nebo komornou u bohatých a 2x nebo 3x týdně bude nosit domů i vejslužku, nějaké ty zbytky ze stolu panského a slivky z nedopitých pohárů vín.

Steve (Po, 17. 9. 2018 - 21:09)

Ta Lidovecká hlupka Šojdrová je ale hloupá píča ... Vůbec nepochopila smysl nacpání muslimáků sem. Jistě! Pomožme budoucím teroristům! Zadotujme, vykrmme pouštní krysy! :-(( chudinky malý zbídačený vším možným!

Sdfg (Po, 17. 9. 2018 - 21:09)

Vypadá to tady spíš na to, že pravice , zde chce nainstalovat jakýsi režim , ne nepodobný tomu Ruskému či Ukrajinskému. Tedy režim tvrdého podnikatelksého prostředí, které fandí jen silným a bohatým a je bezohledný na "lidské nevyužité pracovní jednotky."
A nebo takhle, neustálé vyzvedávání první republiky, nabízí možnost, že tu bude zas podobně. Různé staronové profese jako hospodyně, komorná, služka, portýr, správce venkovského sídla s podkoňím,sokolníkem,lesníkem.

A zejména široký a bezedný staronový pracovní trh s pacholky, děvečkami všeho druhu, domácími chůvami, soukromými učiteli, šoféry, a posluhovačkami a pomocníky všeho druhu.

Dle pořadu ANO,šéfe...! Hezky všichni v pozoru,když pán přijede s rodinou a bude jezdit po svých sídlech po republice, po šichtě ještě stihnout okopat brambory, nechat skysnout mléko na kefír na ráno a ráno už vstávat ve 3 a zatopit v peci a zadělat na chleba pro všech svých 9 dětí Mařenku, Jeníčk, Josífka, Francka, Božebnku, Bárunku, Marušku, Stázkičku a Karolínku.

sdfg (Po, 17. 9. 2018 - 20:09)

našeho domu se provádí...Patrně až bude skutečná ekonomická krize, přežijí pouze Ukrajinci, ti přeží i třeba Ruské vánoce a plynovou krizi, případně se zakopají do zemljanek při bytové krizi atd., v případě nevole si opatří kalašnikovi a uhájí si své.
Takže dle mého, je jich tu už dost.
Mimochodem někdo by měl uvažovat o tom, že oni mají často přímé zkušenosti s válku a jejich vojna se s naší jistě nedá srovnat.
Navíc zde rapidně ubývý těch co zažili skutečnou vojnu a jsou ještě fyzicky vybavení.

Nedaleko (Po, 17. 9. 2018 - 20:09)

Bulharů,Rumunů, Mongolů,...našeho domu se provádí rekonstrukce tělocvičného komplexu.
Je obestavěn různými kontejnery, 3 z nich slouží na přespávání ukrajinských dělníků. Pracovat začínali, když už bylo vidět, někdy i ve 4 hod. Mlátili i do 21 hod. Soboty, neděle, to jim nic neříká.
Chovají se ale velmi slušně, neopíjí se, patrně nějaký "dobrý oddíl."
Při zateplování okolních paneláků pracovali výhradně Ukrajinci. Když jsem se ptal na výši platu, tak mluvili o 16000 a prý jsou moc spokojení.

sdfg (Po, 17. 9. 2018 - 20:09)

Obrať se na pana V....Bulharů,Rumunů, Mongolů, Wietnamců proud neustává, v Austrálii mají už kampaně, nejezděte sem nikdy zde residenti nebudete přímo v těch uprchlických zemích.
Naopak v ČR děláme kampaně ,aby přijeli.
Průměr věku je to 42,makaj i 16h denně a žijou na hromádce 5 ukrajinců v garsonce a spěj snad v posteli na směny,tomu se nedá konkurovat, leda že by čech spal na zahradě u souseda ve stanu.

sdfg (Po, 17. 9. 2018 - 20:09)

Mně by zajímalo, kdo sem ty Ukrajince zve, dělá přesně to samé jako Merklová.
V Praze jsou všude a děsně sráží cenu práce.
O to průmyslu a obchodu a podnikatelům přeci jde.Mít levnou Ukrajinku a Ukrajince prostě na všechno za pár šupů, který je ještě rád, protože doma na Ukrajině mu za to další Ukrajinci staví barák a obdělávají statek,a pak se bude mít jak král až se vrátí na Ukajinu.

sardanapal* (Po, 17. 9. 2018 - 20:09)

Co se týče Británie , tak...Obrať se na pana V. Dlouhého a Hosp. komoru ...
Těch Rumunů , Ukrajinců ,Moldavců atd. zde bude ještě více ...

sdfg (Po, 17. 9. 2018 - 19:09)

Co se týče Británie , tak to je specifický případ, to není Evropa, ale ostrov.
Vlastně udělali stejnou chybu jako když nepřistoupili hned k EU a orientovali se na své bývalé kolonie.

A odmítám řešit , že ve Francii je hodně alžířanů, tunisanů obecně africky původem a v Nizozemí kolik koho.
Švédi jsou sice historicky bez kolonií, ale zas mají historii boje za náboženskou toleranci.

Ovšem co se tady v ČR děje s Ukrajinci a Rusy není normální.
Ukrajinců tady je jen kvůli průmyslu evidentně sto tisíc, kolikrát asi i na černo, je to tu samej Ukrajinec.
Je fakt , že nám jeden Ukrajinec už vládl skrze velmoc SSSR,takže spíš to vypadá, že jsme jako ČR aspirující kolonie Ukrajinců než naopak.
A ten přínos pro ČR je nadsazený, dělaj na sebe, případně na průmysl a na Rusy.

17.9. (Po, 17. 9. 2018 - 19:09)

Děti ve věku 17. let ? Ať...Zrovna tvořím karmickou lest,tak neruš.

17.9. (Po, 17. 9. 2018 - 19:09)

Jsou už 20+ to víš letí to...

sardanapal* (Po, 17. 9. 2018 - 19:09)

Děti ve věku 17. let ? Ať si je vezme Šroidrová dom ...

sdfg (Po, 17. 9. 2018 - 19:09)

Já nevím kdo tady tvrdí, že nemáme cizince.
Ze zemí mimo EU je to 3% populace ČR co žijí a pracují v ČR a jsou narození mimo EU.Pravda jedná se většinou o země nám relativně blízkého sociálně-geografického regionu, ovšem ne tak až docela. Asi tak příbuzní, jako jsou občané čr příbzní západoevropanům, ne zas tak docela, pořád se na nás dávají jako na východoevropany,nakonec i na východní němce se stále dívají jako na východní němce.
Rusové nám příliš příbuzní nejsou.Ukrajinci jakbysmet,Slováci víceméně asi nejvíce.
Imigranti z těchto zemích patrně budou spíše absolventi MGIMO než Oxfordu a pokud se zde usadí, kolikrát se smíšenými úmysly.
Počet residentů z Ruska , je již alarmující, protože překonal tehdejší stav posádky SSSR na území ČR.

Steve (Po, 17. 9. 2018 - 18:09)

Doufám že se Evropa vzpamatuje dříve než jí ovládne prasecký primitivní islám!!!

Tak (Po, 17. 9. 2018 - 14:09)

Vaši píču jsem taky neviděl, ale vím, že ji máte...

Reklama

Přidat komentář