Reklama

Imigranti

bič (St, 12. 9. 2018 - 16:09)

McCarthy nezřizoval žádné...Dobrá, spletl jsem se, ale McCarthy se v podstatě také uchlastal. To, že zemřel na akutní hepatitidu, k tomu mu podle lékařů významě pomohl jeho notorický alkoholismus. To, že nezřizoval uranové doly, to ho neomlouvá, protože v té době ještě uran v USA nebyl významně exploatován. Dělal jiná svinstva. A v uranových dolech u nás pracovala většina civilních zaměstnanců a to zcela dobrovolně, protože zde byly na tu dobu přímo královské výdělky. Akorát byly naštvaní, že jim vězni prznili normy a ničili zařízení. Ty pracovní lágry byly po právu zřizovány pro kolaboranty, zrádce a jiný kriminální odpad. V USA jsou pracovní tábory pro vězně dodnes a nikdo se nad tím nepozastavuje. A co se týká vztahů mezi státy, tak jsi nevědomky přiznal, že jsme jen protektorátem EU. Díky. A s tím se smiřovat rozhodně nechci a nebudu.

Steve (St, 12. 9. 2018 - 15:09)

Tak ted jsi déčko potvrdil,...EU není podvod, ale v tomto chodu dlouho nemůže zůstat vydržet dlouho žít ... EU musí být založena na spolupráci, dobrovolnosti a pomoci - nikoliv na nějakém bruselském pojebaném diktátu kterému šéfují zouflaci a vožralci kteří vymýšlejí naposté pitomosti a nesmysly. (Viz. Merkelka, Juncker a další elity)

12.9. (St, 12. 9. 2018 - 10:09)

...ekonomicky lépe situovaný otrok tak nějak...

D (St, 12. 9. 2018 - 09:09)

Ty si déčko neuvědomuješ,...: Nebo nevidíš, ja EU pořád vymýšlí blbosti, sere se do všeho...

Musíš pochopit, že EU je v současné době především společný trh. A jako taková je zodpovědná i za standardy spotřebního i kapitálového zboží a služeb, které mají v tomto společném trhu platit.

Alternativou by bylo, že by ty standardy Evropě diktoval třebas Berlín (nebo Moskva, pokud by se Evropy dokázala zmocnit).

Doc.Chocholouše (St, 12. 9. 2018 - 09:09)

On Déčko jen trapně...Pravda.

Petr (St, 12. 9. 2018 - 09:09)

McCarthy nezřizoval žádné...dík za potvrzení.Asi sis neuvědomil, co píšeš...Ale nevadí, je to venku...

Petr (St, 12. 9. 2018 - 09:09)

McCarthy nezřizoval žádné...Tak ted jsi déčko potvrdil, že EU je nesmysl a podvod, a že postkomunistické země jsou jen protektoráty...

D (St, 12. 9. 2018 - 09:09)

Hele, Déčko, když tady tak...McCarthy nezřizoval žádné uranové lágry a nikoho nepopravoval. Navíc ani neskočil z žádného okna - to si ho pleteš s Jamesem Forestallem. To je ale celkem jedno.

Zajímalo by mě ale, jestli někdy konečně pochopíš, že malá a slabá země, která nemá nikomu extra co nabídnout, jako je Česko, nemůže budovat rovnoprávné vztahy s obrovskými velmocemi, nebo dokonce supervelmocemi.

Ty to v současné době evidentně pochopit nedokážeš, protože nejsi schopen se ani s takovou banalitou smířit.

bič (St, 12. 9. 2018 - 08:09)

Ty si déčko neuvědomuješ,...On Déčko jen trapně provokuje. Protože žádný normální člověk nemůže zplodit takové nesmysly, jako on.

bič (St, 12. 9. 2018 - 08:09)

: Co tu pořád meleš o...Hele, Déčko, když tady tak kvákáš o Gottwaldovi, tak si také vzpomeň na jistého pana McCarthyho z USA. Gottwald se z toho podle tebe uchlastal. Pan McCarthy se z toho zcvoknul a vyskočil z okna. A já přemýšlím, jestli nejsi nějaký jeho levoboček. Tobě z komančů taky pěkně hrabe. Ty jsi prostě zastydnul někde v padesátých letech minulého století a odmítáš vzít na vědomí současnou realitu. Ale to je tvůj problém.

Radek (St, 12. 9. 2018 - 07:09)

Vůbec si neuvědomuješ...Ty si déčko neuvědomuješ, že jsi také otrok, jen snad ekonomicky lépe situovaný...
Nebo nevidíš, ja EU pořád vymýšlí blbosti, sere se do všeho, a gigantický problém kterým je migrace, přehlíží, či spíše podporuje na ukor vlastních lidí?Neuvědomuješ si asi, že evropa je ve válce?Tvé IQ na to asi nestačí, stejně jako rozum lidí kteří mají i vysokoškolské vzdělání, ale bud se na tom podílí, nebo jsou tvrdě zmanipulováni...
V německu i jinde se lidé bojí cokoliv říci proti migrantům, protože hned jsou fašisti, rasisti xenofobové.Toto je totiž dle EU nové newspeak označení pro VLASTENCE, kteří nechtějí být obtěžováni ve vlastní zemi...Jak demokracie šla do kytek, si ověř tím, že si na youtube pust českou sodu, a to co oni v 90 tých létech natáčeli, by jim nikdo nepovolil dnes, ani neodvysílal, a ještě by je zavřeli za rasismus, xenofobii. Tak se prober blbe.

12.9. (St, 12. 9. 2018 - 06:09)

: Co tu pořád meleš o...vstávat D do růžova

Zoufalka (St, 12. 9. 2018 - 06:09)

Vůbec si neuvědomuješ...Neser se do většinově zvoleného Zemana, když už jsi takový demokrat. Pan zeman bude mít v koulích víc než ty v hlavě i ještě hodinu po smrti. Kup si metr kvalitního lana.

tytyty (Út, 11. 9. 2018 - 21:09)

v porobě a otroci jsme...Zkus Severní Koreu, tam se ti splní sen

D (Út, 11. 9. 2018 - 20:09)

Co tu pořád meleš o...: Co tu pořád meleš o nějaké porobě ? Já jsem pro samostatný stát, který nad sebou nemá nějaké neschopáky z Bruselu, dělá si vlastní politiku a obchoduje i s Čínou, Ruskem a klidně i s celým světem bez nějakých připitomělých sankcí, embarg a bůhví jakých nesmyslných opatření mršících naši ekonomiku.

Tak jistě. Pohrdání západním pojetím lidských práv a svobod, a znevažování výdobytků evropské (i celkově západní integrace) jde často ruku v ruce s trapnou ignorancí. Pochybuji, že lidé jako ty si třeba uvědomují význam celní unie a společného trhu (tedy volného pohybu lidí, zboží, služeb a kapitálu) v rámci EU. Pokud vůbec vědí, že v rámci EU něco takového existuje.

Zajímavé je, že dokonce i soudruh Gottwald byl ještě v době převzetí moci komunisty, maje již za sebou válečná léta strávená v Moskvě, tak natvrdlý a naivní, že se zpočátku domníval, že mu Stalin dovolí dělat polonezávislou politiku. Taky si myslel, že bude se Sovětským svazem "obchodovat" a nebude muset poslouchat žádné "blbé kecy" ze Západu. A než se stačil ohřát na Hradě, už musel zřizovat uranové lágry, dělat štvanice na vojáky, duchovní nebo sedláky, organizovat monstrprocesy, a popravovat i své kamarády. Není divu, že se z toho do pár let uchlastal.

D (Út, 11. 9. 2018 - 20:09)

v porobě a otroci jsme...Vůbec si neuvědomuješ práva a svobody, které lidé v západních společnostech mají, nedovedeš je využívat, nelpíš na nich, a nevadilo by ti ani, kdyby byly sebrány i těm, kteří si je uvědomují, stojí o ně a využívají je.

Jak typické pro všechny komunisty, fašisty, nebo i voliče Miloše Zemana!

Radek (Út, 11. 9. 2018 - 20:09)

Becheletové, zasrané...měla by se vytvořit expresní cesta pro migranty z evropy.

retarde déčko, (Út, 11. 9. 2018 - 20:09)

Takže si přeješ, aby se...v porobě a otroci jsme ted.Ani za komančů jsme tací otroci nebyli.Nikdo nám sem nechtěl nasrat vrahy, byl klid, pohoda a že jsme nemohli někam jet?Dnes na to hodně lidí nemá, nebo se bojí co se mu tam stane...

11.9. (Út, 11. 9. 2018 - 18:09)

tak tady máš odkaz na...Je vidět,že ani v Norsku si nenohou migranti pořídit kosmetiku od Garnier.

Co třeba ty kec (Út, 11. 9. 2018 - 18:09)

Becheletové, zasrané komunistky, že Evropa má vytvořit bezpečnou cestu pro migranty do Evropy. Ať se stará o svého venezuelského kámoše Madura.

Reklama

Přidat komentář