Reklama

jak se odmilovat ?

Tessie (Po, 19. 8. 2013 - 17:08)

Vím, že bude hloupé, co napíšu. Ale napíšu svou životní zkušenost, založenou nejen na mých zkušenostech, ale také na intuici, pozorování života kolem sebe, vyprávění příběhů jiných žen, kterých jsem vyslechla nesčetně...můj přítel ženatý nebyl a tudíž jsem nic nemusela v sobě řešit. Žádné dilema, jen rozmazlování z jeho strany, láska, pozornost, obdiv. Byl to rozvedený vdovec. Měl tedy svého času manželky dvě a své životní zkušenosti. V etapě se mnou to byl svobodný muž, který nebyl od nikoho odváděn. A já neřešila tedy v sobě nic. Přesto si dovolím napsat jeden svůj životní postřeh, spíš jako divačka, než jako účastný člověk a když-tak minimálně. Míč je většinou, z devadesáti procent na straně zákonité manželky ..není tam, jen když je to chorobná hysterka, nemakačenko, alkoholička, člověk, s kterým se život stává nesnesitelný nebo minimálně krajně neradostný. Pak mají milenky šanci. Píši to i z pozice milenky-kdysi. Za předpokladu, že manželka je malinko normální, jsou milenky vždy číslo dvě, pokud se s tím smíří, je to na pohodu, pokud chtějí víc, budou se často trápit. Tady nejde totiž o to, zda manželka si nabarví vlasy na barvu vlasů milenky a předvede se trapně, tady jde o to, s kým ten muž, pokud je normální, prožil desítky let společného života, s kým má děti, s kým desítky let žil dobré a zlé, snídal, večeřel, po které boku které se probouzel i usínal. Ty z nás, které chceme flirt, nemáme problém. Ty, co chtějí lásku a být víc, problém mít mohou. Když pak dojde na lámání chleba, nedojde totiž k rozčarování. Muži jsou dost zbabělé bytosti. Jdou za klidem, jistotou a zázemím, neradi cokoli řeší, je to přímo děsí, hlavně v jistém věku, kdy už něco zbudovali. Pak pálí mosty jen to nezralí a tady není o co stát. Zní to blbě, já vím. Ale je to ze života. Proto radím-zůstat u toho flirtu, aby tu nebyla zlomená srdce.

Valerka (Po, 19. 8. 2013 - 13:08)

Moc a moc zdravím H! No...Dane, je fajn, že jsi zpět. Nechceš nám přeci jenom o tom jiskření v Itálii něco málo napsat? Tvé příběhy na pokračování mi chybí a myslím, že i ostatním. Že bych se cítila nesvá jsem myslela v tom smyslu, že cizí rozhovory se nemají poslouchat, i když v tomto případě to nešlo přeslechnout a já v tu chvíli ze zvědavosti zůstala. Jinak souhlasím, že ten "náskok" bych měla vnímat jako míč na mé straně hřiště.

Dan (Ne, 18. 8. 2013 - 23:08)

Moc a moc zdravím H! No samozřejmě že jsem VÁŠ Dan a velice dobře si Tebe a Janu pamatuju. Pokud vím, tak Jana sem před časem napsala příspěvek a vypadá to, že žije spokojený život - snad se tady zase spolu brzy sejdete, to bych byl rád. Samo jméno JANA se tady v průběhu doby vyskytlo víckrát - jednou se musely číslovat, aby nedocházelo k nedorozuměním, loni zase jedna vypadala jako ta "naše", až jsem se jí radši zeptal přímo, ale ukázalo se, že zdejší fórum zná teprve půl roku. Já taky pokud píšu jinam, tak nikdy jako Dan - je jich víc a vyjadřujou se často všelijak.Valerko, asi to vnímám obráceně (no jo - mužskej), ale já bych se nebál setkání s jeho manželkou, protože "na koni" jsi přece ty - to ona si trapně nechala přebarvit vlasy, ona se snižovala ke sledování, ona musela řešit tvůj pomyslný náskok...ten vyslechnutý hovor je svou přesností hoden obdivu, ať už to bylo o tobě nebo ne (ale nejspíš jo).Během mé nepřítomnosti tady někdo nadhodil otázku, jestli jsem se během toho cestování nezamiloval. :-) No nějaké drobné jiskření tam bylo, ale ono to stačí jak to je.

Valerka (Ne, 18. 8. 2013 - 22:08)

Valerko, jako blesk z...Ašanah, stejně jako Pati - to zní vážně nadějně. Spousta věcí přichází ve chvíli, kdy to člověk absolutně nečeká. Aspoň pomohl rozseknout nezájem prvního a neutrálnost druhého. A taky ses zbavila závislosti na prvním - už vidíš jinýma očima. U mě pořád při starém. Už by mi nevadilo ho potkat. Spíš se budu cítit nesvá před jeho manželkou, když mám přímo od ní potvrzeno, že to ví (tedy pokud se to skutečně týká mě). Všem ze "staré" party přeji dobrou noc a doufám, že se brzo objeví další příspěvky s novinkami.

Pati W (Ne, 18. 8. 2013 - 08:08)

Já jsem taky hloupě...Ursulo, věkový rozdíl patnáct let je hodně, ale pokud jsou oba velmi až osudově zamilování, může to dlouho fungovat. Pokud "jen sex" tak to "jen sex'' musí být z obou stran. Ty jsi zřejmě nevyslovenou dohodu mezi vámi porušila a i proto jsi konec urychlila. Vůbec ti to nevytýkám, málokdo má na sex bez lásky...Takže stejně jako ostatní doporučuji sama pro sebe to ukončit.

Pati W (Ne, 18. 8. 2013 - 08:08)

Valerko, jako blesk z...Tedy Ašanah, to vypadá nadějně

Ašanah (Ne, 18. 8. 2013 - 08:08)

Valerko, jako blesk z čistého nebe se na začátku srpna objevil někdo třetí a převálcoval všechno, co tu bylo ... opravdový zájem vypadá přesně takto, voláme si, často se vídáme, je to hrozně fajn. Rozhodně teď moje psaní nespadá do kategorie "jak se odmilovat". Úplně jasně teď vidím, jak jsem lpěla na něčem, co nemělo budoucnost, jak jsem se vnucovala. Nejlepším lékem je opravdu čas. Opět znamení Raka ... tak uvidíme, momentálně jsem spokojená. Tak přeji hodně štěstí - všem - už dlouho sem nenapsal nikdo ze "staré" party ...

pro Uršulu (Ne, 11. 8. 2013 - 14:08)

Uršulo, jediná rozumná věc by byla ukončit to. Čím dýl se v tom budeš plácat, tím to bude horší a nemá to smysl. On ten vztah bral samozřejmě jen jako sexuální zpestření a buď už ho to přestalo bavit, nebo cítí z tvojí strany nějaký tlak, kvůli tomu, že ty chceš víc než jen sex - a tak se ohání "nezávislostí". Víš, on chce hlavně NEZÁVAZNOST. Tenhle vztah neměl od počátku perspektivu, s tím jsi ale snad musela počítat? Já vím, že to bolí, ale dalo se to čekat, takovýhle konec.

P. (Ne, 11. 8. 2013 - 14:08)

Milá ursulo, vítej v klubu nešťastně zamilovaných...Pokud si zakládá na své nezávislosti, tak mu ji dopřej..Neuháněj ho, neozývej se mu a čekej, až přijde sám. Je to peklo, ale nic jinýho ti nezbývá, když už ses pustila do takovýho nerovnýho vztahu.

H (So, 10. 8. 2013 - 22:08)

Ahoj...v roce 2008 jsem si zde psala s Janou, strašně dlouho jsem se sem nepodívala a teď bych ráda věděla jak se jí daří. Jani, jestli sem chodíš, napiš, budu sem chodit. A jestli DAN, který tady stále píše, je ten náš DAN, moc tě zdravím, snad si na nás s Janou pamatuješ!!!!

ursula (Čt, 8. 8. 2013 - 11:08)

Já jsem taky hloupě zamilovaná.Mně je 40let a on je 25letý student.Dohromady nás svedla náhoda a já byla okamžitě ztracená.Jemu jsem se také líbila a dohodli jsme se na intimních schůzkach.Ze začátku jsem se vznášela v oblacích,sex s ním se mi velmi líbí,ale cítím že z jeho strany už není takový zájem se se mnou vídat.Velmi si zakládá na své nezávislosti. Jsem z toho neštastná,miluju ho,ale on mě ne a dává mi najevo nezájem.Cítím se z toho v pasti a nevím jak se od mych citů oprostit. Náš vztah trvá 5 měsíců. Děkuji za jakoukoli radu

Valerka (St, 7. 8. 2013 - 21:08)

Dnes jsem ve sklepě vyslechla rozhovor jeho manželky s jí zřejmě blízkou osobou. Svěřila se jí, že si manžel už několik měsíců myslí na jednu sousedku z domu. Když se jí ta druhá žena zeptala, co s tím bude dělat, řekla jí, že manžel je takový ňouma, že to v tomto případě nikam nedotáhne, ale že by ho nechtěla podceňovat. Pak se jí ta druhá žena zeptala, jestli se pro to snažila něco dělat. Manželka řekla, že se s ním o tom nikdy nebavila a že si kvůli tomu obarvila vlasy, ale že to mělo nulový efekt, že už si pomalu nepamatuje, kdy s ní naposledy spal, že vedle sebe žijí jako nejlepší přátelé. Více jsem slyšet nechtěla - pokud nemá něco dalšího "rozdělaného", s velkou pravděpodobností se to týkalo mě. Naštěstí o mně nevěděly. Teď mi spadl kámen ze srdce, že to nikdy nezačalo.

Valerka (Út, 6. 8. 2013 - 20:08)

Pati, taky bych řekla, že jsem na dobré cestě, zvlášť když se z něho vyklubalo takové střevo. Ašanah, čas je v tomto případě skutečně nejlepší lékař. Když už to jde do ztracena, dřív či později to zřejmě vyšumí. Snad aspoň zůstaly hezké vzpomínky. A s tím druhým je to nemastné neslané? Fialko, hlavně ať ti podzim přinese úsměv na tváři:-) Mirando, snad jsi stále věrným čtenářem a pokud mohu mluvit za ostatní, budeme se těšit, až se ozveš. A kde se toulá Dan? A Tessie?

fialka (Po, 5. 8. 2013 - 22:08)

Tato diskuze jde nějak k...ahojte, taky semtam nakouknu...po trochu rozpačitém jaru jsme zase trochu obnovili kontakty...ale teď přes prázdniny se nám do toho pletou dovolené, tak se nevidíme moc často...už aby zase byl podzim :-)

Pati W (Po, 5. 8. 2013 - 21:08)

Tato diskuze jde nějak k...Myslím, že je to jen otázka pár týdnů a přestaneš na něj myslet a překvapí tě, když ho náhodou potkáš. Jsi na dobré cestě

Pavel 35 (Po, 5. 8. 2013 - 21:08)

Protože se dlouho nikdo neozval, tak zase přispěju svoji trochou do mlýna. Můj případ se dovyvíjel tak, jak jsem od počátku očekával. Nebudu psát zbytečné podrobnosti, ale jdeme si každý svojí cestou. Co jsem chtěl ale zdůraznit, hlavně pro diskutující dámy je, že si opravdu vážím, že se zde probírají emoce a citová stránka. Prostě srdíčko na dlani, přitažlivost a tak.Měl jsem tu smůlu, že jsem v životě narazil hlavně na ženy, pro které je rozhodující finanční stránka. Někdy to opravdu bylo drsné, a některé příběhy z této diskuze by dotyčné asi nechápaly. Skoro mám pocit, že už nejsou ženy schopné normálního citu :(Beru to tak, že název diskuse je: Jak se odmilovat? Radím totálně zprotivit a nelitovat ničeho. Jinak vás city zničí. (Můžete si je nechat pro někoho jiného na později )

Ašanah (Čt, 1. 8. 2013 - 18:08)

Tato diskuze jde nějak k...Sešla jsem se potřetí s druhým ... a s NÍM upadá kontakt. Jsem ráda, že jsem se zbavila té závislosti. Už jsme se neviděli víc než 9 měsíců. Čas prostě funguje a je to dobře.

Tina (Čt, 1. 8. 2013 - 10:08)

Tato diskuze jde nějak k...Zdravím! Nahlížím často, ale nějak není o čem psát. Všem pěkné léto!

Valerka (St, 31. 7. 2013 - 21:07)

Tato diskuze jde nějak k ledu:-( Kdepak všichni jste? Dane, jak to dopadlo v Itálii? A co ostatní - Ašanah, Miranda, Tessie, Pati fialka, Tina a další milí přispěvatelé? U mě nic nového. Užívám si léta plnými doušky. Ač se to zdá neuvěřitelné, stále se mi daří vyhýbat se mu a už bych to mohla počítat na měsíce. Dnes se snažil, když uslyšel, že se jako rodina vypravujeme ven, hned někam narychlo musel odjet a ve dveřích se naštěstí zdravil jen s dětmi.

Markéta (St, 24. 7. 2013 - 12:07)

Píše jak by tě pomiloval, kdyby jste byli spolu? To je to samé, jako ten můj. A skutek utek, žádné reálné setkání na obzoru.

Reklama

Přidat komentář