Reklama

Kdy se pozná těhotenství ?

Luisa (Po, 4. 1. 2010 - 22:01)

Dane na dite sice musej bejt dva ale pokud ti rekla ze bere antikoncepci a pak si ji zapomnela vzit tak je to jeji zodpovednost protoze kazdy holce a zensky musi bejt jasny ze zapominat antikoncepci neni jako zapominat na rohliky a ze kdyz prijde do jinyho stavu tak to bude hlavne ta holka kdo to odsere. Je to pul na pul chlap se ma informovat jestli je holka chranena a paklize ne tak do ni nema strkat curaka.Ale jestli mu holka lze nebo zapomina na prasky tak do sebe ty curaky nema nechat strkat!!!

Xenie (Po, 4. 1. 2010 - 11:01)

ahoj...rada bych vedela kdy...Prní příznaky těhu se mohou dostavit i velice brzy. Záleží,jak dobře znáš své tělo a jak jsi vnímavá a citlivá. Jednak je to napětí v prsou,bolestivost bradavek a potom třeba i jakási dušnost či změna frekvence dýchání. Může se stát,že najednou ti jakoby nestačí vzduch,máš skrácený dech,který je rychlejší oproti normálu no a potom jsou ty známé zvláštní pocity v břiše,změna chutí, zintenzivnění citlivosti na nejrůznější pachy atd. ale upozornuji,každá žena má projevy jiné,některá o těhu nemusí vědět třeba do pátého měsíce, než začne dítě kopat... :-)

Xenie (Po, 4. 1. 2010 - 11:01)

tak to bych byla v klidu......Chyba! Spermie mršky přežijí v těle ženy i několik dní. Nemysli si,že se frkne do pochvy sperma a hned se jedna uhnízdí. Holky si tam vyčkávají na nejvhodnější okamžik,kdy bude vajíčko hezky nejzralejší a nejpřipravenější na oplození. Samozřejmě,že nečekají čtrnáct dní,to opravdu hynou,ale v období,kdy je zrovinka ovulace nebo je na spadnutí,si ty mršky ocáskaté počkají aby se mohly uhnízdit... :-)

Xenie (Po, 4. 1. 2010 - 10:01)

Dobrý den,
je mi teprve 16 a...Dane, po čtrnácti dnech se pozná leda kulový! Může mít v moči zvýšené hladiny,které by ukazovaly na případné těhu,ale je to ještě tak krátká doba,že je ta pravděpodobnost velmi malá. Budete si muset počkat minimálně měsíc a pak hezky zajít na gyndu a na testy,at je stoprocentní jistota. Ještě ti chci říct,že není vyhráno,pokud dostane partnerka menstruaci,poněvadž se stává (a stalo se i mne) že se menses dostaví napříč těhotenstvím. Takže krvácení není výhra,nemusí znamenat hned,že začnete bouchat šampáno...Jo hochu,sex není žádná sranda...

Xenie (Po, 4. 1. 2010 - 10:01)

ahoj je mi teprve 15 a asi...Bože můj Alenko z orálního sexu neotěhotníš a je tak malá pravděpodobnost, že bys otěhotněla ze spermatu,které ti tam zavedl třeba rukama,že nemusíš mít vůbec strach. Jo,kdyby jste porovozovali sex se vším všudy a stříknul do tebe,to by byla jiná! Prsa se ti zvětšují,protože se mění hormonální hladina v těle díky tomu,že tě v dohledné době čekají měsíčky. Nešil prosím tebe.

Xenie (Po, 4. 1. 2010 - 10:01)

Dane,jak je vůbec možné,že jste se dostali do téhle situace? To snad ani není pravda. Chápu,že je ti z toho mizerně,ale, pokud vím,na udělání dítěte jste byli dva. Těžko by tvá partnerka otěhotněla ze vzduchu,tak se k tomu koukej postavit čelem. Rady typu pryč od ní,to je opravdu jak pro děti základky. Ted byste sakra měli držet při sobě! Bude tě ještě potřebovat,protože, jestli jí tedy někdo přesvědčí o tom,jít na potrat,tak to není žádný med a povleče se to s ní pak celý život stejně,jako kdyby si dětátko nechala. Měli byste to vyřešit co nejdříve,aby jste čekáním a rozhodováním nakonec neprošvihli možnost miniinterrupce,pak už by to bylo dost nebezpečné. Promluvte si rozhodně s rodičema,jednak ten zákrok není zadarmo,pak taky je bude partnerka potřebovat i jako psychickou oporu a pomoc. Šestinedělí bude mít jako každá jiná těhule. A jestli se rozhodne dítě si nechat,pak se k tomu budeš muset postavit čelem a hezky zodpovědně,né jako doposud,kdy jste si užívali a na následky jste nemysleli. Jinak jí řekni,at si udělá klidně testy třeba tři,je to jistější,občas se totiž stane,že se jedná o fiktivní těhotenství,prostě blbne organismus a tváří se,jakoby šlo o těhu a přitom žena gravidní není...Hodně štěstí

jana (Ne, 3. 1. 2010 - 17:01)

Záleží na tom, kolik ti je let. Do 18 ano.

LOL (Ne, 3. 1. 2010 - 17:01)

Prosím vás kdybych šla na potrat museli by o tom vědět rodiče??

jana (So, 2. 1. 2010 - 14:01)

Řekněte to rodičům, stejně se to bez nich řešit nedá, kdo by vás živil? Ovlivní to celou rodinu. Řekni to rodičům, je to lepší než čekat, stejně by se to zjistilo a pozde.

mamina (So, 2. 1. 2010 - 14:01)

Mládenci, dávejte si sakra pozor, existují i mrchy. Danieli nedělej nic, možná vi vymýšlí a to dost nechutně, aby tě potrápila. raději pryč od ní a příště, kondom.

Daniel (So, 2. 1. 2010 - 13:01)

Je jí taky 16. Dnes si udělala test...a je těhotná. Jsem v koncích... A ona pořád říká, že mi nechce ublížit, že se radši nebudeme stýkat. A na potrat prý nechce. Jak jí mám přemluvit, aby na potrat šla? S rodičema se mi o tom zatím mluvit nechce, ale stějně se to dozví. Co mám těď dělat? Poraďte mi někdo, nebo nevím co budu dělat.

lana (So, 2. 1. 2010 - 13:01)

i kdyz jsem taky v pitomi situaci, tk ti skusim poradit,kup tehostensky test aby si ho udelala nebo ji rekni at jde ke gynekologovi bo tk a jestli je ..tk byste meli zacit sestrit aspon 4000kc na miniinterupci bo tk hlavne ji v tom nenechej,a kolik j i vlastne je ???

Daniel (Pá, 1. 1. 2010 - 22:01)

Dobrý den,
je mi teprve 16 a před 14 dni jsem měl pohlavní styk 16ti letou dívkou. Něměl jsem kondom, ale ona bere hormonální antikoncepci. Dnes jsem se od ní dozvěděl, že je asi těhotná, protože prý v ten večer, co jsme spolu souložili si nevzala antikoncepci. Nevím jak to jinak napsat, ale vím, že jsem "ho vytáhl" dříve, než jsem ejakuloval. Prý zvrací a menstruace se jí o pár dní opozdila. Je možné, že po 14 dních se pozná těhotenství? Do ní se dostalo maximálně pár kapek sperma. Jsem z toho na dně, nevím co mám dělat. Co když bude těhotná? Co mám potom dělat? Prosím o radu!!!

lana (Pá, 1. 1. 2010 - 20:01)

pomoctemi uz nemam tyden mesicky a vysiluju , mela jsem prvni pohlavni styk pred 2 tydnama,chraneny ale jk si predtim nez jsme ho meli jsem mu ho vyhonila a on se udelala newim jestli sperma zustali na jeho rukach to tk nejk se to asi do me dostalo, je mi teprve 16, a kdybych byla tehotna co bys delala?,rodice by me vyzenulu s bytu, delala jsem si tehotensky testy a vysli negativne,ale problem je ze nemam mesicky,mam zvetsena prsa a chce se mi zvracet....a boli me bricho....prosim pomocte m i

Zdeněk2 (Pá, 1. 1. 2010 - 09:01)

Jsem sice chlap, ale vím, že krvácet můžeš začít kdykoli v té týdenní pauze, kdy bereš jenom neaktivní pilulky. Nemusíš tedy mít strach.

Týna (Pá, 1. 1. 2010 - 02:01)

Ahoj holky, mám dotaz. Chloe je má první antikoncepce, takže v tom ještě trochu plavu a doufám, že jsem nic nepodcenila. Začala jsem ji brát hned prvni den sve menstruace. Vzala jsem si ji ale až večer, resp. v noci (z důvodů cestování), přičemž jsem to dostala ten den ráno a tak nevím, jestli už nebylo pozdě, co myslíte?
Nicméně první nechránění styk jsem měla až osmý den, co jsem brala aktivní prášky, tedy v době, kdy jsem v sobě měla osmý prášek, takže i kdyby si ten první prášek vzala později (dejme tomu, že by to tělo bralo už jako za druhý den až patý den, jak je to psané v přibalovém letáčku), mělo by to snad být ok, protože tam píší, že rizikové jsou pak následných 7 dní (měla by se používat i jiná ochrana).
A dnes si beru třetí neaktivní tabletku a zatím jsem menstruaci nedostala. Co vím od kamarádek, dostávají jí téměř hned. Tak ted nevim, zda je to normální, nebo zda je možné, že bych byla těhotná. Poradíte mi některá?

Aniette (Ne, 31. 3. 2013 - 21:03)

I tohle téma probíráme na stránkách komunity VZP - www.komunita111.cz nebo www.trijednicky.cz

(anonymka) (St, 27. 3. 2013 - 15:03)

Po vynechání menstruace. ;-)

lucijanda (St, 27. 3. 2013 - 11:03)

dobry den chtela byc ze zeptat vcera jsem mela styk s pritelem ale bohuzel jsme nemeli ochranu tak nejspis kapka spermie vnikla do pochvi dite neplánujeme!Tak se chci zeptat po jake dobe si muzu udelat test dekuji moc .

jana (Čt, 21. 3. 2013 - 13:03)

Dobrý den chtěla jsem se zeptat jestli je možné otěhotnět během menstruace,menstruaci jsem měla od 27.2 do 4.3 a s přítelem jsme se milovali naplno.19.3 jsem byla u gynekologa protože už delší dobu mám menstruaci 2 krát do měsíce,a je možné že by to už poznal?Dostala jsem léky na srovnání menstruace jmenují se norethisteron,a proto se bojím kdybych náhodou byla těhotná aby to miminku neuškodila.Ale dělala jsem si test 20.3 a byl negativní.děkuji

Reklama

Přidat komentář