Reklama

Panická porucha 3

DITA (Čt, 11. 8. 2005 - 00:08)

Romanko, to je nepříjemné, já vím, držím vše, at ty mrchy přejdou!!! Vem si hořčík a vápník.Máš Es i v klidu, nebo jen při pohybu?

DITA (Čt, 11. 8. 2005 - 00:08)

MIloši, já si taky říkám, jestli jsi to ty, co sem psal , že jde na operaci, pak se dlouho neozval. My vzpomínali, ale žádné zprávy od tebe nebyly. Jak ta operace dopadla? Proč nezkusíš jiného psychiatra? Co léčitelství?

Miss (Čt, 11. 8. 2005 - 00:08)

Padám unavou, dneska k ohnu nejdem:)Evka rková myslim že to nase nocne sedenie nabite zvlastnou posilujucou energiou bolo ako psychoterapia, bolo to fajn.Helík, čo si skřítek?:))neverimTo fakt si jazdíš žiletkou po zapästiach brr až ma striaslo to nerob vyhodit ich vsetky, alebo maximalne si snimi ohol nohy:)Potrebujes prist na ine myslienky tu je jednoznacna pomoc:praca, z coho žijes ked nerobis preboha???pp ne pp žit musime predsa, ja som bez roboty 3 mesiace a mam pekne depky, predtým som sice len 2 mesiace robila, ale bol to aspon plat o niecom že aj po vrateni katasrofalnych dlžob sa dalo vyžit 3 mesiace, peniaze dosli a ja musim naspät.Dandy-no bud rada že sa balis len na dovolenku ja ked som sa balila na 2 mesiace na Sardiniu to si mala vidiet ako som lietala po izbe! vsade rozhadzane oblecenie, kufre, tašky, plno veci, rozm´ýslanie ako teplo tam bude co mi bude treba a co nie, nakoniec ako vždy som si zobrala zbytocnosti:) a dve sukne, tricko,sveter, kabelku, čižmy, slapky, uteraky som tam vyhodila, lebo som už nemala miesto:)niesla som si odtial kopec nových vecí a 4 pary nových topanok + 3 ktore som tam niesla:)Už som poucena a ked tam poletim tak si už vezmu jenom jedno zavazadlo:))Este som sa chcela opýtat prečo volas Julcu Tonka?:)ááááá kedy to presne cestujes do chorvatska? to vydržíííš je to najbližšie more neboj ty nič:) ja som sla autobusom do Ríma s pp 29 hodín a prežila som to:) bez spanku som dorazila na letisko kde mi agentura nezabezpecila letenky a ja som vtedy este nevedela ceknut po taliansky ver ine zažitky mam za sebou:)z posledných penazi som si musela sama kupit letenku, ak by na Sardínii nebol seriozny sef, nemala by som sa za co ani vratit na Slovensko:))ale vtedy som si povedala že to nevzdam ak by som to v tej chvili vzdala, som si predstavila reakcie ludi doma, vidis co sme ti hovorili, už by som pocuvala reči mojej mami o mojej naivite a neschopnosti, tak som sa vzchopila a povedala si jedno vetu Ja to dokažem!!!a tak aj bolo:)musis presvedcit svoje podvedomie o tom co je pre teba dobre!vsetko bol risk ako svina, na letisku som stravila este 9 celých hodin bez jedla, bolo to priserne a ja sa citila strasne bezmocne, tak zufala som snad este nebola.Roman AD na principu SSRI najma paroxetinove utlmuju telesne pocity, po troch brania parofetinu som už evedela co je sex bol to priserný pocit, hned som sa toho zbavila.

Ája (St, 10. 8. 2005 - 23:08)

Pajko budeme v to doufat. Jediná nevýhoda je v tomto případě ta anonymita internetu,kdy nemůžeme opravdu než jen slovy pomoci,a věřit, protože pokud se Miloš neozve sám,nikdy se nic nedozvíme.A já jdu do hajan, neboť už sem to sezení tady přehnala a cítím jak zase hořím. Brú noc i tobě Miloši a jasné nové ráno.

Pajka (St, 10. 8. 2005 - 23:08)

Život není peříčko... Miloš sem psal podobně laděné příspěvky už loni v březnu před operací a jak vidět, povedlo se mu zachytit se a žít dál. Krize přicházejí a lidé je překonávají, takže nezbývá než doufat, že se mu to podaří znovu. Je bojovník...

Ája (St, 10. 8. 2005 - 23:08)

To nemyslíš vážně, já vím, trpět je hrozné, ale přece jsi sem dnes za námi nepřišel abys nám oznámil,že dnes končíš. Zkus si tady s námi ještě 14 dní povídat a pak uvidíš, neboj se smrt na tebe v tomhle případě počká vždycky.

Miss (St, 10. 8. 2005 - 23:08)

NIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEMiloš neblazni, KAZDY jeden z nas co tu je zvlada denný boj s veternými mlynmi, je mi zle denne a som tu a milujem život, lebo ma naucil a ukazal mi mnoho krasnych veci a stale VERIM že raz mi ukaže cestu ktora mi pomože a ja uvidim že nadej nebola zbytocna, NADEJ je ta sila, ktora ta udrží na žive, len musis zacat verit v jej silu, musis si posilnit vôlu a konat! nie sediet doma s myslienkami na vraždu, chces zomriet skor ako ti osud nadelil?to sa nerobí, si predstav o co vsetko by si prisiel, nikdy nevies cim je ta tajná pokladnica naplnena, akými usmevmi, akými ludmi, akými vyriesenými problemami, akými RADOSTAMI, ktore by si už nikdy nezažil ani nepoznal, zazraky sa deju len treba v nich verit a v jeden den určite aj tebe vyjde slnko, spomedzi tých mracien ktore vznikli v tvojok svete.

MILOS-- (St, 10. 8. 2005 - 23:08)

AJO,ja vedel,ze uz mi nikdo nemuze pomoct. jsem ztracenej. Zabiju se, tohle by neprezil nikdo...ani kvuli rodicum to nelze v teto mire snaset. JSI mila,moc diky,sbohem vsem.... DRZIM VAM PALCE,JA TO VZDAVAM.

Ája (St, 10. 8. 2005 - 23:08)

MILOSI znazím se seč můžu,ale jsi moc negativní. Napadá mě, jestli už tvoje tělo není otrávený z těch tun chemických sraček, co si do sebe musel nacpat. Dívej napadá mě jedině, že umřít musíš stejně, tak to nech na pozdější dobu, a snaž se, aspoň kvůli těm rodičům, i ti za to stojí,když mají jen tebe a starají se. Rozhodně si nemysli,že by jim bylo líp, kdyby ses rozhodl ted ze života odejít.

Ája (St, 10. 8. 2005 - 23:08)

KÁJO a v jaké lokalitě hodláš zakotvit?JINDRO já mám protlátky proti EB viru už 10 let, to má asi hodně lidí, jen někomu to dělá větší problémy, i ostatní svinstva mi zjištovaly..borelku....atd. a celkem nic.Je možný že se to taky občas reaktivuje jak to tu měla třeba Iveta,která sem chodila, a může z toho vzniknout únavový syndrom.No nevím něco tam ještě kromě PP asi bude, protože sem v tomhle směru byla od státnic celkem v pohodě a žádný záchvaty paniky mě nevyčerpávaly, maximálně když sem cítila vnitřní třes tak sem to vždycky zahnala včas.A přesto mám příznaky virozy.Ale tu životosprávu já dodržuju. Celkem zdravou stravu, žádnou kávu, alkohol, akorát ponocuju a tím,že nikam nemusím,tak chrápu do desíti i dýl a to sem pak jak zmlácená. I když je hodinově spánek dlouhý ideální by to bylo chodit dřív, a ráno vstát třeba do osmi.Jenže mě to večer nejvíc všechno baví a sem v pohodě.No a pravidelný pohyb v tom mě omezuje to tělo bez energie, nebo spíš taky,že sem po aktivitě,pak dlouho unavená.A jak s tím tvý kluci zvládají běžnej život? Užívají si jako ostatní mladí lidi?možná jim tojde líp než mě, protože netrpí PP.....

MILOS (St, 10. 8. 2005 - 23:08)

Romana---- hospitalizovanej jsem byl v Bohnicich, na Karlove dohromady 2roky...i elektrosoky mi davali nepocitaje ty tuny leku. tam k tem hyenam uz nejdu,radsi chcipnu, milos

Ája (St, 10. 8. 2005 - 23:08)

Musíš si najít nějakou motivaci, vyjít třeba ven na procházku, aspoň kousek, třeba s mámou, určitě bys viděl jak by jí to dodalo radost, kdybys jí o to požádal at jde s tebou.

Ája (St, 10. 8. 2005 - 23:08)

Miloši Omega 3- se kupují v každé lékárně je to doplněk stravy.A je i v rybách, ale těch bys tolim asi nesnědl.A taky bych to zkusila s nějakou meditací, relaxací, hlubokým dýcháním, a tím aspoň krátkým pústíkem. pročištěním těla od toxinů a zdrvou výživou.

Romana (St, 10. 8. 2005 - 23:08)

Miloši, já myslím, že ve Tvém stavu by to chtělo hospitalizaci.

Romana (St, 10. 8. 2005 - 23:08)

Jindro, díky moc, že jsi mi odepsala, dost jsi mě uklidnila. Já jsem si už ES taky ani nevšímala, ale od včera jsem měla jednu za druhou a to mě docela vykolejilo.Kluci jsou už delší dobu zdraví-ťuky ťuk, takže je nám dobře.Koukali na atletiku, halvně je nadchl desetiboj, protože tam byli 2 Češi-Tomáš Dvořák a Roman Šebrle- kluci jsou Roman a Tomáš, takže každý fandil tomu svému. Když byl závěr a Tomášek zjistil, že se Dvořák neumístil, tak brečel-úplně se s ním ztotožnil, jako že to závodí on.Fakt jsi mě uklidnila, tak se měj dobře!!

milos (St, 10. 8. 2005 - 22:08)

Karel--- a ty OMEGA kyseliny se daji sehnat nebo jen na predpis??? znas nekoho komu by to moc pomohlo??

MILOS (St, 10. 8. 2005 - 22:08)

KAREL___TEN profesor jak jsi o nem mluvil je v Praze??

MILOS (St, 10. 8. 2005 - 22:08)

MARTINKO A V CO MAM DOUFAT,KDYZ VSECHNY KLASICKE I ALTERNATIVNI POKUSY SELHALY? jsem navic zavislej na lekach a to strasne moc.... existuje pomoc? kdyby mi bylo aspon hodinu denne dobre,tak se to da prezit...takhle ne. tak mi porad,PROSIM....

Karel (St, 10. 8. 2005 - 22:08)

Milosi, mozna mas nejtezsi problemy ze vsech tady, kdyz nezabira zadny lek ani jako docasna uleva. Chut na sebevrazdu muze souviset s nejakym problemem mozku po tom urazu (myslim jsi psal o urazu hlavy jako zacatku problemu). Jestlize nic nenasli lekari, nemusi to byt velky a neresitelny problem. Napada mne hodne veci, ktere by mohly mit vliv. Jako prvni me napadl jeden podobny pacient prof. Nikolajeva, ktery lecil psychicke symptomy a pod nimi lezici nemoci mozku dlouhymi pusty. Ten jeho pacient mel trvale myslenky na sebevrazdu a prof. N. ho premluvil, aby tu sebevrazdu spachal tak, ze nebude nekolik tydnu pod lekarskym dohledem na jeho klinice nic jist. Pacient nic nejedl a do mesice prestal myslet na sebevrazdu a po navratu k jidlu byl zdravy, ozenil se a byl trvale vylecen. Ale pust takhle dlouhy (a kratky asi nezabere) je treba provadet pod lekarskym dohledem.V mozku muze byt taky nejake bakterialni lozisko, nejake toxicke lozisko, lehce poskozena tkan co neni videt na pristrojich, mozna by pomohla regenerace omega3 mastnymi kyselinami (na deprese zabiraji hodne casto a jsou nejdulezitejsim stavebnim tukem mozku), zeleninova cistici dieta (deprese muze byt i mozkova alergie) atd. atd. Muze to byt moc veci a taky jejich kombinace. Je dobre studovat vsechno, co se ti dostane pod ruku z mediciny a alt.med., protoze clovek si vzdycky nejvic pomuze sam. Na druhe strane u depresi clovek casto nema silu cokoliv podnikat, tak proto je problem, ze na tebe nezabiraji zadne prasky, ktere by te aspon nastartovaly k hledani. Ale mozna na tom nejsi jeste tak nejhur, kdyz jsi schopen prijit sem a mas chut hledat pomoc. Zkus treba taky kontaktovat dalsi psychiatry. Drzim palce.

martina (St, 10. 8. 2005 - 22:08)

tak ted, kdyz jsi nasel tyhle stranky, tak to nebal a neodchazej prosim, zkus zacit tady tu komunikaci, co ti chybi, hodne lidem to tu pomohlo, musis verit, ze bude lip - me je lip i kdyz by mohlo byt jeste lepe, ale ja jsem rada, ze tu je tolik skvelych lidi - neodchazej.

Reklama

Přidat komentář