Reklama

Panická porucha 3

Judita (Čt, 11. 8. 2005 - 20:08)

Helíku, mimózo ahoj:))), mimochodem mimóza je krásně vonící rostlina a dle encyklopedie "se po otřesu svinuje a záhy zase narovnává" Tak čtu o tvém traumatu se zaměstnáním, neboj se dělat něco jiného, než jsi vystudovala, zvláště když na učení si netroufáš, což se ti ani nedivím, a s našimi problémy rovnou na stupínek každý den... To je opravdu na bod 4) dle Dity. Já vystudovala úplně odlišný obor (výtvarnou školu) než co dnes dělám a uživím se tím myslím, jsem účetní. A úplně tady nadskakuji, já bych moc potřebovala kolegyňku na výpomoc a nutí mě to se tě zeptat, jen mám obavy, že budeš úplně z jiného konce světa. Nevím teď jestli jsi psala odkud jsi, ale zkus to, náhody existují. Já vlastně už jsem o tom chtěla psát Pajce. Pajko jak jsme tu spolu mluvily o těch "plesech" (Helíku, to byl tenkrát takový miloučký překlep když ona reagovala na mé trápení - dala jsem výpověď protože už tu práci nestíhám, na jednoho člověka je toho moc - a citově jsem se of firmy "odlučovala" )tak to mělo pokračování. Udělala se dlouhá porada, že se to tedy musí řešit, s výsledkem, že se přijme nová administrativní síla, která bude brát telefony a psát objednávky a ve volných chvílích mi pomáhat, no a že se udělá konkurz. Tak jsem odjela do klidně do Jeseníku a po návratu se ptám jak to vypadá a bylo mi řečeno no, že jo, ale teď není čas, možná na jaře (!)A, že už nemám důvod k té výpovědi, když už rozhodli. Chvilkama si připadám jak blbec, ale vlastně je to tak, že co si nezařídím, to nemám.Takže Helíku, kdybys byla poblíž je tu místo, a bylo by to za víc než za učitelský plat.Ájo, jestli to Helík nebere, tak co ty? Holky kdyžtak mi mailněte, odkud jste, napsala bych podrobnosti (a uděláme konkuz:)))))) Vždyť bychom si rozuměly, jedna z nás by dělala, pak by řekla té druhé, já mám paniku a šla by se projít k Labi. No to by se mi líbilo. Já vím je to chaotické, jen už zas toho je hodně co chci stihnout,ještě jdu navštívit dnes rodiče, otce postihla alergie z léků, tak to jdu zkontolovat, naordinovala jsem mu Zyrtec a léky vysadit, v podstatě je nepotřebuje, nechápu proč mu je doktorka napsala (ale o tom u mluvíme stále) ale ještě chci něco prostudovat.Anie, EviS.,Dito,Martino,Jindro, Dandy, Draho,Romano,chtěla jsem i vám psát. Zdá se však, že nejen je to časem, ale po té smršti příspěvků já to nezvládnu, asi mám něco s mozkem. Přesto však Helíku a Ájo platí výše uvedené.

DITA (Čt, 11. 8. 2005 - 20:08)

lIDIČKY DRAZÍ, DNES NAVEČER JE VE MNĚ CHAOS A MIZÉRIE. MISS- ráda jsem tě potěšila...LENÍKU- chápu, že máš nervy na pochodu.ROMANKO- jak bylo dnes s Es ?

Nika (Čt, 11. 8. 2005 - 19:08)

Romane, tak já tidám vědět během zítřka potřebuju se domluvit ale odjíždím k příteli, tak se budu domlouvat až zítra.

Nika (Čt, 11. 8. 2005 - 18:08)

no vidíš, já jsem si to myslela. Ale tak yjsem zažila i chatky pro 3, tak jsem si jenom tipla:-)))))

Roman (Čt, 11. 8. 2005 - 18:08)

Niko, ano, chatka je pro 4 lidi :-)

Nika (Čt, 11. 8. 2005 - 18:08)

hojky zdraví slunečná Soběslav.Lidičky, plánuju na živohošti chatku, hl z dovodu nočních nízkých teplot nevin jak bych dopadla ve stanu a hned pak frčím pryč, nemůžu byt nastydlá víc než teď:-)))Ale - stojí 600 nebo700 na den. Přijela bych asi s mamčou, máme hodně kamarádský vztah a ta chatka je tipuju tak pro 4lidi. Takže pokud by někdo chtěl chatku, tak bysme si jí mohli vzít dohromady, ať ušetříme. Kdyžtak mi písněte na 608 903 996 a domluvíme se a pak dáme vědět ROmanovi.Ogopogo WELCOME!!!Už jsem se uklidnila s tou školou nějak to neřeším, někam prostě půjdu a uvidíme. užívám si poslední týden brigády.Juditko někdy v červnu tuším jsi psala, že pojedete v sprnu do Soběslavi, platí to?Jinak si vás jdu přečíst, je toho tady mraky.PAPAPAJo a Miss všechno nejjjjjjjjjjjjjj k tvému svátku hezky si to užij.

Ája (Čt, 11. 8. 2005 - 18:08)

No právě já jdu jindro na imunologii, koncem srpna, ale jdu tam už po několikátý a žádnej zvrat to určitě nebude. A to mám prý nejlepšího imunologa, kterej jde sehnat.Dandy, když mě právě když sem ted doma v pohodě a klidu a už dlouho od státnic odpočívám bez stresů, je mi celkem fajn, ale při pomyšlení na ten kolotoč je mi mdlo, a vidim jak by to všechno bylo.Leni,já nejsem můj přítrel a k dětem zatím netíhnu, a opravdu si ho ted nepřeju, i s těma svýma virozama a zdravým by to ode mě nebylo ohledupné a byl by to pěknej záběr na organismus i pro to dítě. Musím se dát dohromady a především si ho přát a těšit se na něj. Tohle by nebylo fér.

jindra (Čt, 11. 8. 2005 - 17:08)

Ahoj Ájo, úplně chápu Tvoje obavy s tou prací. Taky si nedokážu představit denně někam muset chodit, protože mi taky bývá často blbě. Ptala ses, jak kluci to všechno přes ty jejich zdravotní problémy zvládají. No, zvládají to, zvládnou jít i "pařit", ale pak jsou celý víkend na nic, myslím co se týká doma nějaké práce a pomoci. Prostě vyspávají. Měli ve škole hodně zameškaných hodin, ale nakonec mladší odmaturoval, starší je na vysoké.Jsou asi víc unavení, ale přesto všechno si myslím, že žijí normálně, jako jejich vrstevníci. Snažím se, aby nemoce pokud to jde vyleželi a nic nepřecházeli. Ty to taky pěkně vyhajej, za pár dní bude líp!! Měj se!!Romano, jak je dneska? Úplně jsi mě dojala, jak jsi psala, že kluci sledovali atletiku a ztotožnili se s těmi jejich jmenovci, jsou úžasní!!!!! Já jsem dneska po veliké hádce s mužem (mimochodem pracujeme spolu, teď o prázdninách jsme denně spolu 24 hodin, to je už pomalu na provaz:-(( ), takže ES otravují, ale odpoledne jsem se prospala a teď jsem už docela v pořádku.EVI S, ta vyšetření dělá doktorka na alergologii, ale i imunolog by Ti je měl udělat, něco může třeba i obvodní. Zkus se zeptat, taky jsem kdysi absolvovala vyš. na imunologii, no, nic moc...kluci to mají asi po mně, myslím tu sníženou imunitu.Tak pěkné odpoledne, konečně se objevilo sluníčko i u nás!!

Roman (Čt, 11. 8. 2005 - 17:08)

Hojdahoj,tady je ceníček chatek ve středisku Krakonoš v Živohošti (díky Juditko) :-)http://www.centrumkrakonos.cz/ceny_w.htm

Dandy (Čt, 11. 8. 2005 - 17:08)

Ájko, nejde jen o to živení, jde o to aby ses dostala mezi lidi, překonala ten začátek a pak už to bude dobrý. Školu jsi taky zvládla (to už jsi měla pp?) . A s tím miminkem je to to samý. Naopak četla jsem, že někomu těhotenství i pomůže, přece jenom hormony začnou víc pracovat:-))A pak když se to narodí (aspoň ze začátku) budeš mít takový kolotoč, že zapomeneš na PP.A když Ti bude blbě v práci? (to znám) tak si řekni mám sedět doma a být mi blbě, nebo v práci...pokud je Ti "jen" blbě a s prominutím nehážeš u toho kosu, není důvod si myslet, že by to bylo v práci jinak.A v nějakém zastrčeném kanclu se to dá vydržet. A většinou mě ta práce spíš odvádí od těch hnusných myšlenek. Občas i zapomenu, že je mi zle.Myslím, že bys to zvládla. Jde hlavně o to poprvé.

Lenik (Čt, 11. 8. 2005 - 16:08)

Ahoj Ájo, proč myslíš, že bys miminko nezvládla? Já myslím, že ano a je to pěkné, že i tvůj přítel chce :-) Jdi do toho, budeme tě tu podporovat jako Martinku z HU :-)Tak jsem se viděla s Kamčou, to bylo super. A její přítel je taky milej hoch :-) Vybrala si holka náhodou dobře, má ji rád, je to vidět. Dokonce by si s ní chtěl pořídit pejska. Byli jsme v zoologické zahradě, na krásné vyhlídce (i tu vejšku jsme zvládly). Pak jsme si zašly na výborný obídek a protože ta hospůdka byla asi 100 metrů od našeho baráku, tak jsme společně ještě nakoukly do mého bytečku, odkud si píšeme a vzaly hafana na procházku. Asi před půl hodinkou odjela i se svým "skoromanželem" :-) Mám vás všechny hrozně moc pozdravovat, už se na vás těší. Objeví se tu asi v neděli.

Ája (Čt, 11. 8. 2005 - 16:08)

dandy já vim,že mě do sta let živit nebudou, ale nevim,někdy ani ten lexouš nepomůže,když je člověku blbě od žaludku a na odpadnutí. Tak proto se snažim najít co nejpohodovější práci už od začátku, ..ale holttakových moc pro mě není. a ty známosti nemám.Řešení by bylo jít na mateřskou, ptž můj přítel by už děti hodně chtěl, je o 5 let starší, ale na to se už vůbec psychicky ani fyzicky necítím, takže sem ted v takové divné životní situaci a nevim co se sebou.Dokud sem totiž byla student tak to bylo jasný,že musim nejdřív dostudovat a nic takovýho se neřešilo, ale ted přišlo to čeho sem se poslední dvy roky nejvíc obávala.Mám PP, strach a ještě k tomu fyzicky death a ještě k tomu ted nemocná. Ted tu sedim a potím se jak kráva.chjo..Ale za ty dva roky vím, že zase bude líp, protože už stokrát mi bylo za tu dobe hrozně a neviděla sem světlý bod, a stokrát mi bylo téměř skvěle. Myslím,že už sem se hodně s PP naučila a sem o 100procent klidnější, než bych byla na začátku.

Dandy (Čt, 11. 8. 2005 - 15:08)

Ájko, ten strach z nové práce máme asi všichni...zvlášť my s PP. Ale zkus to, jak už jsem psala Helíkovi, třeba zezačátku i s pomocí Lexaurinu nebo něčeho podobného. Zkus to nebrat moc vážně...běž tam s myšlenkou, že odejít můžeš vždycky, když to nebudeš zvládat.

Ája (Čt, 11. 8. 2005 - 15:08)

Čau děcka,no je mi mizerně, musim to asi fakt vyležet.A taky je mi mizerně z té práce, protože mám stejný pocity jako Helík, když čtu inzeráty,jaký chcou požadavky, tak se mi udělá mdlo,představím si jak mi bude bývat špatně, a všechny možný situace co se můžou stát a ani tam nenapíšu.Kdybych měla někde někoho známýho bylo by to úplně o něčem jiným, a vím,že bych se to časem naučila, ale ten začátek do neznáma a s tím,že vím,že skoro nic neumím a nemám praxi je fakt na infarkt.Chápu třeba Lenčiny obavy, ale ví do čeho jde, bude tam mít přítele, šéf má radost,že se tam vrací, to je pak úplně o něčem jiným.

Eva S. (Čt, 11. 8. 2005 - 15:08)

Helíku,myslím,že lepší nějaká práce než žádná. Jde o to,že vypadneš z domu a dostaneš se mezi lidi. Přijdeš na jiné myšlenky,uvidíš. A nemusíš tam být přece na furt,jak se šikne něco lepšího,tak můžeš odejít. Učitelé to v dnešní době nemají lehké,učit nadrzlý děcka je asi jen pro silné povahy,natož my s pp!!! Ale potřebuješ peníze na byt,tak nemůžeš být pořád bez práce.U nás taky svítí sluníčko!!!!

Dandy (Čt, 11. 8. 2005 - 14:08)

Helíku, ale abys do té druhé práce nastoupila...to zvládneš!!!!!!Klidně třeba zezačátku s Lexáčem, než překonáš ty první chvilky a pak už to půjde samo, ale, prosím Tě zkus to...Miss, díky za šampáňo. U oběda jsem si dala malé pivko...no bude dnes veselo:-))) Na zdraví!!!

Miss (Čt, 11. 8. 2005 - 14:08)

Jéjé aj u nás vyšlo slniečko, pekne mi svieti na meniny:) Ja som dneska už jasná, zjedla som chlebicky, vypila šampanske a možem ist spat:))trosku popratam a zelehnem k blbej telenovele:) Skleničku šampanskího naleju taky i Vám moji nejmilejší ať si s Vámi připiju, aj koláček donesu na noční popravište Evinko R-ko:)Helík no aspon že jednu pracu si si vybrala horsie by bolo keby si odrovnala obe.

Helík (Čt, 11. 8. 2005 - 14:08)

Tak jo Dandy, pravdu máš. Takže právě jsem do té firmy odeslala svůj životopis a zbytek života se budu nenávidět za to jaký jsem zbabělec. Plus mě bude nenávidět můj nejlepší přítel, který mi místo na té škole dohodil. Jdu si provětrat mozek do lesa. Přeji ti hezkou dovču..:)

Eva z Krkonoš (Čt, 11. 8. 2005 - 13:08)

Krakonoš se vyplakal,zabafal z fajfky a roztáhl závěsy.Svítí, fakt svítí sluníčko.Hurááááááááááá.

Dandy (Čt, 11. 8. 2005 - 13:08)

Tak už jsem zpátky, v práci. Snažím se to nějak připravit na ten týden co tu nebudu, ale abych kukla na vás, to si chvilku najdu:-)))Helík, víc peněz je sice lepší, ale aby ses každé ráno probouzela s pocitem, že to nezvládneš...tak vem aspoň ten kancl. Něco, cokoliv, jen se dostaň z té izolace. Věřím, že to zvládneš. Až se vrátím z dovolené, čekám nadšené hlášení, že je vše O.K.:-))))Tady se udělalo venku teploučko, svítí sluníčko...tak Vám ho tam taky kousek posílám.

Reklama

Přidat komentář