Reklama

Panická porucha 3

Miss (Čt, 11. 8. 2005 - 11:08)

Ja tuším budem mat den bez PP, som uplne naradostena s prianí a smssiek co mi prichadzaju!!!!!

Miss (Čt, 11. 8. 2005 - 11:08)

Dakujem Evi z Krkonos,Ditka, Anie, Dandy a vsetci!Dandy teraz som bola na maily velmi pekna pohladnica s prianim dakujeeeeeem

Eva z Krkonoš (Čt, 11. 8. 2005 - 11:08)

Zuzi i Krakonoš ti posílá kytičku a přeje všechno nejlepší k svátku.Hezky si to užij. Ahoj

Miss (Čt, 11. 8. 2005 - 11:08)

Ahojte moji zlatučkí ludkovia,chcem sa VÁM VSETKYM podakovat za blahoželanie k mojim meninam, ktore su Evka S.-dozvedela som sa v rovnaký den aj v SR aj v ČR:), som taka rada že Vás máááám.Ditka, dakujem za krásne darceky basnicka velmi potešila bola krasna a o to viac že tam bol bonus naviac slovenčina a dakujem za kvietočky.Moj drahý na mna zabudol, myslel si že mam meniny zajtra, rano mi poslal krasnu zalubenu sms, ale bez blahoželania tak som mu to vytkla, hned na to mi volal a poslal sms, ja viem, že ma lubi, ale to su tí naši muži:))zajtra si berie dovolenku chceme si urobit krasny den, tak by sa to otrasne počasie možno zlepšit.Dandy dakujem ti za Oscara, vždy som vravela, že pre mna je velmi doležita sloboda a že nikým aničím sa v živote nenecham obmedzovat, až kým mi nenarušila život pp, ale vidis ani nou aj ked chcela aby som na letisku skolabovala ja som si ju nevsimala, z tej unavy som potom ochorela dostala som chripku a jeden den som nerobila, ked som sa z toho dostala sla som sa vyblaznit na diskoteku tam som sa tak spotila a na druhý den dostala strasný zapal v krku s kaslom a 40ciatkami horuckami myslela som, že sa už ani nevratim na Slovensko a tam umriem, nemohla som sa nadýchnut, mala som strasne zachvaty, ked som volala drahemu, bol strasne nestastný pretože v telefone som mala tuberacky hlas a strasne som kaslala, povedal, že to musim vyležat ja som vsak musela zarabat tak som s horuckami cele noci makala, len jeden den som si potom vyclenila na chorobu a zostala ležat, pojedla som strasne vela tabletiek a revala som že co ked to neprejde, bola tam strasna zima prvý mesiac, nekurili nam a nemali sme paplony, musela som si kupit deku a spavala trasuca sa v 3 pulovroch, choroba trvala rovný mesiac, kedže som nemala antibiotika a este k tomu pp ale bojovala som so vsetkých sil, ked zacalo byt teplo konecne aj choroba ustupila a až posledný mesiac som si uživala Sardíniu. Mala som tam strasne vela problemov a velmi ma ten pobyt na jednej strasne vycerpal a na druhej posilnil, nikto mi nemože vycitat aspon že som rozmatnane urevane decko:)Dufam, že teraz ked pojdem nebudem chora, lebo keby som mala znova zažiť tie strasne chvile uplnej slaboty tak to nechcem, dufam, že už mam imunitu na tie ich bakterie a virusy:)každa kocka co tam robila aspon raz ochorela, clovek sa asi musi aklimatizovat, alebo co a nedostatok spanku a cele noci na nohach asi tiež k zdraviu neprispievaju, prave preto s ateraz budem snažit nabrat vela psychických síl aby aj telo ostalo zdrave.

Lenik (Čt, 11. 8. 2005 - 10:08)

Jasně Evi, budu chodit jako magůrek od klece ke klece a každou opici, vvvtáka, vlka, tygra, lva, medvěda... budu pozdravovat zvlášť. No jéje, v jedné kleci mají asi třicet andulek. To bude zajímavé. Snad mi Kamča pomůže :-)

Eva S. (Čt, 11. 8. 2005 - 10:08)

Leníku,pozdravuj Kamču!!! Ať si užívá dovolenou a svého broučka... jo a taky pozdravuj všechny zvířátka v zoo :-)))Já mám dnes taky problémy se žaludkem,ale nevím proč, Ty to máš aspoň z té nové práce, ale já????

Lenik (Čt, 11. 8. 2005 - 10:08)

Děkuji za nové ráno, i když je pošmourno :-)Bože, nejdřív jsem měla bordel v Evách, pak v Romanách, pak v Radkách a teď mám bordel i u Romana a Romana. Tak ako to je???Představte si, že Kamča už je ode mě jen přes řeku. Právě nakupuje v Tescu, na které vidím z okna. Takže jdu babičce otrhat vvvokurky na zahradu a pak za ní utíkám a jdeme do zoo :-) Je tu i s tím svým broučkem, tak jsem na něj zvědavá :-) Jinak včera mi Kamča psala sms, že vás tu mám všechny moc moc pozdravovat, tak pozdravuji. Určitě vyřídí nějaký vzkaz i dneska. Tak já páááádíííím :-) A je mi líto, že nemůžu vzít do zoo svýho hafana, chtěla jsem, aby se toho našeho minisrazu taky zúčastnil. Ale v zoo prý pejska nechtějí. Zvláštní, některé zoologické zahrady to povolují.Jinak je mi stále blbě od žaludku. Vím, z čeho to je. Trpím nervózou z nové práce. Dneska přijede šéf šéfové a bude školit, tak se mám zúčastnit taky. Prý má hroznou radost, že se do novin vracím právě já. No a pak s ním prý půjdeme na pivo - i s tou šéfovou, samozřejmě. Jsem nervózní jako prase, až je mi blbě. Asi budu ládovat Gelsemium, ale mám jen devítku. Evi Rokytko, stačí to?

Eva S. (Čt, 11. 8. 2005 - 10:08)

Dandy,mám ročního kocourka,je to pěkný lumpík a taky pejska,ten už je starší a kocour mu leze na nervy,tak spává radši u mých rodičů. Pošlu ti jejich fotku. Myslet na Tebe budu,hlavně si to tam užij a nemysli na pp!!!Helíku, s tím místem,já nevím,myslím že je to hlavně o lidech a moc zase nezáleží na tom,jakou máš školu. Ale v mém okolí se hodně dává přednost VŠ.Snad najdeš něco,co Tě bude bavit a co zvládneš i s naší kámoškou pp.

Eva S. (Čt, 11. 8. 2005 - 10:08)

Jindro,jaká doktorka dělá klukům ty různý vyšetření na imunitu?? Taky bych to potřebovala vyšetřit,mám pořád nějaké problémy a jsem unavená,nevím jestli je to od alergie nebo něco jiného. Ale nevím,které doktorce bych o ty testy řekla.

Eva S. (Čt, 11. 8. 2005 - 10:08)

Zdravím všechny,dnes je mi od rána nějak nevolno,pokoušela se o mně migréna,tu jsem snad zahnala práškem,ale žaludeční nevolnost zatím zůstala. Fuj, to zas bude den! Zuzi,nevím,kdy máš svátek na Slovensku,ale tak Ti přeji všechno nej k tomu dnešnímu,co máš tady u nás!!!Dituš,pěkná básnička!!!!Dandy,tak co,balíš na dovolenou??S těma Romanama - píše sem "náš" Roman-soudruh ředitel z Jeseníku a pak se tady objevil na chvilku nový Roman,co jede do Chorvatska. Rozumím tomu dobře? :----)))))

Romana (Čt, 11. 8. 2005 - 09:08)

Dito, zase jsi napsala pěknou básničku.Ty ES mám v klidu i neklidu, už jsem myslela, že jsem na ně zvyklá, ale takhle masívně jsem je neměla. Začaly v ÚT večer a drží se. Každou chvíli ES i několik za sebou.Dneska ráno jsem jich už pár měla. Teď jedeme do ZOO, nakoupit bačkorky do školky, od září kluci zase jdou, do knihovny a ke tchyni, takže máme program na celý den. Snad se to přes den spraví.Všem přeju pěkný den!!!

Anie (Čt, 11. 8. 2005 - 09:08)

Ještě jsem se chtěla zeptat, jak to vidíte s tou Živohoští, nebo je to zrušený? Nebo mi něco uniklo?Já myslela, že Trautenberk už nežije, že žije jen Krakonoš, tak nevím. Třeba jsem myslela blbě.:-o

Anie (Čt, 11. 8. 2005 - 09:08)

Evi S., tak hlava už je snad lepší, i když to trochu cítím, tak se snažím na to nemyslet. Dandy, hned bych jela s tebou, pořádně si to užij. Já kdybych mohla, tak bych cestovala, jenže nejsou penízky, tak jsem vděčná alespoň za to Slovensko:-)Taky jsem byla trochu zmatená s tím Romanem, tak jak to je?Miss, vše nej k svátku, ať ti všechno vyjde:-)

Dandy (Čt, 11. 8. 2005 - 08:08)

Dituš, to přání je krásný...já se k tomu připojuji, tak hezky bych to nevymyslela.Misska, Ditka psala, že Jůlince tak doma říkají, a že se jí to líbí...a mě taky:-))Miss, obdivuji Tvoji vnitřní sílu. Já jsem naprosto přesvědčená, že ty máš z poloviny vyhráno. Jsi úžasně odvážná, a většina z nás by nedokázala překonávat takové situace a vydat se sama do světa atd. Sice nemám patent na udělování Oskarů, ale myslím, že si zasloužíš Oskara za statečnost a sílu, a tím vlastně i naději, kterou nám tím dáváš.Tady jsou 2 Romanové??? Mám v tom trošičku bordel:-)))Romane, který bereš Apo Sertral, jak jsi s ním spokojený...já ho mám cca 2 týdny. A zatím ho tady nikdo neznal. A s tím sex.problémem...přišlo to hned nebo až po delším braní? Jen , abych měla představu co mě čeká...Karle, obdivuji , že ses toho tolik naučil jen sám od sebe. Všimla jsem si, jak ostatním radíš a dáváš naději, budeš nám tady chybět. Ale začínají Ti krásné starosti, tak si to užij...Ale někdy sem nakukni:-)))Miloši, napiš nám odkud jsi, třeba by Ti mohl někdo, kdo je ze stejný části, poradit toho správnýho doktora.Ogopogo,do you eat only fishes? Not people?:-)))

DITA (Čt, 11. 8. 2005 - 08:08)

Měj se tam ,Romane, hezky, at nemáš zácpu. Na dálnicích.

DITA (Čt, 11. 8. 2005 - 08:08)

BRELA- od starého slova Brelo , znamená VŘÍDLO. Je tam pěkně, zrovna se v Brelinných vodách koupe kámoška s rodinou. Kousek odtud budu , snad, i brzo já s rod.:-)

DITA (Čt, 11. 8. 2005 - 08:08)

Fakt umřel ten herec "Trautenberk" ?Můj oblíbenej večerníček!Před chvílí jsem v tv slyšela, že vyzkoumali, že objímat ženu je velmi zdraví prospěšné, hlavně pro srdce a hženský hormony!!! Tak extrasystoličky, musíme si to naordinovat!Já jedu na kosmetiku, třeba mi udělá dobře, i když půlka toho bude bolet,brrrrrrrrr!:-)EVKO R- JAK SE VEDE? NEPRACUJ TOLIK A PŘIJD SE PŘIKRČIT K OHÝNKU A DONES MLSŮ BEDÝNKU!

DITA (Čt, 11. 8. 2005 - 08:08)

Raz som mala bábiku,volala sa Zuzanka,teraz znám len Slovenku,niežnú ako sasanka.Preto ji dle kalendára,dnes i niečo prajem,nech ju nikto neohováraa zdravie nech ju hreje.To ti želám k jmeninám,u nás je dnes Zuzky,ešte kytku Ti predám,maj sa super hezky! Nevím, zda nemám někde chybu ve slovenským vyjadřování, už jsem vyšla ze cviku, což je škoda, lebo sa mi slovenčina velmi páči:.:.:.:.--- to je kytka mečíků včera v trhu koupených, jsou růžové a žluté.papa---Všem hezký den, zatím je slunečný, tak mužský- koukejte na slečny.Dnes má býti teplo,my holky zase chcem,by vše kolem kvetlo!..nejen krásný kytky:-)

Eva z Krkonoš (Čt, 11. 8. 2005 - 08:08)

Dobrý ráno všem lidem co sem chodí rádi.Tak nám zemřel Trautenberk, je mi z toho trošku smutno.Byla to taková klasická záporná postavička, ale alespoň Ančí mohla vědět co od něho může očekávat.Dneska aby byl člověk opatrnější.Hlásili hezký počasí, ale Krakonoš zatáhl závěsy a možná i nějakou slzičku uroní.

radka2 (Čt, 11. 8. 2005 - 08:08)

Ahojky lidi, já jsem šla spát včera ve 20.00 hod a ještě bych zchrupla.Jak tady psal někdo o Brele, tuším Roman, tak je tam prý strašně krásně. Byl tam můj brácha i kámoška a nemohli si to vynachválit. My jedeme za týden taky na dovču do Chorvatska ale ne tak daleko na Brelu ale spíše na sever. Miss, fakt jsi mi žádné fotečky neposlala, já ti na oplátku zase pošlu nějaké svoje sasanka.z"seznam.cz

Reklama

Přidat komentář