Reklama

Arnold-Chiari malformace

Evža (St, 18. 1. 2012 - 11:01)

Ahoj Martino,když je mi hodně zle (prudká migrena) vždy mi pomůže čípek. Píše mi recept obvodní, říkáme tomu čípky na migrenu a michají je v lekárně. Je to dost silné a při častém použití by byly návykové. Ale když je zle jsou k nezaplacení. Taky mám pocit, že mi někdy pomáhá jízda na kole nebo rotopedu, mozek se prokrví a nemám takové tlaky do hlavy.
Taky si dávám pozor na pitný režim, když zapomenu pít nebo není možnost také nastupuje bolest hlavy.
JaniP, držím palce, věřím, že to jsou
nervy, ale určitě ti to pomůže, aby se zdr. stav nezhoršoval.Myslím na tebe. S nespavostí je to hrozné, jednou týdně usínám až kolem půl páté, do druhé hodiny neusnu nikdy. Podle toho ráno vypadám...otékám v obličeji a je mě zle.
mail na dr. Šroubka: [email protected] (na vebovky se zeptám)
Zdravím všechny, držte se. Ahojky

JanaP (St, 18. 1. 2012 - 11:01)

Marťo a já pořád doufám, že po operaci se konečně vyspím. Že se to zlepší. Jak vidím, tak asi ne. Nevyspala jsem se pořádně už několik let. Už se mi termín operace pomalu krátí. Bojím, bojím.... :-(

Martina (Út, 17. 1. 2012 - 23:01)

Ahojte, všechny vás...STÁNI JÁ JSEM PO OPERACI LETOS TO BUDE DESET LET A BUBLINY MÁM VE STEJNÉ ČÍŘCE I DÉLCE I PŘESTO ŽE JE MÍŠNÍ KANÁL VOLNÝ.A JINAK TEĎ UŽ ZASE MĚSÍC MĚ VE DNE V NOCI BOLÍ HLAVA A LÉKY SAMO OPĚT NEZABÍRAJÍ TAKŽE UŽ SI ANI ŽÁDNÝ NEBERU.NEMÁTE NĚKDO NĚJAKOU RADU CO S TÍM,NEMŮŽU SPÁT A JSEM OTRÁVENÁ JAK ŠVÁB :O(

Martina (Út, 17. 1. 2012 - 23:01)

Ahojte, všechny vás...STÁNI JÁ JSEM PO OPERACI LETOS TO BUDE DESET LET A BUBLINY MÁM VE STEJNÉ ČÍŘCE I DÉLCE I PŘESTO ŽE JE MÍŠNÍ KANÁL VOLNÝ.A JINAK TEĎ UŽ ZASE MĚSÍC MĚ VE DNE V NOCI BOLÍ HLAVA A LÉKY SAMO OPĚT NEZABÍRAJÍ TAKŽE UŽ SI ANI ŽÁDNÝ NEBERU.NEMÁTE NĚKDO NĚJAKOU RADU CO S TÍM,NEMŮŽU SPÁT A JSEM OTRÁVENÁ JAK ŠVÁB :O(

Pajan (Po, 16. 1. 2012 - 15:01)

já píšu za kamarádku,...No jasně,pište,ptejte se,probereme,poradíme,vyzkoušíme a třeba nám to pomůže:-)

JanaP (Po, 16. 1. 2012 - 12:01)

Jaký stupeň Chiari má? Co jsme tady na netu, tak jsem (asi) všichni chodící.

daniela.selecka (So, 14. 1. 2012 - 18:01)

Michaelo děkuji za...já píšu za kamarádku, která má vaší nemoc je jí 55let a operovaná byla ve 45 letech nejdříve chodila o berlích a ted je na vozíku absolutně odkázaná na pomoc ráda by se podělila o zkušenosti stejně postižených lidí děkuji za odpověd

Elena (Út, 10. 1. 2012 - 01:01)

LÉK NA VŠECHNY NEMOCI

Chtěla bych se podělit o svůj poznatek, narazila jsem na knihy od LUISE L. HAY, je to žena, která vyléčila na naší planetě tisíce lidí z nejrůznějších nemocí, rakoviny, psychické problémy... Všechno možné. Spousty lidí se dokázalo uzdravit pomocí jejích knih, kde popisuje, jak na to. Tato autorka se sama dokázala vyléčit z rakoviny a dokáže se léčit ze všech nemocí a zdravotních problémů. Pomocí svých instrukcí vyléčila své příbuzné a desetitisíce lidí. Na netu jsem četla recenze lidí, které se díky ní vyléčili z nemocí..

Knihy jsou : UZDRAV SVÉ TĚLO , MILUJ SVŮJ ŽIVOT.

Mně osoboně pomohly s psychickými i fyzickými problémy.

Mohu jen doporučit!!!!

Pajan (Ne, 8. 1. 2012 - 23:01)

Ahojte, všechny vás...U mě se bubliny(syringomyelie)zmenšili po 3 měsících téměř o polovinu:-)

Stana59 (So, 7. 1. 2012 - 12:01)

Ahojte, všechny vás zdravím v novém roce a přeji hlavně hodně zdraví a štěstí. Já už jsem na tom docela dobře. V úterý jsem byla na kontrole a MR v Praze. V hlavě to mám pěkně udělané, ale bubliny (syringo.... nevím jak se to odborně nazývá) v míše zůstavají na stejném místě a ve stejné velikosti. Já myslela, že když se uvolní míšní kanál (a ten je teď pěkně volný) tak se bubliny rozplynou :)... ale asi ne. Tak ještě jednou všem hodně zdraví.

Pajan (Čt, 5. 1. 2012 - 12:01)

Zdravím všechny po svátcích:-)Vánoce jsme přežili,silvestra jsem slavil s příbuznými u dobrého jídla,meruňkovice,slivovice a řezaného pivka,za podpory tahací harmoniky jsme se prozpívali až do ranních hodin:-)Parádní večer!!

JanaP (Út, 3. 1. 2012 - 17:01)

Ahojky,
Evžo, když si vzpomeneš, řekni Dr. Šroubkovi o ty www. stránky. Říkal, že mi je dá jak pojedu domů z operace, ale můžeme je sem dát už teď v lednu. Říkal, že tam odpovídá na všechny dotazy co přijdou.Klidně mu to připomeň mojím jménem. (Jana Picková)

Evža (Út, 3. 1. 2012 - 16:01)

Ahojky lidičky, děkuji vám za podporu a zdravé nakopnutí něco pro sebe udělat. I když si myslím, že moje malformace je moc malá, aby šla operovat, ale obtíže mám dost velké. Jsem objednaná na vyšetření 26.1. k Dr. Šroubkovi.
Jak jste přežili oslavy? Silvestrovský alkohol mi vůbec nesvědčil, po slze šampíčka se semnou točila i postel. Držte se, ahojky

Pajan (St, 28. 12. 2011 - 22:12)

Ahojky,
Míšo, ptala jsem...Mě by jen zajímalo,čemu se culil??:-))

JanaP (Út, 27. 12. 2011 - 19:12)

Ahojky,
Míšo, ptala jsem se a říkala jsem mu, že jsme spojení na netu. Říkala jsem mu, že tam byl naposledy Pajan, tak hned mrknul do počítače a culil se...(????) Ale je fajn, že jsme se domluvili, že budem všechny posílat na jedno místo. Dr. Šroubek ochotný se nám věnovat. Má zájem a docela ho to zajímá. Což se hned tak nevidí.

Pajan (Út, 27. 12. 2011 - 10:12)

Bože jak já jsem přežranej všech těch klobásek,řízků,salátu a cukroví:-))

Pajan (So, 24. 12. 2011 - 11:12)

Krásné prožití Vánočních Svátků,bohatou nadílku a hlavně hodně zdraví a rodinné pohodičky Vám všem přátelé:-))

JanaP (So, 24. 12. 2011 - 09:12)

Krásné Vánoce plné pohody a klidu. A příští rok celý bez bolestí přeje Jana P.

hanuli (Pá, 23. 12. 2011 - 21:12)

Klidné a pokojné prožití svátků Vánočních, hodně radostí v rodinném kruhu, spoustu splněných přání a Vám všem hlavně hodně zdraví v novém roce, hodně sil a optimismu, prostě vše nej přeje Hana

Veronika (Pá, 23. 12. 2011 - 12:12)

Ahoj všichni, dlouho jsem se neukázala, spousta práce před koncem roku..navíc, musím i mezi svátky,ale zas tolik mi to nevadí, raději něco dělám..Jinak u mě stav pořád stejný - pravá ruka a noha slabší, třes rukou dost, ale jinak nic - hlava, záda okej :-) Byla jsem i na fyzioterapii, kterou mi doporučil David ( mimochodem díky - paní doktorka je hrozně milá ) a říkala, že si nemyslí, že moje problémy jsou od chiari - prý by se na to nepřišlo tak pozdě a cítila bych něco už dřív..atd.atd...naučila mě nějaké cviky, tak se snažím to dodržovat. Ale proč píšu...chci vám všem popřát v rámci možností krásné Vánoce a vstup do Nového roku pravou nohou! Jste všichni moc silní a milí, takových moc není...Obdivuji vás všechny a opravdu upřímně přeji samé dobré zprávy, zlepšení a hlavně pozitivní myšlenky :-) Pusu všem !

Reklama

Přidat komentář