Reklama

Nepříjemné zážitky z Psychiatrické léčebny

bedřich (Út, 31. 1. 2017 - 01:01)

já bych v dobřanech a tam byly teda zesraný hajzly. žádný prkýnko a mísa seshora zesratá, taky jsem musel srát ani si nešlo sednout

ted toho holomka už vyhodily toho primáře

Karel Lukáš (Po, 30. 1. 2017 - 19:01)

Nějak to tu zamrzlo.

Karel Lukáš (St, 25. 1. 2017 - 06:01)

klinický psychiatr...to...Já taky neznám jiného psychiatra než klinického.

Pampeliška (Po, 23. 1. 2017 - 19:01)

To se ti tak přitížilo s...klinický psychiatr...to píšeš jako kdyby existoval i neklinický nebo nějaký jiný psychiatr. :-)

Jsi (Po, 23. 1. 2017 - 18:01)

Tak proč sem píšeš když...na diskuzi,takže nemůžeš očekávat,že budou psát JEN lidé,kterých se to týká.Na tom samotném přístupu pacienta moc záleží.

Karel Lukáš (Po, 23. 1. 2017 - 18:01)

Jak říkám někteří můžou mít špatné zkušenosti.
Ale prosím vás neodsuzujte ty co tam jdou dobrovolně.

Káma (Po, 23. 1. 2017 - 18:01)

jsem tam nebyla,díky...Tak proč sem píšeš když o tom nic nevíš?Přivítala bych příspěvky lidí, co tím prošli.A ne kecy nějakých kydoňů.

Nikdy (Po, 23. 1. 2017 - 18:01)

A v které léčebně jsi...jsem tam nebyla,díky Bohu.Ale myslím si,že to hodně dělá i ten přístup samotného pacienta.

Káma (Po, 23. 1. 2017 - 17:01)

řekla,že je to hodně o...A v které léčebně jsi byla? Byla jsi tam spokojená s lékaři?

Karel Lukáš (Po, 23. 1. 2017 - 17:01)

řekla,že je to hodně o...Moje kamarádka je tam právě že dobrovolně.

Já bych (Po, 23. 1. 2017 - 17:01)

V Bohnicích je...řekla,že je to hodně o samotném pacientovi.Pokud tam budu trošku ráda,budu věřit,že mi pomůžou,pak si stěžovat nebudu.Jsou ale lidé,kteří tam být nechtějí,jsou tam třeba nedobrovolně a je jisté,že těm bude vadit všechno.

Steve (Po, 23. 1. 2017 - 17:01)

Jen by to chtělo nějak něčím tajně natočit důkazy ... Důkazy jsou klíčové a nutné. Jinak vše druhá strana samozřejmě popře a zapře.

Steve (Po, 23. 1. 2017 - 17:01)

Musí si stěžovat. Existuje...Tykání si nikdo nesmí dovolit bez vzájemné domluvy a přátelení .... Internetová diskuze je něco jiného nežli reál v nemocničním prostředí či kdekoliv na veřejnosti mezi cizíma lidma.

Ano, existuje jakási Charta. Mělo by tam být někde v ústavu vše napsáno a popsáno. Všude je jakýsi řád apod. Tak si to tam přečtěte. Měli by tam být i napsány veškeré informace o personálu včetně kontaktů. Bývá to vyvěšeno u východu či přímo na samotných východových dveří. Jsou to nařízení platná pro celou ČR.

Karel Lukáš (Po, 23. 1. 2017 - 17:01)

V Bohnicích je hospitalizovaná moje kamarádka po té co se psychicky zhroutila ze smrti svého strýčka.
Možná že vy máte s Bohnicemi špatné zkušenosti ale moje kamarádka si je chválí.
Prý se tam k ní chovají moc dobře.

(St, 18. 1. 2017 - 18:01)

Váhala jsem, zda diagnózu...HPO je Hraniční porucha osobnosti.Jsem automechanik a vím to také :-D

Míla (Ne, 15. 1. 2017 - 00:01)

Co znamená údajný pokus o...Musí si stěžovat. Existuje něco, co se jmenuje Charta práv pacienta. Pacient má právo na stud. Proto, kdyby se ozvala, nemohli by ji prohlížet muži.
Tykání je také nepřípustné, i kdyby ji opovrhovali.
Netuším kdo je miss Jandová. Kdo s kým bude na pokoji, to je náhodné.
Pokud si lidi budou stěžovat jen tady, nic se nezmění.

Luděk (So, 14. 1. 2017 - 23:01)

Co znamená údajný pokus o sebevraždu? Říkala, že to přehnala s práškama. Přes den papala nějaý na povzbuzení aby vydržela sedmí den v práci na recepci hotelu. Vnoci nemohla spát tak zase prášky na spaní.Rychlou ji zavolala spolubydlící z privátu.Ta také uvedla, že se jedná o pokus sebevraždy, jelikož se rozešla s partnerkou. To je všechno co vím. Když ji vezli tak měla ještě černý humor, že aspoň šéf uvidí, že ji dostal do blázince.Humor ji však přešel.Ty kolapsový stavy měla i později a nakonec skončila v nemocnici s úplně něčím jiným.Co se týče těch vstupních prohlídek, no,už vidím sebevraha, jak si říká dnes se zabiju, ale pro sichr si schován vystřelovák do spoďárů. Co kdyby to nevyšlo a oni mě odvezli do Bohnic.Ona dotyčná není žádná stydlína, párkrát jsme spolu byli na nudapláži a pohoda. Jenže ono není svlékání jako svlékání.Pokud je to dobrovolně, nebo je to nutné u doktora je vše ok. Pokud ovšem v místnosti stojí tři blbečci a se slovy svlékněte se celá donaha a postavte se tam do prostřed. Proč? Teť už tykání.Žereš prášky tak musíš nést následky. A pohyb, nebo chceš pomoct?Docela dobrý, ale mohla by přibrat. No to už je jiný kafe! Přitom stačí málo. V místnosti zástěna.Pokud není pacientka úplně mimo, nebo není intoxikována nějakými dobrotami dát ji možnost se pod dohledem sestry svléknout tam. Sestra by koukla zda nemá dáma třeba v podprdě nůž, beretu semtex. Gorily můžou stát bokem a zasáhnout kdyby se něco zvrklo Prošla si tímto například miss Jandová? Musela sdílet pokoj s pacienty typu dámy která po propuštění ubodala paní v obchodě? No nevím, ale rozesmáté fotky které posílala o tom moc nesvědčí. Kamarádka vypadala trochu jinak. Pokud půjdete do kriminálu,tak prohlídku může vykonávat jenom osoba stejného pohlaví. A s dřepy jinak to ztrácí smysl. Také návštěvy tím mohou projít. Nic takového však v Bohnicích není.Takže smysl krom pobavení několika blbů v tom nevidím. Například případ kdy pacientka podpálila pokoj. Kde vzala sirky? Jiná slečna uváděla,myslím zrovna zde, jak nahá musela podepisovat nějaké dokumenty, ale pronesla žiletky. Asi hoši koukali jen na určitá místa.

Marty (St, 25. 1. 2023 - 01:01)

HPO je velmi nevyzpytatelna diagnoza, vcetne toho, ze pacient okoli dokaze zmanipulovat lhanim k vlastnimu prospechu... pokud beru prasky, snad mi je nekdo predepsal, doporucil davku a pokud ta zena brala jak lentilky, neni se cemu divit, jak dopadla... Navic k tomu prikladu se sirkami, jsou tam volna oddeleni i i ta raznejsi, kam si myslim, ze lidi pri zdanlivem pokusu si ublizit, na nejakou dobu daji... a pri prijimani je "neco" podobneho vcelku pochopitelne "Lůďo" a sorry jako i navsteva ti dokaze prinest tabak a zapik... vid? a co se tyce pokoju, asi nadstandart jsme jeste nesyleli... i kdyz nemam info, zda jsou i v lecebnach, nedivil bych se za prachy koupis vse...

CJH (So, 14. 1. 2017 - 11:01)

Já mám jen ty příjemné, z dob co jsem chodil na festival Mezi Ploty.

Míla (So, 14. 1. 2017 - 11:01)

ti tady neodepíší,ti sem...Nemají. Jedině v placeném sanatoriu, jinak člověk jako člověk. Ani lékaři tam žádné privilegia nemají.

Reklama

Přidat komentář